10 August 2023 publicat în Horoscop 3085 share-uri

În ziua de 16 august (ora 12:38, ora României), pe bolta cerească a ultimii luni de vară va răsări o frumoasă Luna Nouă ce cade la 23 de grade în semnul Leului. Are o energie incredibilă și creează unele aspecte astrale deosebite ce ne pot duce mai aproape de menirea noastră, pe calea destinului nostru adevărat.

Având loc în semnul Leului, tot ceea ce ține de relațiile noastre romantice, de relațiile noastre cu copiii, tot ceea ce înseamnă stimă de sine, propria valoare, poate fi accentuat și avem parte de circumstanțe în care învățăm să ne iubim pe noi mai mult, să învățăm să primim iubire (nu doar să dăruim).

Luna Nouă în Leu a lunii august este aici să aprindă în noi candela bucuriei, a luminii și a ușurinței de a fi și de face lucrurile, să ne ajute să ne exprimăm mai creativ ca niciodată. Ne este pusă la încercare generozitatea sufletului față de ceilalți, cât și cum dăruim celor pe care îi iubim. In același timp, energia această fabuloasă a Leului ne îndeamnă să ne mândrim cu ceea ce suntem, să ne sporim încrederea în noi înșine și să ne asumăm curajoși responsabilitatea pentru propriile vieți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Sub această Lună Nouă în Leu, Venus va fi retrograd, prin urmare accentul va cădea și asupra simplității trăirilor noastre, ne va aduce mai multă claritate asupra nevoilor noastre, ne va aduce o reînnoire a sinelui astfel încât să ne putem reînnoi ulterior și relațiile cu ceilalți. Atenție la modul în care ne gestionăm relațiile în preajma Lunii Noi în Leu, când este activ și Venus retrograd căci ne este pusă la încercare capacitatea de a trasa limite, de a avea conflicte sănătoase, de a ști când este cazul să luptăm pentru ceva sau cineva sau când ne este mai bine să renunțăm pur și simplu și să plecăm dintr-o situație anume.

Foto: Julia Ardaran /Shutterstock

Luna Neagră Lilith devine și ea activă în acest moment de Luna Nouă în Leu, dublând această energie care ne împuternicește și ne activează forța interioară, ne îndeamnă să ne ascultăm propriul adevăr și să ne urmăm calea. Să nu facem compromisuri care nu servesc sufletului nostru dacă acestea nu sunt în conformitate cu cine suntem noi cu adevărat… aceasta este lecția pe care ne îndeamnă să o îmbrățișăm Luna Nouă în Leu și Lilith.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Pe de altă parte, Luna Nouă în Leu creează o conjunctură specială și cu Uranus, aducând foarte mult și elementul imprevizibil, al schimbării și al transformării în peisaj în această perioadă. Foarte posibil să auzim unele vești în preajma acestui eveniment astral și ele vizează mai ales relațiile noastre cu ceilalți sau cu anumite persoane care ocupă un loc aparte în sufletul nostru, declanșând anumite schimbări, turnuri, răsturnări de situații, sfârșituri (acolo unde lucrurile erau deja alambicate sau se îndreptau într-o direcție descendența) sau noi începuturi în relațiile și viețile noastre.

Luna Nouă în Leu este un moment bun pentru a lucra activ la dorințele și planurile noastre, la a le dezvolta și crește, la fel cum ne putem crește noblețea sufletească, capacitatea de a dărui și de a ne păsa de cel de lângă noi, deschiderea noastră față de ceilalți. Luna nouă în Leu ne invită să ne dezvăluim potențialul sufletului nostru de copil și să scoatem la lumină spiritul nostru creativ, să îi creăm cele mai bune condiții pentru a se manifesta liber, să ne urmăm pasiunile, să redescoperim acele hobby-uri care altădată ne făceau mare plăcere, dar pe care le-am abandonat sau dat uitării cu timpul și din variate motive, să ne reîntoarcem asupra tuturor acelor proiecte creative pe care le-am abandonat din cauza atâtor responsabilități zilnice pe care le avem.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Puterea și curajul Leului ne îmbracă într-un val de energie incredibil de îndrăzneață și ne face mai curajoși atunci când vine vorba de luarea unor decizii asumate. Dacă până acum ne-am dorit să facem ceva, însă stăteam într-un con de inactivitate și nehotărâre fiindcă ne era teamă de schimbare, acum îmbrățișăm cu mai multă deschidere oportunitățile, luăm deciziile acelea întârziate firesc, asumat, îmbrățișându-ne temerile și cu o mentalitate “fie ce o fi, dar sunt convins că o să-mi fie bine”.

De aceea, deciziile care se iau în această perioadă ne vor schimba nu doar prezentul imediat, dar și viitorul apropiat și pe termen lung. Luna Nouă în Leu disipează monștrii fricii și face ca totul să pară simplu în loc de complicat. Ni se iau de pe umeri niște bolovani destul de grei și pare că găsim soluții firești pentru niște probleme care ne frământau de ceva vreme și în care ne simțeam blocați, fără posibilitate de evadare.

Vom vedea că bucuria și speranța se vor instala comod chiar și în acele situații în care părea că nu este loc de așa ceva, iar viața ni se simplifică enorm atunci când acceptăm unele situații și încercăm să aducem bucurie și lumină chiar și în locuri unde acestea par mai greu accesibile.

Foto fr si main: noorArtist /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri