4 Aprilie 2023 publicat în Horoscop 566 share-uri

În timp ce unii dintre noi se luptă cu anxietatea în anumite perioade ale vieții sau fac un pas înapoi pentru a analiza mai bine situațiile importante din viață, sunt alții care merg, parcă, cu capul înainte, acționând fără să stea prea mult pe gânduri, bazându-se pe intuiție și vocea de moment din interiorul lor. Iată care sunt cele mai curajoase zodii din horoscop, care sunt pline de speranță și încrezătoare în destinul lor.

Horoscopul celor curajoși: Zodia Berbec

Nativii Berbec își cunosc foarte bine potențialul și forțele și se maturizează încă de la vârste fragede. Sunt persoane foarte sociabile, iar această putere de conectare cu ceilalți îi ajută să învețe mai devreme experiențe și să deprindă informații prin prisma celorlalți.

Totodată, știu și au și cui să ceară ajutor, învățând de timpuriu să își exprime emoțiile, trăirile, sentimentele. Putem spune că Berbecii au un EQ foarte dezvoltat, ceea ce îi ajută să se descopere mai ușor și să treacă mai blând prin furtunile vieții.

Totodată, astrele înzestrează această zodie cu energie vitală, curaj și încredere, dar și cu o bună capacitate de gestionare a situațiilor de criză.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Tocmai de aceea nativii Berbec sunt oameni ai momentului, care pot lua o decizie pe loc, care pot cântări dilemele în secunde, având curajul să își urmeze visurile, fie ce-o fi. Curajul lor îi face mai puternici și îi ajută să avanseze în viață, dar totodată să își trăiască viața într-un mod cât mai plăcut pentru ei.

Foto: Romolo Tavani/ shutterstock.com

Horoscopul celor curajoși: Zodia Balanță

Balanțele nu primesc neapărat curaj astral, însă știu să și-l cultive. Ca omul care își face norocul cu mâna lui.

Balanțele cred în echilibru, poate nu degeaba zodia lor poartă acest nume, acest simbol. Și cred că Universul le oferă ceea ce pot duce, ceea ce li se potrivește și tocmai din aceste concepții își iau puterea de a-și infrunta temerile și a merge mai departe.

Mai mult decât atât, Balanțele nu se lasă ușor doborâte de eșecuri sau suferință, au în inima lor un foc al speranței care nu se stinge niciodată.

Atunci când se simt în blocaj sau în criză, Balanțele iau lucrurile pas cu pas și profită de fiecare oportunitate pentru a-și face viața mai ușoară și mai frumoasă.

Ca și Berbecii, Balanțele nu obosesc în a descoperi ce le face fericite. Caută și tot caută, iar pe măsură ce se descoperă, își urmează calea, visurile, fără încetare. Această determinare interioară le ajută să mergă înainte, să evolueze, să fie tot mai fericite și echilibrate cu fiecare an pe care îl adaugă la vârsta lor.

Și fac toate acestea fără a uita de copilul interior, de umanitate, de dragoste și blândețe.

Horoscopul celor curajoși: Zodia Săgetător

Săgetătorii au mult curaj, ba unii ar spune că, de multe ori, nici măcar nu au înțeles bine în ce se bagă sau care sunt riscurile.

Dar Săgetătorilor pare să nu le pese prea mult de riscuri, câtă vreme le place ideea și consideră că le aduce un beneficiu (moral, emoțional, etic, financiar etc.). Pentru că Săgetătorilor le place libertatea și starea de bine, iar pentru a le obține au nevoie de curaj să incerce.

Săgetătorii vor fi cei care îndrăznesc, deschizătorii de uși, cei care sparg barierele vieții. Firea lor sociabilă îi ajută să își facă prieteni oriunde s-ar duce, cu care păstrează legătura ani de zile sau chiar decade.

Curajul Săgetătorilor își are rădăcinile în pofta lor de explorare, așadar tot ceea ce este nou, necunoscut, îi incită. Nu degeaba se spune că sunt cercetători, exploratori, arheologi. Iar dacă pot lega munca lor de natură, au atins perfecțiunea, pentru că Săgetătorii iubesc spațiul verde, apa, copacii, iarba, pământul.

Sursa foto articol: Ollyy/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri