14 Februarie 2023 publicat în Horoscop 34 share-uri

Finalul de iarnă/începutul de primăvară pare să le aducă noroc financiar unor nativi, pentru care parcă "s-au aliniat astrele" când vine vorba de bani. Iată care sunt zodiile care își vor îngroșa portofelul la final de Februarie și început de Martie 2023.

Zodii cu noroc la bani: Berbec

Nativii Berbec vor primi o serie de oferte care le pot crește serios veniturile pentru o perioadă de timp limitată, dar suficient de lungă.

Este posibil ca aceste oferte financiare să nu fie tocmai "ortodoxe" sau să aibă unele minusuri evidente, iar nativii Berbec trebuie să decidă dacă acceptă sau nu oferta.

Însă, având în vedere că termenul de muncă este limitat, este foarte posibil ca tentația de a accepta să depășească riscurile.

Așadar putem spune că nativii Berbec vor munci mai mult în următoarele luni de zile sau chiar dublu, însă vor avea și de câștigat în urma acestor eforturi, atât în ceea ce privește finanțele, cât și din punct de vedere al experienței.

Sfatul astrologului este să încercați să vă organizați cât mai bine și să vă activați metodele antistres care știți că dau roade, pentru că vine o perioadă pe cât de benefică și fructuoasă, pe atât de plină și obositoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv
Foto: puhhha/ shutterstock.com

Zodii cu noroc la bani: Taur

Nativii Taur muncesc cu plăcere și pe măsură ce finalizează proiecte, altele și mai faine le apar în cale. Taurii sunt abordați de către colaboratori și parteneri de afaceri, chiar și de șefi dacă vorbim de locul de muncă, pentru a le oferi și alte oportunități de a-și demonstra abilitățile și talentele, în schimbul măririi salariului.

Pentru Tauri banii par să vină din toate părțile, atât ca ajutor de la persoane dragi, cât și din salariu sau activități legate de afaceri personale.

Vestea bună este că toate aceste noi oportunități de creștere financiară reprezintă proiecte dragi acestor nativi. Taurii vor munci cu plăcere, plini de entuziasm și creativitate și se știe că atunci când faci ceva de drag, oboseala vine mult mai greu.

Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Taurii vor fi bine organizați în această perioadă, așadar vor reuși să găsească timp și pentru ei, pentru plăcerile personale, răsfăț, relaxare sau timp pe care să îl petreacă cu persoana iubită, familia, prietenii.

Putem spune că este o perioadă frumoasă și plină de experiențe minunate pentru nativii Taur.

Zodii cu noroc la bani: Vărsător

Nativii Vărsător au ieșit deja din ritmul lor financiar și se resimt, în sensul că au fost nevoiți să facă o serie de cheltuieli importante, obligatorii am putea spune, dar care le-au depășit bugetul sau le-au consumat toate economiile.

În luna februarie 2023 o bună parte dintre nativii Vărsător se pot simți pe „0” în plan financiar, însă numai bine se ivesc o serie de oportunități de a câștiga un ban în plus.

Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

Nu este vorba despre câștiguri fabuloase și nici de bani veniți fără muncă, însă pot alege dacă să ajungă la ei acele finanțe sau nu.

Cu siguranță vor munci destul de mult pentru noile încasări, însă deocamdată aceste oportunități financiare pot reprezenta barca de salvare în fața unei situații de criză pentru acești nativi.

Tocmai pentru că volumul de muncă va crește considerabil, astrologul recomandă ca Vărsătorii să fie foarte atenți la modul în care își organizează timpul, cheltuielile, poate și cronologia unor responsabilități care acum, în aceste luni de zile ce urmează, trebuie atent prioritizate.

Sursa foto articol: Dean Drobot/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri