5 Februarie – Ultima lună plină a iernii este în Leu. Lecția Lunii de zăpadă? Singura constantă este schimbarea!

2 Februarie 2023 publicat în Horoscop 176 share-uri

Pe 5 februrie, ora 20:28, avem de-a face cu ultima lună plină a acestei ierni, o lună plină și frumoasă care va lumina cerul și sufletele noastre și va fi impregnantă din punct de vedere astrologic cu energia Leului. Prin urmare, luna plină de pe 5 februarie va cădea la 16 grade în semnul Leului și va crea o opoziție cu Soarele în Vărsător.

Este un balans interesant creat de această polaritate care ne forțează ușor mâna, determinându-ne să găsim un echilibru între iubire și prietenie, între necesitățile personale și cele colective, între a ne exprima individual sau colectiv, între Eu și NOI colectiv, EU parte dintr-o echipă...Pe de o parte, Leul înseamnă putere, înseamnă INIMA în primul rând, este FOCUL INTERIOR în al doilea rând. Leul înseamnă strălucire și creativitate, este despre toate posibilitățile în care ne putem exprima, despre relații, iubire și romantism, mândrie, ego și individualism, în timp ce, la polul opus, Soarele în Vărsător vizează mai mult binele comun al unei colectivități, obiective de grup sau nevoi comune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Leul este o zodie puternică, roială, încrezătoare în sine, demnă și mândră, care își trăiește viața cu grație, dar și cu asumare, știind cine este, cum este și ce poate. De aceea, am face bine să profităm de această energie spumoasă a unei Luni pline în Leu și să exprimăm ceea ce avem de exprimat cu încredere, să ne punem pe noi în primul plan, să ne răsfățăm, să ne îmbrățișăm, să facem ceea ce ne place, ceea ce ne face să strălucim la propriu și la figurat, să ne onorăm deplinătatea ființei noastre astfel încât să ne revărsăm strălucirea interioară și în exterior. Nu, nu este momentul să fim modești, ci să îi lăsăm pe ceilalți să vadă cine suntem, să ne vadă și ei lumina.

Foto: Tithi Luadthong /Shutterstock
MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Trebuie totodată să menționăm și un aspect deosebit pe care Luna plină în Leu îl face cu Uranus, creând un careu în T fix cu Uranus în Taur. Vom avea de-a face așadar și cu o energie pe care o putem caracteriza ca fiind ușor incontrolabilă, dinamică, instabilă, ocazional tensionată. Datorită acestui aspect, este foarte posibil să avem unele revelații subite în această perioadă, să ne confruntăm mai des cu elementul neprevăzutului și al rebeliunii, să întâmpinăm rezistență la probleme și transformări sau să ne încăpățânăm să stagnăm într-o anumită situație în loc să ne înălțăm și să creștem.

De asemenea, la fel de posibil este ca unele lucrurile să își schimbe brusc și abrupt traseul și să ia o altă turnură decât cea preconizată, mai devreme decât estimam, creând răsturnări de situații, schimbări sau momente în care nu vom ști ce să facem sau încotro să o luăm. Modalitatea în care întreprindem anumite lucruri sau planurile ni se pot schimba și ele în mod inopinat. Cum putem face însă față sentimentului de nesiguranță și volatilitate și al senzației că lucrurile ne scapă de sub control?

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Flexibilitatea și puterea personală de adaptare reprezintă cuvintele cheie ale acestui aspect astrologic delicat. Dacă vom ști cum să controlăm această energie, ea ne poate aduce în același timp și o extraordinară eliberare din niște situații ce păreau fără ieșire. În același timp, atunci când ne vom simți copleșiți, ne vom întoarce către simplitate, vom căuta să simplificăm cât mai mult tot ceea ce pare la o primă vedere teribil de alambicat și complicat. Trebuie să ne eliberăm de frustrări și de iluzia că de fapt putem controla ceva cu adevărat, să ne menținem inimile și mințile deschise pentru a lua lucrurile așa cum vin și a plonja pe valul noilor circumstanțe cum știm noi mai bine.

Acolo unde există un nivel de conștientizare mai scăzut, unde ne încăpățânam să facem lucrurile după cum știm noi și refuzăm să acceptăm schimbarea, pot apărea anumite șocuri, blocaje sau incidente. Pe de altă parte, Uranus este o planetă a înțelepciunii care trezește adevărul din noi și ne invită să acumulăm mai multă înțelepciune, ba chiar să ne schimbăm perspectivele radical acolo unde este nevoie, chiar și în ceea ce privește relațiile romantice. Sunt de aceea aspecte ale vieții noastre în care este foarte probabil să ne răzgândim și să luăm decizii noi, diferite de cele la care ne-am tot gândit, tocmai pentru că situațiile noi cer o abordare nouă, altfel.

Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Totodată, Cu Venus în aspect de pătrat cu Marte în preajma Lunii pline în Leu ne putem aștepta și la discuții mai aprinse sau în contradictoriu în cuplu, la despărțiri sau vorbe grele cauzate de lipsa de asumare a unuia dintre partenerii cuplului, de nevoia mai mare de independență a celuilalt, de o insuficientă implicare emoțională a unuia dintre parteneri, o energie competitivă între parteneri. Acolo unde există răbdare și toleranță însă, lucrurile evoluează frumos în doi, ba chiar putem vorbi de noi șanse acordate unei relații de iubire, o reinventare a unei astfel de relații, pe baza unor noi parametri stabiliți de comun acord.

Foto fr si main: kdshutterman /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri