23 Mai 2023 publicat în Horoscop 51 share-uri

Horoscopul culorilor a atribuit fiecărei zodii o anumită nuanță cu efecete vibrante,  profund vindecătoare și echilibrante, culoare ce are menirea de a ne ajuta să ne menținem spiritul pe calea cea bună, care ne ghidează în găsirea sensului și drumului în viață și care ne conferă o senzație de siguranță și fericire, de liniște și apartenență. Putem folosi această culoare adăugând-o în decorul din casă sau din birou, purtând-o prin intermediul hainelor și bijuteriilor sau urmând-o atunci când ne apare în cale. Această culoare poate fi atribuită și unui loc în care simțim că ne putem conecta cu Universul și totodată cu rădăcinile noastre.

Cum să folosești culoarea ta spirituală?

În primul rând trebuie să știi că această culoare nu trebuie utilizată excesiv. Dacă vorbim de o culoare calmă o putem folosi mai mult, dacă vorbim de o culoare puternică precum roșu, e indicat să fie folosită mai puțin.

Culoarea spirituală poate să reprezinte un detaliu pe hainele noastre sau pe accesorii ori pe bijuterii, se poate regăsi într-un obiect din mediul înconjurător sau o putem accesa într-un mod indirect, prin elemente ale naturii care o reprezintă. De exemplu plimbarea și conectarea cu natura pentru culoarea verde, focul pentru culoarea roșu, apa pentru nuanțe de albastru, lumina soarelui și spații luminate natural pentru culoarea galben/auriu și așa mai departe.

CROMOastrologie: Culoarea spirituală a zodiei Berbec

Culoarea voastră spirituală, dragi nativi Berbec, este, așa cum probabil bănuiați deja, roșu vibrant. Această culoare simbolizează putere, pasiune și energie - elemente caracteristice pentru zodia voastră.

Pentru voi, roșu înseamnă inspirație și motivație pe drumul vieții, iar în plan spiritual, această culoare are semnificații puternice și multiple, ajutându-vă să vă ancorați la curajul astral și să vă găsiți întotdeauna încrederea în propria persoană atunci când greutățile vieții vă pun în dificultate.

Roșu vă încurajează să vă asumați riscurile atunci când urmăriți împlinirea visurilor voastre și totodată va oferă puterea de exprimare a individualității voastre, a unicității inerioare.

Tot din punct de vedere spiritual, roșu mai înseamnă pentru voi pasiune și deplină manifestare a potențialului interior. Această culoare vă amintește că trebuie să vă urmați dorințele și să vă trăiți viața într-un mod autentic și vibrant, cât mai frumos și valoros.

Roșu vă ajută, de asemenea, să vă exprimați puterea interioară și să vă concentrați asupra propriei esențe spirituale. Această culoare va aduce dinamism, hotărâre și determinare, dar și puterea de a vă accepta vulnerabiliățile.

CROMOastrologie: Culoarea spirituală a zodiei Taur

Culoarea voastră spirituală este verdele închis - o culoare ce anunță bogăția naturii și care totodată simbolizează stabilitatea, echilibrul și conexiunea cu natura, acestea fiind elemente fundamentale pentru călătoria voastră prin viață.

Pentru voi, dragi nativi Taur, verdele închis servește ca sursă de armonie și liniște interioară, ajutându-vă să dobândiți un sentiment de siguranță și stabilitate, de echilibru și pace sufletească. În fața provocărilor vieții și a tuturor schimbărilor prin care veți fi nevoiți să treceți ca și zodie, verdele închis vă oferă o ancoră, încurajându-vă să vă păstrați stabilitatea și rădăcinile și să vă adaptați cu încredere la tot ceea ce vine nou în viața voastră.

Ca și simboluri spirituale pentru voi, verdele închis este legat de necesitatea unei conexiuni profunde cu natura și cu energia regeneratoare a pământului. Această culoare vă amintește să vă conectați cu mediul înconjurător și să cultivați o relație armonioasă cu acesta, dar totodată vă încurajează să căutați momente de liniște și de introspecție chiar în mijlocul naturii, pentru a vă putea regăsi esența, autenticitatea și totodată pentru a vă putea accesa puterea de autovindecare.

Ca și Tauri, aveți nevoie de a vă proteja și a vă gestiona cu atenție echilibrul interior, dar și energia ca resursă a vieții. În acest sens verdele închis vă ajută să vă găsiți determinarea și totodată să perseverați cu răbdare spre atingerea obiectivelor pe care vi le puneți de-a lungul vieții.

CROMOastrologie: Culoarea spirituală a zodiei Gemeni

Pentru voi, dragi nativi Gemeni, culoarea spirituală călăuzitoare este galbenul strălucitor. Această culoare vibrantă simbolizează comunicarea, creativitatea, curiozitatea și totodată vă ajută să vă găsiți inspirația și să vă mențineți vitalitatea în fața provocărilor vieții.

Galbenul intens vă încurajează să vă exprimați creativ, să vă păstrați energia vitală și să aveți curajul să vă urmați intuiția și curiozitatea de a explora lumea din jurul vostru și de a învăța tot timpul lucruri noi.

Galbenul mai simbolizează și puterea de a menține mintea deschisă, stimulează capacitatea de învățare și simbolizează inteligența, dar totodată ajută în crearea premiselor unei explorări intuitive și profunde privind dimensiunile minții și ale spiritului.

Galbenul strălucitor vă oferă claritate mentală și vă stimulează creativitatea, facilitând abilitatea voastră extraordinară de a găsi soluții inovatoare și de a aborda cu flexibilitate și lipsiți de frică provocările vieții.

Această nuanță vibrantă de galben, asociată culorilor soarelui, vă inspiră un sentiment de optimism,Pde entuziasm și aventură.

pentru a vă bucura de toate beneficiile pe care această culoare le aduce este nevoie să vă conectați cu oamenii din jurul vostru, cărora să le împărtășiți toate valorile voastre interioare.

Foto: Sternfahrer/ shutterstock.com

CROMOastrologie: Culoarea spirituală a zodiei Rac

Firi sensibile și puternic intuitive, cu o extraordinară capacitate de empatie și conexiune emoțională, nativii Rac sunt reprezentați spiritual de argintiu, dar și de elemente naturale care pot fi legate de această nuanță, cum ar fi lumina lunii.

Argintiul vă aduce o oază de liniște și calm, de seninătate interioară, de subtilitate și totodată vă generează un sentiment de siguranță și protecție. Argintiul vă învăluie cu o energie reconfortantă, încurajându-vă să vă explorați lumea interioară și să vă exprimați emoțiile într-un mod cât mai autentic.

Ca și simbolistică, argintiul face referire la conexiunea profundă cu planul emoțional și spiritual, această culoare amintindu-vă să vă ascultați vocea interioară și să vă urmați intuiția, ajutându-vă astfel să luați cele mai bune decizii pentru voi, acelea care vă servesc sufletul. Argintiul vă ajută totodată să vă conectați cu înțelepciunea colectivă și vă determină să vă înțelegeți mai bine sentimentele, emoțiile și vulnerabilitățile.

Argintiul vă atinge coarda sensibilității, vă înalță vibrația, vă stimulează autovindecarea și vă ajută să găsiți conexiunea profundă cu cei din jurul vostru, cu persoanele pe care vă hotărâți să le păstrați aproape, în viața voastră. Această culoare vă ajută să găsiți acele relații autentice și pline de afecțiune.

CROMOastrologie: Culoarea spirituală a zodiei Leu

Pentru voi, dragi nativi Leu, culoarea ce va călăuzește spiritual este auriul. Această culoare poartă o strălucire aparte și este asociată cu bogăția, cu tot ceea ce este mai de preț în lume și în natură, cu strălucirea în sine, cu puterea și încrederea.

Pentru voi, auriul vă amplifică șarmul și prezența voastră impunătoare, vă servește ca sursă de inspirație și împlinire și totodată vă ajută să vă găsiți propriul loc în lumina reflectoarelor. Auriul vă încurajează să vă exprimați creativitatea și să aveți încredere în voi înșivă.

Auriul este un simbol pentru conexiunea cu lumea divină, cu puterile oculte, dar și cu propriile puteri mai puțin obișnuite pe care un nativ Leu le poate avea. Această culoare vă ajută să vă valorificați darurile cerești și talentele unice pe care le-a dețineți în această viață și să vă manifestați potențialul la un nivel cât mai înalt. Auriul va aduce o perspectivă puternică și profundă asupra puterii personale și a influenței pe care o puteți exercita atât în viața voastră, cât și a celor din jurul vostru.

Această culoare reprezintă totodată și capacitatea înnăscută de lider pe care un nativ Leu o posedă, o capacitate de a conduce la un nivel înalt, cu înțelepciune și prosperitate.

CROMOastrologie: Culoarea spirituală a zodiei Fecioară

Culoarea spirituală a zodiei Fecioară este, de obicei, verdele. Această culoare este asociată cu simbolistica naturii și a echilibrului, fiind considerată a fi o culoare calmă și reconfortantă, care promovează starea de relaxare și armonie interioară. Pentru voi, dragi nativi Fecioară, aceasta poate avea un impact benefic asupra capacității voastre de a vă concentra și de a lucra în mod eficient pentru a vă atinge obiectivele. Fiind un semn al fertilității, dezvoltării și creșterii, verdele poate simboliza și potențialul de evoluție personală.

Culoarea verde mai este asociată cu inima și centrul emoțional al individului, iar pentru voi poate indica o legătură profundă cu natura și o necesitate de liniște interioară și echilibru. Această culoare vă sporește, de asemenea, abilitățile de observație și analiză, fiind totodată pentru voi și o sursă de inspirație și claritate în luarea deciziilor de-a lungul vieții. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri