1 Iunie 2023 publicat în Horoscop 65 share-uri

Pe 1 iunie 2023, chiar în prima zi oficială de vară, Jupiter va forma o conjuncție cu Nodul Nord Lunar (destinul) chiar la 3 grade în semnul Taurului, un aspect astral minunat și binecuvântat pentru un început de vară.

In preajma acestei zile vom simți puternic chemarea destinului, o dorință interioară mai puternică ca niciodată de a ne urma sufletul, de a porni cu mai mult curaj pe un drum care să ne conducă către evoluție, către descoperire, către o viață trăită un sens, poate chiar către găsirea sensului personal dincolo de toate îndatoririle și responsabilitățile de viață pe care le avem.

Conjuncția lui Jupiter cu Nodul Nord în Taur poate fi, pentru unii dintre noi, o invitație extraordinară de a ne angaja într-o nouă călătorie sau poate deschide uși nebănuite pentru ca noi să înflorim, ne poate oferi daruri minunate din partea destinului sub forma unor noi oportunități. Sunt oportunități care poate nu par neapărat semnificative și vorbim fie de oportunități de noi relații, de oferte de joburi, de mutări în alte locuri etc, dar care, atunci când sunt în acord cu intuiția și cu chemarea ta adevărată, te pot conduce către un progres extraordinar înspre menirea ta autentică. Îți pot modifica viitorul sau axele de destin.

Considerați acest eveniment drept o invitație sau un semn din partea universului de a face un salt în conștiință sau înspre destinul nostru sau ca pe un covor fermecat care ne conduce către îndeplinirea visurilor noastre și împlinirea scopului sufletului nostru. Jupiter în conjuncție cu Nodul Nord în Taur ne amintește totodată să rămânem fideli priorităților și drumului nostru și să dezvoltăm mai mult acele lucruri pe care ni le dorim, să ne concentrăm mai degrabă asupra calității decât asupra cantității, să căutăm modalități de a ne îmbunătăți viețile material și spiritual. Nodul Nord în Taur este și despre resurse, despre cum putem înmulți și produce bani într-un mod onorabil și constructiv, pornind de la talentele noastre, nu de la fricile noastre moștenite sau acumulate pe parcursul vieții (teama de sărăcie, de a nu avea suficient etc).

Foto: Kichigin /Shutterstock

Jupiter și Nodul Nord au în comun mai mult decât ne-am imaginat și ambele sunt despre evoluție și o nouă direcție, despre karma și o energie care ne stimulează să mergem înainte și să facem tot ce ține de noi pentru ne dezvolta. În timp ce Nodul Nord reprezintă însăși direcția pe care ar trebui să o urmăm, experiențele pe care trebuie să le trăim astfel încât să creștem spiritual, să lucrăm cu karma individuală, să evoluăm și să realizăm ceea ce ne-a fost hărăzit, Jupiter ne pregătește pentru o expansiune accelerată, pentru accesarea abundenței personale, pentru o porție zdravănă de noroc, optimism, speranță și cunoaștere.

Așadar, este foarte probabil ca viețile unora dintre noi să ia o turnură neașteptată în perioada imediat următoare datei de 1 iunie, o schimbare predestinată care ține mai degrabă de soartă și de alinierea sufletului cu destinul hărăzit de divinitate. De asemenea, unii dintre noi simt o atracție puternică în această perioadă de a fi împreună cu oameni cu care rezonează, care gândesc și simt similar lor sau de a se conecta cu cei care, într-un fel sau altul, îi stimulează, inspiră sau îi pot ajuta să facă unele mutări sau schimbări pe plan evolutiv. Atunci când Jupiter este în conjuncție cu Nodul Nord avem și unele lecții de asimilat sau învățat, lecții de viață care ne pot schimba total perspectivele, credințele și convingerile sau sistemul personal de valori,

Atunci când Nodul Nord se află într-unul dintre cele mai pregnante semne de pământ, un semn al abundenței și al prosperității, ne este atrasă atenția că nu trebuie să luăm de bune resursele vieții, că ne putem bucura din plin de abundență și bogăția naturii atâta timp când învățăm să existăm în armonie și echilibru cu Mama Pământ, atâta timp cât ne raportăm echilibrat la plăcerile vieții și la bogățiile materiale. Respectăm suficient Natura, onorăm Pământul pentru tot ce ne oferă?

Jupiter este asociată cu expansiunea, creșterea, vindecarea, bogăția, călătoriile, educația superioară, abundența, dar lecțiile lui trebuie primite cu recunoștință și moderație căci Taurul este zodia care iubește simplitatea vieții și simte puternic chemarea pământului, conectarea cu el. Taurul ne face să fim mai receptivi și la propriul corp și nevoile lui, să fim mai blânzi cu el, să ne preocupăm mai mult de sănătatea și bunăstarea lui, să ne raportăm la propria sănătate într-un mod echilibrat.

Este drept că Jupiter poate aduce multă creștere, un potențial enorm și multe tendințe pozitive atunci când este activ, dar sunt și situații când poate duce la extrem pe cele negative dacă nu există cumpătare. Țineți cont că ultima oară când Jupiter s-a aflat în conjuncție cu Nodul Nord în semnul Taurului a fost în mai 1929, iar în lunile care au precedat acest eveniment a urmat prăbușirea bursei și ulterior Marea criză.

Dar de data aceasta ne concentrăm pe aspectele sale pozitive așa că vă dorim să aveți o perioadă plină de abundență, generozitate și binecuvântări cât mai multe!

Foto fr si main: Cristina Conti /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri