14 Aprilie 2023 publicat în Horoscop 41 share-uri

Horoscopul sărbătorilor pascale vine încărcat cu vești bune și cu evenimente frumoase pentru majoritatea zodiilor, însă poate aduce și agitație și tensiuni. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete pentru zilele de Paște 2023 și perioada imediat următoare. 

Zodia Balanță

Aceste zile de concediu sau vacanță reprezintă pentru voi o perioadă numai bună de reechilibrare a emoțiilor și a energiilor interioare, căci reușiți să aduceți armonie în atmosfera acestor sărbători pascale. Este posibil să vă îmbunătățiți relațiile cu cei din jur sau chiar să vă reconectați cu persoane pe care nu le-ați mai vizitat de mult timp sau cu care pierduserăți legătura. În mod cert este o perioadă cu efecte pozitive pentru voi, unele chiar vindecătoare dacă ne gândim la anumite tulburări sufletești. Vă veți simți inspirați să porniți pe noi drumuri de care până acum vă era teamă.

Zodia Scorpion

Este posibil ca zilele sărbătorilor de Paște să vă inducă o stare de introspecție și de conectare la nivel spiritual cu problemele pe care le aveți sau, de ce nu, cu toate acele lucruri bune din viața voastră pentru care sunteți recunoscători. Este o perioadă foarte bună de evoluție energetică și spirituală pentru voi și este bine să vă ascultați intuiția în deciziile pe care le veți lua în această perioadă. Plimbările în natură vă ajută să vă reenergizați și vă pot ajuta să realizați noi contacte în Univers ori să aveți ocazia să experimentați noi forme de vibrație spirituală.

Zodia Săgetător

Veți profita din plin de această zile libere pentru a da frâu liber spiritului vostru de aventură, pentru a călători, pentru a descoperi lucruri noi ori pentru a încerca noi experiențe care să vă crească adrenalina. Veți avea nevoie de plimbări în natură care să vă ajute să vă energizați. Pentru voi natura prezintă o putere aparte atât în ceea ce privește refacerea energiilor interioare și spirituale, cât și în ceea ce privește relaxarea pe care mediul natural v-o oferă. Încercați să vă păstrați calmul în discuțiile contradictorii pe care le puteți avea cu unele persoane dragi.

Zodia Capricorn

În aceste zile de sărbătoare veți reuși să îmbinați distracția cu relaxarea și totodată veți găsi prilej de a finaliza unele proiecte de muncă, astfel încât să simțiți că ați ajuns la zi cu toate și că nu mai aveți nicio codiță de rezolvat. Acest fapt vă elimină o mare parte din stresul cotidian și vă ajută să vă simțiți descătușați și liberi de a vă exprima și de a experimenta lucruri noi, cărora vă puteți dedica în totalitate fără să aveți alte griji care să vă distragă.

Zodia Vărsător

Aceste zile de sărbătoare vă ajută să vă conectați mai mult cu voi înșivă și să vă puneți în ordine multitudinea de gânduri care v-au asaltat în ultima perioadă. De fapt, încă de la începutul anului va confruntați cu o avalanșă de evenimente care cer rezolvare imediată și care v-au copleșit și epuizat. Acum veți avea în sfârșit timp să vă faceți planuri pentru viitorul apropiat și să puneți la punct o strategie pentru a face ca lucrurile să fie mai ușoare pentru voi. Conectarea cu oamenii dragi vă ajută să vă relaxați și să vă destindeți cu adevărat, să vă echilibrați emoțional și poate chiar să rezolvați unele din fisurile apărute în anumite relații.

Zodia Pești

Deși sunt zile libere, voi faceți multe planuri pentru viitorul apropiat sau îndelungat. Aveți anumite dorințe pe care vreți să vi le împliniți, poate chiar vă veți cumpăra ceva ce vă doreați de multă vreme. Este indicat să fiți mai atenți la nevoile partenerului de viață, căci altfel vă puteți trezi cu reproșuri din partea acestuia. Încercați să vă implicați mai mult în viața de cuplu și familială.

Sursa foto articol: PV productions/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri