27 Ianuarie 2023 publicat în Horoscop 73 share-uri

În Luna Iubirii devenim parcă mai atenți la nevoile noastre interioare, la modul în care ne exprimăm, dăruim și primim iubirea. Horoscopul lunii Februarie 2023 aduce noroc în dragoste cu precădere pentru câteva zodii, care au șansa să își revitalizeze relația de cuplu sau să se îndrăgostească nebunește, să își găsească jumătatea.

Horoscop Februarie 2023: Zodii cu noroc în dragoste

Zodia Berbec

În Luna Iubirii sunteți plini de energie și radiați pur și simplu. Veți cuceri cu ușurință privirile celor din jur și veți reuși să vă faceți remarcați, astfel că este posibil să întâlniți mulți oameni interesanți și printre ei cineva să va capteze și atenția inimii.

În această lună astrele vă aduc noroc în dragoste și puteți avea ocazia să va întâlniți sufletul pereche, întruchipat într-o persoană pe care o veți admira de la prima vedere, care vă fascinează atât prin farmecul său fizic, cât și prin discuțiile întreținute, prin empatie și duioșie. Va fi dragoste la prima vedere, o relație cu o chimie fantastică.

Dacă sunteți deja implicați într-o relație de cuplu, în Februarie 2023 veți dori să acordați mai mult timp relației, să vă bucurați de experiențe noi, de surprize frumoase, de emoții și adrenalină, de aventură și călătorii. Așadar veți organiza mici escapade de weekend sau chiar pregătiți un concediu în care să vă surprindeți partenerul de viață și în care să vă bucurați cu adevărat de tot ceea ce poate aduce bun relația pe care o aveți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Va fi ca o revitalizare, ca o flaca puternică ce se reaprinde și topește fisurile care au existat între voi.

Așadar, dragi nativi Berbec, luna Februarie 2023 este o perioadă minunată în care să vă dedicați iubirii.

Zodia Taur

Nativii Taur pot fi uneori atipici când vine vorba despre a urma tradițiile, dar chiar și așa nu vor rata toate oportunitățile Lunii Îndrăgostiților de a-și manifesta dragostea.

Taurii vor simți nevoia să își dezvolte viața socială, dar și relația de cuplu. Vor dori să aibă ieșiri dese și poate chiar vor face călătorii scurte, de weekend. Nu este neapărat o dorință de adrenalină și aventură, cât mai degrabă nevoia de a ieși din cotidian, de a schimba decorul, de a încerca noi experiențe, dar care să fie relaxante pentru ei și pline de confort.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Taurii iubesc confortul, așadar au nevoie să se simtă în primul rând bine acolo unde se duc, să rezoneze cu mediul, cu mâncare, poate chiar și cu oamenii.

Așadar vor avea multe experiențe împreună cu persoana iubită, care îi vor ajută să își repare unele fisuri din relație și să se apropie de partenerul de viață, să aprofundeze relația pe care o au.

Taurii singuri pot avea norocul să întâlnească o persoană care îi va cuceri treptat. Poate prima dată nu li se va partea interesantă o apropiere mai mare, dar pas cu pas cealaltă persoană le câștigă atenția, aprecierea, admirația. Așadar Taurii vor avea oportunitatea de a începe o relație interesantă în această lună, care să le aducă stabilitate și echilibru emoțional.

Foto: George Rudy/ shutterstock.com

Zodia Scorpion

Se spune că, uneori, norocul ți-l mai faci și singur. Acest înțelept mesaj va descrie foarte bine situația nativilor Scoprion în ceea ce privește dragostea.

De ce spunem această? Pentru că Scorpionii vor ști să reaprindă flacăra iubirii, să vindece răni relaționale, să se facă remarcați, apreciați, să aducă armonia în relație.

Cheia puterii lor în Februarie 2023 o reprezintă capacitatea extraordinară de a asculta și a comunica. Scoprionii, reprezentanți ai unei zodii misterioase, vor putea să descifreze ușor mesajele nonverbale transmise de partenerul de cuplu, identificând cu ușurință nevoile reale ale ascestuia. În plus, vor ști să învârtă cuvintele astfel încât să aducă armonie și să stingă conflictele, să își facă partenerul să se simtă iubit, admirat, acceptat. Pot face complimente, pot pune la cale mici surprize, pot crea un cadru intim profund prin care cei doi parteneri de cuplu să se reconecteze.

Scorpionii singuri pot suci mințile cuiva, astfel că vor fi destul de curtați în luna Februarie 2023. Poate unii nativi vor dori să încerce, în timp ce alții pot fi mai reținuți. Mesajul astrelor este că ocazii există în dragoste pentru Scorpioni, depinde doar de ei dacă vor consideră că este cazul să le dea curs.

Sursa foto articol: George Rudy/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri