19 MAI: LUNĂ NOUĂ ÎN TAUR – un moment astral magnific de respiro pentru suflet! O energie mult mai stabilă și consecventă, revenim cu picioarele pe pământ

16 Mai 2023 publicat în Horoscop 1351 share-uri

În ziua de 19 mai, ora 18:53 (ora României), avem parte de cea de-a cincea Lună Nouă a anului 2023 și cea de-a 3-a lună nouă a sezonului de primăvară. Din perspectivă astrologică, avem de-a face cu o Lună Nouă în Taur, o zodie a stabilității, a determinării și a prosperității, bine ancorată în realitate și valorile pământului, pusă în legătură cu această forță telurică – Pământul este acolo parcă dintotdeauna, întotdeauna gata să ne susțină, să ne echilibreze, să ne ancoreze în înțelepciunea, permanența și stabilitatea sa.

Luna Nouă în Taur ne permite un moment de pauză în care nu trebuie neapărat să facem ceva extravagant sau neobișnuit în viețile noastre, ci doar să ne reconfigurăm un pic traseul, să ne regrupăm acolo unde este necesar, să ne adunăm și să ne reasumam angajamentul de a acționa îndeosebi pentru acele lucruri pe care le iubim cu adevărat. Dacă investim în ceva în această perioadă de 2 săptămâni de după Luna Nouă în Taur, acest lucru se cere a fi unul tangibil, real, autentic, ceva pe care ne-am putea baza sau sprijini de acum încolo. Simțim o nevoie puternică, chiar și în relații, de stabilitate, de a experimenta sentimentul că avem pe cine ne baza atunci când avem nevoie, că acea iubire eterică, emoțională, nu este suficientă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Avem nevoie în această perioadă să știm că persoana iubită este acolo pentru noi, că ne putem baza pe ea, că putem în mod real construi ceva împreună în viitorul imediat, că ne putem încrede în ea, că îi putem încredința părți din sufletul și viața noastră fiindcă știm că le va trata cu delicatețe și înțelegere. De aceea, relațiile în care există multă nesiguranță și lipsește acest sentiment de încredere și a te încredința celuilalt ard mocnit în această perioadă sau riscă pur și simplu să se destrame. Luna Nouă în Taur ne cere să ne cunoaștem propria valoare (în relații, la locul de muncă, în interacțiunile noastre socio-profesionale), să nu ne mulțumim cu mai puțin decât merităm și să nu facem compromisuri care ne lezează identitatea și propriile valori. Taurul este un semn fix și niciodată nu poate face rabat de la calitate.

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Sunt și alte teme aduse în prim plan în această perioadă și care țin de natura Taurului teme legate de bani, prosperitate, siguranță, abundență și câștiguri.

Luna Nouă în Taur este și un moment bun să devenim mai înțelepți, mai conștienți de forța noastră, de ceea ce ne face să ne simțim fericiți și împliniți, de persoanele din jurul nostru, mai conștienți de ceea ce ne face să ne simțim confortabil/inconfortabil, mai conștienți că trebuie să ne bucurăm de viață așa cum putem. Suntem și mai predispuși în această perioadă să ne angajăm în activități care ne conectează mai mult cu trupurile noastre și ne determină să îl conștientizăm, răsfățăm și îngrijim mai mult, acest lucru însemnând chiar petrecerea de timp liber în natură.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Conform https://cafeastrology.com, persoanele care vor fi cel mai puternic influențate de Luna Nouă în Taur de pe 19 mai sunt cele care au în astrograma natală planete personale și unghiuri de 24-30 de grade în semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) sau unghiuri de 0-2 grade în semnele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Foto fr si main: luchschenF /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri