3 Februarie 2023 publicat în Horoscop 591 share-uri

Unii dintre nativii zodiacului au cu adevărat o memorie de elefant și vor ține minte toate greșelile celor din jur, dar cu precădere pe cale care au avut un grad de intenție. De exemplu minciuna, bârfa, dorința de a-i păcăli, de a-i manipula, de a profita de calitățile lor și așa mai departe. Iar aceste zodii au și capacitatea de a construi planuri prin care să răspundă cu aceeași monedă sau chiar mai bine. Iată care sunt cele mai răzbunătoare zodii ale horoscopului.

Horoscop – zodii răzbunătoare: Taur

Nativii Taur iubesc suficient de mult viața, încât să considere că mai degrabă fac ceva care să le aducă voie bună, plăcere, relaxare, decât să stea supărați pe cineva.

Atunci când se supără, pur și simplu stabilesc ce tip de relație vor mai avea cu acea persoană, dacă vor mai avea, apoi gata, merg mai departe și își văd de realizările lor.

Lucrurile se schimbă mult atunci când cineva le face rău țintit și cu intenție. Cineva care are ceva personal cu ei sau care îi discriminează și le afectează astfel echilibrul în viață. În aceste situații Taurii devin cu adevărat răzbunători și vor căuta toate soluțiile pentru a putea returna răul făcut, poate și cu dobândă.

Taurii pot recurge la amenințare, la șantaj sau pot să se răzbune altfel și nu „pe față”. Pot lăsa review-uri negative, pot enerva pe cineva pe rețelele de sociale, pot pune la cale o farsă cu ecou uriaș.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Iar această dorința de răzbunare o pun în aplicare atunci când consideră că acea persoană chiar trebuie să-și schimbe comportamentul, astfel încât să nu mai treacă nimeni prin ce au trecut ei. Practic anumite acte nu trebuie să treacă nepedepsite, anumiți oameni nu ar trebui să se manifeste astfel în continuare. Au nevoie să pună ei frână, să tragă limita, să pună capăt unor astfel de comportamente negative.

Foto: pathdoc/ shutterstock.com

Horoscop – zodii răzbunătoare: Scorpion

Nativul Scorpion are o intuiție fantastică, este inteligent și totodată prezintă o fire misterioasă, greu de înțeles, de pătruns.

Scoprionii își deschid cu dificultate sufletul, astfel că puțini sunt cei care ajung să îi cunoască cu adevărat.

Sunt totuși câteva comportamente pe care Scoprionii nu le vor ierta la cei din jur: minciuna, trădarea, dorința de control, de manipulare și violența de orice fel. Toate acestea vor fi răzbunate de către acești nativi.

Iar Scorpionii au o memorie fantastică. Ei pot plănui chiar și pe perioade lungi de timp o răzbunare, iar dorința lor de bază nu este neapărat să îi facă celuilalt rău, ci mai degrabă ca acesta să înțeleagă cât de greșit a fost ceea ce a făcut și cât de tare au fost răniți Scorpionii.

Mai mult decât atât, iertarea pentru un Scorpion nu există atunci când în spatele greșelii a fost intenție sau premeditare. Scoprionii pot ține minte și toată viața dacă cineva le-a greșit.

Horoscop – zodii răzbunătoare: Capricorn

Nativii Capricorn urăsc discriminarea, minciuna, manipularea, nedreptatea de orice fel și orice tip de violență.

Și nu vor tolera niciunul dintre comportamentele de mai sus și nici nu vor fi de acrod să treacă peste ele ca și când n-au fost.

Pentru Capricorni, a rămâne indiferent la un comportament negativ înseamnă, practic, să îl susții tacit. Iar Capricornii sunt luptători și pot deveni activi sau chiar vocali atunci când consideră că este cazul.

Însă Capricornii nu se vor răzbuna niciodată în mod direct, ci vor folosi tactica. Pentru că două lucruri sunt importante pentru ei: acela care a greșit să își înțeleagă greșeala și să își asimileze lecția, iar cei din jur să se simtă protejați și în siguranță.

Capricornii pot fi foarte iscusiți în a răspunde celor care îi mint, încearcă să îi manipuleze sau folosesc alte „tehnici” pe care Capricornii le percep toxice.

Mai mult decât atât, Capricornii consideră că singura cale către schimbare este educația. Și vor face tot posibilul ca anumite informații pe care le consideră prețioase, valoroase, să ajungă la tot mai mulți oameni. Așadar, dacă i-ai greșit unui Capricorn, însă acesta încerca să îți prezinte informații sau alte moduri în care ai fi putut interpreta o situație, înseamnă că ei chiar consideră că poți să vezi și mai departe.

Sursa foto articol: Daniel_Dash/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri