7 Aprilie 2023 publicat în Horoscop 973 share-uri

În 20 Aprilie 2023 va avea loc prima Eclipsa Solară din acest an, însă nu este un fenomen astral obișnuit, ci unul foarte rar, pentru că este vorba despre o Eclipsă de Soare HIBRIDĂ, numită și Ningaloo – după origini aborigene. Vă invităm să aflați cum ne influențează în funcție de zodie acest eveniment astral extraordinar, ce energii ne aduce și cum să facem față provocărilor acestuia.

Prima Eclipsa Solară din 2023 – o Eclipsa de Soare HIBRIDĂ

Prima eclipsă de Soare din 2023 are loc în zilele de 19-20 aprilie și va fi în casa a XII-a a Berbecului, fiind totodată un eveniment astral rar pentru că este o eclipsă hibridă, astfel că în anumite zone ale lumii se va vedea ca o eclipsă totală, iar în altele ca o eclipsa inelară. Se mai numește și Ningaloo (cuvânt cu origini aborigene).

Influențele Eclipsei de Soare din 19-20 Aprilie: portal deschis către noi realități

Acest eveniment astral va purta cu sine energiile puternice aduse de zodia Berbec, însă totodată respectă misterul eclipselor.

Așadar fiecare dintre noi vom resimți influențe legate în special de viața personală (eclipsa), dar și de ceva nou (aduse de zodia Berbec).

Astrologul ne îndeamnă să fim atenți la mesajele interioare, proprii intuiției noastre sau ale corpului, acelea pe care doar noi le putem intercepta și înțelege, căci ne aparțin întru totul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Poate fi vorba despre anumite semne care ne ascut intuiția, poate mesaje ale corpului care să ne arate fie că ceva nu merge bine, fie că ar putea merge mai bine.

Dar trebuie să luăm o pauză de la toate acele activități și griji care ne distrag atenția și nu ne lasă să avem acest dialog cu noi.

Consecințele acestui dialog interior, unic, propriu fiecăruia dintre noi fac referire la motivația pentru a începe ceva nou. Practic anumite uși ni se deschid, ne vin idei nemaipomenite, pe care le putem pune în practică imeadiat sau peste ani de zile.

Dar ceea ce este foarte important este că plantăm sămânța speranței, pentru ceva ce ne dorim cu adevărat, sămânță care va crește cândva și va da naștere unor evenimente frumoase și valoroase în viața noastră.

Foto: muratart/ shutterstock.com
Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC

Energia acestei eclipse ne ajută și susține totodată să ne conectăm mai bine cu noi înșine, ne stimulează simțurile și intuiția. Unii dintre noi pot avea chiar o serie de premoniții sau pot experimenta situații care le pot părea paranormale. Visul reprezintă un alt intrument puternic prin care primim mesaje, așadar, dacă în această perioadă veți avea vise mai ciudate, care vă atrag atenția sau va răscolesc emoțiile, este bine să nu le treceți cu vederea, ci să încercați să înțelegeți la ce anume fac referire din viața voastră, cu ce aspect se leagă.

Pe măsură ce energiile Eclipsei curg, folosesiti-le pentru a stabili intențiile următoare, pentru a vizualiza rezultatul dorit, a privi lucrurile într-un mod nou și a rămâne deschiși/conectați la abundența Universului. Aceasta este o perioadă plină de energie care ne va ghida către următorul capitol al călătoriei noastre sufletești.

MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

De ce este important că vorbim despre o eclipsă hibridă? Eclipsele hibride sunt incredibil de rare și pot sugera o tranziție sau poate o schimbare între două lumi – a noastră și a altora, trecutul și noua realitate etc. La fel cum Eclipsa trece de la Total la Anular, poate că ceva în viața noastră se pregătește să se schimbe radical.

Berbecul este un semn de foc, iar elementul de foc care trăiește în noi toți ne dă putere, curaj, pasiune și hotărâre. Când arde prea puternic, totuși, elementul foc poate duce la furie, atacuri, distrugere și putem fi prea impulsivi sau conduși de ego.

Vom avea, așadar, nevoie să ne echilibrăm pornirile și emoțiile în permanență pentru a păstra echilibrul între inacțiune și puterea devastatoare a focului interior.

Echilibrarea propriului nostru foc interior poate fi o temă în jurul acestei Eclipse. S-ar putea să simțim energia Berbecului împingându-ne să ne forțăm pe noi înșine, să ne avânatam în nou, în necunoscut și totodată să găsim încrederea de a intra pe noile uși care se deschid pentru noi. Dar s-ar putea, de asemenea, să avem nevoie să facem un pas înapoi, să ne îmblânzim ego-ul, să ne asumăm responsabilitatea pentru orice distrugere și să ne reconsiderăm vocea inimilor noastre.

Indiferent dacă focul interior trebuie avântat sau îmblânzit, această Eclipsă va fi ghidul nostru, ajutându-ne să trecem într-o nouă stare de a fi sau poate chiar într-o nouă realitate.

Foto: IgorZh/ shutterstock.com

Eclipsa de soare Berbec la gradul 29 intens karmic

Eclipsa de Soare din aprilie cade la 29 de grade în Berbec, gradul final al zodiacului. Gradul final al oricărui semn zodiacal este considerat un punct foarte încărcat și karmic și este cunoscut sub numele de gradul anaretic.

Apariția unei Eclipse de Soare într-un astfel de punct zodiacal indică o puternică implicare karmică asupra evenimentelor ce se vor desfășura, fiind vorba în special de asimilarea unor lecții dureroase, de încheierea unui capitol din viața noastră, lăsând loc pentru un nou început. Trebuie să reținem că schimbările mari și transformările nu sunt nici comode, nici ușoare, dar sunt extrem de necesare.

Eclipsele sunt cunoscute de multă vreme pentru că aduc evenimente sortite sau karmice, dar această eclipsă de aprilie pare în special conectată la tărâmurile divine.

De asemenea, gradul 29 este considerat un punct al conștiinței celei mai înalte, unde suntem capabili să integrăm toate lecțiile acelui semn zodiacal și să operăm din cea mai înaltă expresie a sa, care ne îndeamnă la curaj, asumare, încredere, acțiune, putere de exprimare, pasiune, conducere.

Eclipsa de Soare din 19-20 Aprilie 2023: sfaturi pentru zodii

- În această perioadă vei simți mai mult că niciodată că tu ești arhitectul propriei vieți. Identifică-te, fii sincer cu ține însuți, acționează;

- Ai curaj să faci și spui ceea ce simți, dar nu neglija consecințele. Asumarea acestora reprezintă o lecție karmică;

- Ascultă vocea interioară și acceptă tot ceea ce te rănește. Te afli la o răscruce karmică și e timpu să îți asimilezi lecțiile, să lași în urmă durerea și să faci schimbarea salvatoare;

- Ascultă-ți vocea interioară, apleacă-te asupra viselor, rămâi conectat cu corpul tău. Nu ignora mesajele interioare;

- Îndrăznește să faci loc noului în viața ta;

- De fiecare dată când simți că pierzi controlul, caută să te reechilibrezi. Influențele Berbecului pot fi foarte puternice și au nevoie să fie ținute în frâu.

Sursa foto articol: muratart/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri