24 Ianuarie 2023 publicat în Horoscop 105 share-uri

Luna Iubirii va fi plină de amintiri frumoase pentru toți nativii, de momente prin care ne depășim pe noi înșine, de oportunități prin care ne putem îmbogăți viața și sufletul. Dar cu precădere unii vor primi mai mult din sacul bucuriei. Vă invităm să descoperiți care sunt zodiile binecuvântate ale horoscopului lunii februarie 2023.

Horoscop Februarie 2023: Zodia Rac

Putem spune, fără să exagerăm, că ultimii ani au fost destul de covârșitori pentru nativii Rac, plini de provocări, poate chiar de renunțări pentru a putea pune capăt unor evenimente karmice din care chiar această lecție trebuia învățată: aceea de a ști când să spună stop, când să se oprească și să se reorienteze pe drumul vieții.

Nici ultimele luni nu au fost mai prejos, căci Racii au avut de înfruntat provocări în special în zona emoțională, dar poate și financiară.

Luna februarie 2023 vine ca o gură de aer, ca o pauză în toată această forfota istovitoare pentru nativii Rac. Aceștia vor reuși să se bucure de prieteni și de timpul liber petrecut cu aceștia, dar și de relația pe care o au. Este posibil să rezolve anumite răni mai vechi sau fisuri din relația lor și vor reuși să reechilibreze cuplului. Ori să ia o decizie radicală, pe care, poate, tot amanau să o ia, iar acum vor prinde curaj și vor face ceea ce este mai bine pentru ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

În februarie 2023, Racii învață să se pună din nou pe primul loc în viața lor și astfel vor reuși să își regăsească echilibrul, să descopere noi talente, poate noi hobby-uri, oameni, activități. Este o luna plină din punct de vedere al experiențelor pozitive.

Horoscop Februarie 2023: Zodia Leu

În luna februarie 2023 nativii Leu vor fi mai introvertiți decât de obicei, pentru că energiile astrale îi îndeamnă să privească mai atent în interiorul lor, astfel încât se vor concentra mai puțin pe muncă și planurile de viitor.

Ceea ce contează în aceste momente pentru nativii Leu sunt emoțiile lor, dar și vindecarea unor răni anterioare. Poate este vorba despre răni mai vechi, iar Leii găsesc acum resursele necesare pentru a le vindeca și a-și găși echilibrul.

Foto: Ironika/ shutterstock.com

Este o lună valoroasă pentru acești nativi, căci echilibrul interior este foarte important în viață. Este posibil ca unii nativi să se concentreze mai mult pe felul în care se simt în propria piele, astfel că pot acorda mai multă importantă aspectului fizic, stilului vestimentar sau stilului de viață. Poate vor fi mai atenți la sănătatea lor.

În tot cazul, nativii Leu vor reuși să vindece multe dezechilibre și răni interioare, ceea ce le va oferi o stare de bine, de împlinire și fericire.

Unii nativi pot avea o revelație cu privire la modul în care își pot găși echilibrul, vor ști clar ceea ce vor și ce îi face fericiți și vor identifica greșelile din viața lor. Acest lucru le va aduce unele schimbări, însă vor putea merge hotărâți pe noul lor drum în viitorul apropiat.

Horoscop Februarie 2023: Zodia Capricorn

Gapricornii vor spune „Stop, pauză – e timpul să las munca pe planul doi și să mă pun pe mine în centrul vieții mele”.

Pentru că în luna februarie, ca mai niciodată aproape, Capricornii vor fi atipici și vor avea poftă să se distreze liber, să își ia concediu și să încerce ceva nou. Unii pot alege relaxarea, alții călătoriile, alții timpul petrecut în doi.

Capricornii vor căuta să se manifeste în acel domeniu din viața lor unde simt că au tras chiulul emoțional. Se vor răsfăța, nu este de mirare dacă vom observă chiar și o schimbare de loook pentru unii nativi.

Există și posibilitatea de a începe un nou hobby, poate niște cursuri de pictură de exemplu. De obicei, Capricornii sunt practici și efectele „distracției” sunt adesea legate de planul material, adică simt nevoia să se „distreze productiv”. De dată această va fi vorba pur și simplu de spiritualitatea lor, de a trăi clipă, de a se lăsa duși de val, de a gusta haosul și nonsensul, de a se elibera și de a-și da frâu liber instinctelor.

Este o perioadă extraordinară dacă vorbim despre redescoperire și iubire de sine, tocmai de aceea spunem că și Capricornii se numără printre zodiile binecuvântate ale lunii februarie 2023.

Foto articol: Miramiska/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri