21 ianuarie -Luna Nouă în Vărsător: Briza de speranță! Ne luam înapoi puterea, puterea Vărsătorului de a crea și manifesta un viitor așa cum ni-l dorim 

18 Ianuarie 2023 publicat în Horoscop 2734 share-uri

Pe 21 ianuarie, ora 22.53, Luna intră în faza ei de Lună Nouă și își va revărsa energia ei astrală asupra noastră, binecuvântându-ne deopotrivă cu lumina și întunericul ei în această frumoasă noapte a sufletului. Întâmplător (sau nu), din perspectivă astrologică, prima lună nouă care răsare pe cerul nopții în anul 2023 cade la 1 grad în semnul Vărsătorului, grad a cărui semnificație poartă în sine o încărcătură karmică și ne amintește despre amploarea energetică a noilor începuturi și a noilor posibilități.

Vorbim de o Lună Nouă care inițiază un nou ciclu cu o energie regenerantă și înnoitoare care beneficiază și de energia puternică a Vărsătorului. Vărsătorul este un semn al inspirației și al idealurilor, el are visuri mărețe și este de multe ori cu un pas (vizionar) înaintea vremii și lumii sale. El este echipa, este simbolul prieteniei și al fraternității, este un spirit umanitarian, în a cărui existența colectivitatea, societatea și umanul joacă un rol important.

Luna Nouă în Vărsător ne aduce așadar posibilități infinite și unele manifestări extraordinare atunci când vine vorba despre suflet și comunicarea de la suflet la suflet, în tot ceea ce ține de proiecte sau activități de grup, de prietenii, de eforturi umanitare, de dorința de a aparține/ a adera la o comunitate sau de a aduce ceva nou/ ceva de valoare, de a coopera într-o formă sau alta pentru un bine comun indiferent de cât de diferiți sunteți. Socializăm în această perioadă, facem schimburi de idei, viziuni și gânduri pozitive, întindem și prindem mâini de ajutor de la cei din jurul nostru, primim sprijin, îl oferim cu iubire și solidaritate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

În acest ciclu al Vărsătorului suntem încurajați să recunoaștem valoarea prieteniei și a interacțiunii umane, dar în același timp și să ne detașăm de obiceiuri mai vechi sau chiar de atașamentul nostru față de trecut, față de emoții trecute, pentru a ne vindeca și a ne scutura de orice umbre și pânze de păianjen pe care le-am întâlnit în traseul nostru interior până acum și în același timp a contribui la vindecarea lumii din jurul nostru. Fiindcă Vărsătorul se află întotdeauna într-o strânsă legătură cu cei din jurul său, iar acolo unde un Vărsător se vindecă, alți 10 în jurul sau încep același proces prin intermediul și cu ajutorul său.

Foto: SN VFX /Shutterstock

Luna Nouă în Vărsător de pe 21 ianuarie aruncă și o lumină puternică în sufletele noastre și ne ascute intuiția și percepția, determinându-ne ca în această perioada să avem momente de genialitate sau de inspirație pură, conversații extraordinar de profunde sau extrem de revelatoare și șocante cu cei din jur.

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Luna Nouă în Vărsător poate aduce și unele schimbări progresiste în viețile noastre, experiențe diferite/noi care ne pot revitaliza spiritul, dar și modalități inedite de a găsi rezolvarea unor probleme sau soluții care au în vedere un fel de gândire mai neconvențional, “în afara cutiei”. Luna Nouă de pe 21 ianuarie plantează o sămânță mică, dar puternică, de speranță ancorată în adevăr și autenticitate, intrinseci naturii Vărsătorului.

Acestui aspect de Lună Nouă în Vărsător i se adaugă și prezența lui Venus și Saturn în semne de aer în această perioadă așa că în această perioadă este foarte posibil ca relațiile instabile să se clatine serios sau să treacă printr-un test final al timpului. Acolo unde sunt sentimente sincere și înalte, dar și voința de a face lucrurile să meargă în direcția potrivită pentru ambii parteneri, aceste aspecte astrale pot adăuga mai multă structură, profunzime și flexibilitate (apa care se revarsă din simbolul arhetipal al Vărsătorului curge) atunci and vine vorba de lecții de destin și obiective în cuplu pe termen lung. Acest lucru se aplică însă și la modul general.

Acolo unde există un angajament puternic față de un ideal, o dorință, o persoană, este foarte posibil ca orice îți pui în minte să se și îndeplinească dacă rămâi prezent, angajat, în ciuda obstacolelor, a provocărilor, a îndoielilor sau ale unor patternuri de gândiri sau credințe auto-limitative.

Saturn în conjuncție cu Venus ne invită să ne dedicăm în mod responsabil, complet, unor valori la care ținem, dar și unor relații despre care simțim că merită toată atenția și grija noastră. Soarele și Luna Nouă în Vărsător vor crea o conjuncție și cu Pluto, ceea ce înseamnă o moarte și o înviere simbolică, o detașare de vechi și expansiunea în ceva nou, îmbunătățirea a ceva deja existent în viețile noastre.

Foto fr si main: BarlianArt /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri