17 Martie 2023 publicat în Horoscop 2397 share-uri

Pe 21 martie, ora 19.23 (ora României), are loc fenomenul de Lună Nouă. Din punct de vedere astrologic este o Lună Nouă care cade la 0 grade în cel dintâi semn al zodiacului, în zodia Berbec. Este o Lună Nouă specială, cu o energie a începutului mai puternică ca niciodată, care cumulează totodată mai multe influențe astrologice simultan deoarece vine imediat după Echinocțiul de primăvară (20 martie) și după începutul unui nou an astrologic (Soarele intră în semnul Berbecului, marcând sfârșitului sezonului Peștilor și debutul unui nou ciclu astrologic).

„Ajută-te și cerul te va ajuta” (Jean de La Fontaine)! Energia Lunii Noi în Berbec de pe 21 martie 2023:

Cosmosul nu ar fi putut orchestra mai frumos și mai subtil aceste alinieri ale lunii martie. Luna Nouă în Berbec de pe 21 martie este cel mai bun moment de a începe ceva nou sau a relua o idee mai veche, un proiect mai vechi pentru care nu am avut la momentul respectiv din trecut energia, voința sau curajul de a-l începe. Însă de data aceasta, energia curajoasă și îndrăzneață a Berbecului, dublată de cea a Echinocțiului de primăvară și a noului ciclu astrologic ne imploră practic să ne lăsăm deoparte orice frici și temeri avem, să spunem mai des “da” acelor lucruri pe care ni le dorim din tot sufletul și “nu” unor oameni sau situații care ne blochează din evoluție, să îmbrățișăm noi aventuri și acțiuni, să ieșim din zona de confort sau din rutină și să facem ceva nou, altceva, să riscăm un pic acolo unde rezultatul poate fi spectaculos și ne poate schimbs viețile în întregime, să fim mai încrezători și mai siguri pe noi luând în propriile mâini hățisurile destinului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Avem practic de-a face cu una dintre cele mai intense energii ale începutului și ale manifestării din acest an așa că ar fi bine să dăm pagina pentru unele noi capitole în viețile noastre acolo unde e cazul, să ne deschidem schimbării și oportunităților care ne apar în cale – chiar dacă uneori nu vom ști unde ne conduc acestea cu exactitate. Este important să ne ascultăm intuiția în această perioadă, să încercăm alte abordări asupra lucrurilor decât de obicei, să facem ceva cu noile informații care ne parvin și să rămânem motivați și încrezători atunci când începem ceva.

Deoarece Pluto în Vărsător se va afla și el în apropierea Lunii Noi din Berbec, iar Pluto este planeta transformării, a distrugerii și a morții, dar și a regenerării totodată, este posibil ca unii dintre noi să resimtă acest nou început ca pe ceva intens, consumativ, uneori un ceva de care trebuie să se despartă sau la care trebuie să renunțe. Nu vă speriați însă, este doar o mică bucată dintr-un puzzle mult mai mare decât ne putem imagina și imediat după acest eveniment, poate începe marea renaștere personală și lucruri minunate să aibă loc pentru voi. Atunci poate veți înțelege un pic din perspectivele complexe în care operează universul, că avem dreptul să fim în relații fericite și să îi lăsăm să plece pe cei nu se află pe același drum de viață cu noi.

România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!
Foto: muratart /Shutterstock

Căci, da, această Lună Nouă în Berbec ne poate forța mâna pe alocuri și, indiferent că ne simțim pregătiți sau nu, să ne trezim puși față în față cu unele schimbări, noi începuturi sau deschideri de capitole sau chiar transformări venite pe nepusă masă. Însă energia degajată de semnul puternic al Berbecul tocmai despre aceasta este: despre determinare, despre asumare, despre EU POT, EU SUNT, EU FAC, despre găsirea vocii personale și găsirea propriului curaj, despre a fi autentici și despre a fi noi înșine în stilul nostru specific, într-un cuvânt. Vibrația Berbecului poate fi aprigă, intensă, dinamică, explozivă și dacă o îndreptăm în direcția potrivită, ne poate conduce direct către următorul nivel al evoluției noastre.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Philips Avent lansează cele mai inovatoare biberoane de până acum, modelul Natural Response care imită forma și comportamentul sânului și se adaptează la ritmul natural de băut al bebelușului

Lecția unei Luni Noi în Berbec este și despre a renunta la așteptările pe care le avem de la ceilalți, de a ieși din starea de victimizare și a ne autoîmputernici. Tot ceea ce avem nevoie este deja înăuntrul nostru, suntem mult mai capabili decât ne credem și pe propria persoană ne putem baza oricând, ba chiar o vom face cu încântare și entuziasm de cât de plurivalenți și adaptabili suntem de fapt.

Totodată, Luna Nouă de pe 21 martie creează o aliniere cu Mercur, ceea ce ne infuzează aceste începuturi și cu o atitudine mentală puternică, cu o mai mare ușurință de a ne comunica și a ne exprima, dar și un aspect de careu în afara semnului cu Marte. Deși Berbecul este ambițios și pregătit să își asume tot ce înseamnă muncă, efort personal și a nu se da bătut, Marte poate aduce și impulsivitate, nerăbdare, poate scoate la suprafață unele frustrări sau tensiuni și discuții legate de scopul nostru în viață, de ceea ce ne dorim cu adevărat să facem în ea.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată

Ca aspecte negative, trebuie să menționăm că Luna Nouă în Berbec ne poate influență și sistemul nostru nervos și ne poate alimenta la o intensitate maximă focul nostru interior. Dacă în interiorul nostru există determinare și pasiuni care se cer urmate, asta vom și face în perioada următoare și le vom intensifica. Vom merge cu mult curaj acolo unde ne cheamă pasiunea nostra, busola interioară.

Dacă în schimb în sufletul nostru domină în acest moment în timp și spațiu unele frici, dubii, neliniște, nerăbdare, senzația de nesatisfactie sau iritare, există tendința ca aceste emoții să erupă și să iasă la suprafață în preajma Lunii Noi în Berbec. Dar ar fi bine să nu le alimentăm, ci să ne eliberăm de ele cu iubire și înțelegere, în mod constructiv, și să ne canalizăm pe acele direcții ale vieții noastre care sting aceste focuri negative.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Conform https://cafeastrology.com, cei care vor resimți cel mai puternic influența acestei Luni Noi în Berbec de pe 21 martie sunt persoanele care au planetele personale și unghiuri care se formează la 0-5 grade în semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn și cele la 27-30 de grade în semnele mutabile: Fecioară, Gemeni, Pești și Săgetător.

Foto fr si main: artshock /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri