Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

18 Aprilie 2023 publicat în Horoscop 85 share-uri

Din 21 aprilie 2023 Mercur intră în mișcare retrogradă la 15 grade în zodia Taur și va avea această mișcare pe cer până pe data de 15 mai. Deși mulți se tem când aud de perioadele în care Mercur retrogradează, noi vrem să punem în lumina în articolul de mai jos punctele forte ale acestei perioade, acele scopuri pe care să ne axăm pentru a culege succesul și bucuria, făcând slalom printre încercările și provocările pe care astrele ni le vor aduce.

Mercur Retrograd 21 aprilie-15 mai: este timpul să avem curaj să ne urmăm visurile și să ne restabilim prioritățile în viață

De data aceasta Mercur retrograd își manifestă energiile în cea de-a doua jumătate a primăverii, timp în care încă plantăm vibrații pozitive în Univers, sădim semințele împlinirii, bucuriei și fericirii.

Cu toate acestea, astrele ne spun că nu este timpul acțiunii, ci al pregătirii.

Pregătirea necesită un plan, identificarea resurselor, prioritizarea acțiunilor, pregătirea „spațiului de lucru”.

Așadar, pentru a ne alinia energiilor cosmice, avem nevoie să facem curățenie în viața noastră, să fim sinceri cu noi înșine: ne urmăm sau nu visurile? Ce ne ține pe loc? Evident că va trebui să ne pregătim să ieșim din confort, din rutină, căci nicio schimbare nu vine prin comoditate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Nu este o perioadă comodă, însă cu cât ne identificăm mai precis dorințele adevărate, interioare, cele care sunt aliniate cu destinul nostru, cu atât putem începe mai repede marile planuri pe care suntem pregătiți să le urmăm.

Așadar căutați adânc în interiorul vostru și descoperiți ce anume ați dori să împliniți în viitorul apropiat, poate anul acesta sau poate este vorba despre un plan care durează mai mulți ani. Aveți nevoie să absolviți unele cursuri? Poate să începeți o afacere? Să va mutați în alte locuri? Să vă găsiți sufletul pereche?

Mercur, „Mesagerul Cosmic” va aduce tot ceea ce este nevoie pentru a vă ajuta să nimeriți pe drumul bun. Cu cât lucrurile merg mai bine, veți ști că va aflați pe calea cea bună. Cu cât totul pare că nu se leagă deloc, cu atât este bine să regândiți dacă ceea ce faceți vă reprezintă cu adevărat sufletul și scopurile în viață.

Foto: Mia Stendal/ shutterstock.com

Mercur retrogradează în zodia Taur și energiile acestei zodii ne îndeamnă să găsim echilibrul atât în viațî materială, cât și spirituală

Taurul este o zodie a stabilității, dar și a muncii, îmbinând totodată aceste manifestări materiale cu cele spirituale. Să nu uităm că Taurul este o zodie cu puternice înclinații artistice.

Așadar, pe lângă activarea puterii de a ne dezvălui pe noi înșine și de a plănui pașii pe care ii avem de făcut pentru planurile care ne aduc cu adevărat fericire, ei bine trebuie să ne îngrijim și de propria persoană.

În plan material, acest Mercur retrograd în zodia Taur ne va face să relfectam la nevoile noastre, la neajunsuri sau la surplus. Avem tot ce ne trebuie în viața noastră? Avem multe neajunsuri sau prea multe ne sunt în plus și ne sufocă? Căci orice lucru pe care îl deținem, orice bun material cere un preț din viața noastră: întreținere și plăti pentru acesta, timp de îngrijire, poate spațiu dacă vorbim de lucruri depozitate și așa mai departe. Fiecare bun cere un preț.

Acolo unde avem prea mult, trebuie să învățăm să dăm mai departe, să repunem în circuit lucrurile care stau pe loc în viața noastră depozitate undeva sau care ne blochează fluxul banilor prin cheltuieli adiacente. Aveți o mașină pe care nu o mai folosiți, dar pentru care plătiți impozit? Va trebui să o vindeți. Aveți haine în dulap pe care nu le-ați mai purtat de ani? Încercați să le vindeți sau să le dați mai departe. Aveți economii pe care nu le-ați investit niciodată? E timpul să faceți un plan de investiții și tot așa.

Fiecare bun din viața voastră trebuie să devină activ și să își găsească scopul. Este o curățenie activă pe care trebuie să o faceți și o modificare a priorităților voastre, însă la finalul acestei etape veți avea mai puține griji, mintea va fi mai liberă și portofelul mai gros. Probabil și câțiva oameni vor fi mai fericiți în preajma voastră.

Celălalt aspect al lui Mercur retrograd în zodia Taur privește împlinirea spirituală. Dincolo de curățenia materială pe care o avem de făcut este bine să privim atent și către sufletul nostru. Suntem fericiți cu ceea ce facem? Avem suficientă grijă de noi, de corpul nostru, de sănătate, de ceea ce iubim? Dar hobby-urile noastre, le hrănim?

Cu alte cuvinte ne îngrijim de nevoile noastre spirituale și ale corpului nostru? Dacă nu o facem, Mercur nu va fi foarte iertător.

Așadar pe cât de activă va fi această perioadă, pe atât de introspecți va fi necesar să fim. Să găsim un echilibru între ceea ce suntem cu adevărat și felul în care ne trăim viața.

Perioada dintre 21 aprilie și 15 mai când Mercur retrogradează este cu adevărat provocatoare, însă având grijă de noi și de visurile noastre vom reuși să facem slalom printre blocaje, iar la final ne vom simți alte persoane, mai încrezătoare în viață, mai pline de iubire și de forță interioară, de optimism și bucurie.

Sursă foto articol: Space creator/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri