Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

19 Aprilie 2023 publicat în Horoscop 1104 share-uri

Eclipsele solare nu trec chiar neobservate și ele au rolul de a produce niște schimbări și reverberații în sufletele noastre, impactând, în funcție de destinul personal și cel astrologic, mai toate zodiile. Sunt însă cu precădere 2 zodii pe care acest fenomen le va influența covârșitor din punct de vedere astrologic, putând chiar provoca schimbarea liniei temporare în destinul lor și transformări semnificative. Iar aceste 2 zodii sunt….

Nu am mai avut parte de o o Lună Nouă și o eclipsă solară în semnul Berbecului din anul 2015 așa că ar trebui să privim cu alți ochi acest fenomen din data de 20 aprilie 2023. Prin urmare, această eclipsă de soare care va avea loc curând deschide un nou ciclu de eclipse de care vom avea parte încă 2 ani de acum încolo. Astrologic vorbind, eclipsa de pe 20 aprilie este o eclipsă încărcată cu o energie puternică, de netăgăduit, a acțiunii, a căutării unui scop care să ne împlinească, care să ne ofere un sens vieții, una care ne invită să ne aprindem torțele interioare și să ne luminăm propriul drum prin viață. Orice ne aprinde acel foc dinăuntrul nostru și ne face să strălucim trebuie onorat în această perioadă. Totodată, suntem mai energici, mai motivați și ne simțim mai plini de forță și avânt ca niciodată.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Eclipsele solare nu trec chiar neobservate și ele au rolul de a produce niște schimbări și reverberații în sufletele noastre, impactând, în funcție de destinul personal și cel astrologic, mai toate zodiile. Sunt însă cu precădere 2 zodii pe care acest fenomen le va influența covârșitor din punct de vedere astrologic, putând chiar provoca schimbarea liniei temporare în destinul lor și schimbări semnificative. Iar aceste 2 zodii sunt….

Foto: o_kosta /Shutterstock

1. Zodia Berbec

Fiindcă eclipsa de soare are loc chiar în semnul său, Berbecul este zodia care va resimți cel mai profund impactul acestui fenomen și va experimenta o accelerare a destinului său. Foarte probabil că acestei zodii i se vor revela niște adevăruri care îi pot schimba dramatic modul său de gândire sau îl pot determina să își reconfigureze traseul vieții sale dintr-o nouă poziție, odată ce unda de șoc este depășită. Sunt foarte posibile niște schimbări în viața profesională sau personală a zodiei Berbec pe care le poate simți ca fiind copleșitoare și îi provoacă în aceeași măsură entuziasm, dar și teamă. Odată ce își depășește propriile umbre și învață să acționeze, dar în același timp să își păstreze încrederea și credința intactă, această zodie va vedea că totul va începe să se așeze cât se poate de frumos pentru ea, cu fericire și abundență adusă și de conjuctură cu Jupiter.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Mulți nativi Berbec se eliberează de atașamentele lor în această perioadă, se eliberează de anumite emoții, traume, lucruri sau persoane și reușesc să își învingă niște temeri sau îndoieli. Nativii Berbec lucrează enorm la mult la însăși identitatea lor și ceea ce sunt. Berbecii au tendința de a se exprima în mod autentic în această perioadă și de a se prezenta pe ei înșiși în fața lumii fără măști, chiar dacă acest lucru poate însemna deseori o abordare diferită.

Nu există nu se poate în această perioadă pentru zodia Berbec și mulți nativi care se aflau cumva într-o etapă de inacțiune, latentă, pasivitate sau se complăceau pur și simplu din comoditate în anumite situații de viață care nu le serveau scopului lor, sunt treziți de propria viață și somați să implementeze urgent niște schimbări care îi vor impacta pe termen lung. Pentru anumiți nativi Berbec, aceste schimbări vor fi radicale și cu un ecou pe termen lung, pentru alții aceste transformări au loc la un nivel mult mai subtil, mai simplu. Poate că nu li se va părea mare lucru momentan, însă este primul pas spre un ciclu de transformări exterioare. Molecula a fost pusă deja în mișcare.

Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

2. Zodia Rac

Pentru zodia Rac, această eclipsă solară nu trece oricum, ci impactându-i puternic viața și relațiile cu ceilalți, mai ales relațiile de dragoste. Această zodie devine mult mai conștientă în această perioadă de ceea ce se întâmplă în viața sa, bun sau rău, își dorește să se îndepărteze de toate acele obiceiuri sau relații care i-au furat sufletului său din strălucirea și bucuria sa naturală. Pentru zodia Rac este foarte posibilă în următoarele săptămâni o transformare mirifică, această zodie va renaște din propria cenușă, din adâncimile suferinței și ale disperării sale pe culmile unei extraordinare conștientizări.

Această zodie nu se va da bătută și va lupta pentru visurile sale și noi oportunități i se vor așterne la picioare, ca un făcut al sorții. Zodia Rac va deveni mai puternică, va simți că își ia puterea înapoi, va învăța să renunțe cu inima mai ușoară la ceea ce nu este aliniat cu sufletul său, se va detașa de tot ce înseamnă tulburare și va învăța să trăiască dintr-un loc al păcii, al liniștii și al inimii sale. Chiar dacă este posibil să aibă loc niște evenimente karmice în viața nativilor Rac și să vorbim de niște sfârșituri – în dragoste sau în carieră (previzibile poate, dar necesare și vindecătoare pe viitor), se creează spațiu pentru noi capitole și începuturi fabuloase.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Totodată, eclipsa solară de pe 20 aprilie va lumina și activa cea de-a 10 casă a Racului și vorbim în multe situații despre noi drumuri profesionale, despre îmbunătățirea unor abilități care vizează imaginea acestei zodii sau capacitatea sa de lider, despre imboldul oferit de astre de a-și găsi menirea sufletului său și a-și face vocea auzită prin ceea ce îi place cu adevărat să facă. O turnură în carieră în această perioadă poate însemna o regăsire pentru nativul Rac, o împlinire de destin, un semn din partea universului să devină mai liber, mai independent, eliberat de frici, atașamente sau legături invizibile care îl țineau pe loc din a-și exercita propria autoritate.

Foto fr si main: Warm_Tail /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri