Prima Lună plină a lui 2023 este în Rac (7 ianuarie): De 3X vindecare la început de an: de sine, de emoții, a lanțului familial. Ne rescriem propria poveste de viață!  

5 Ianuarie 2023 publicat în Horoscop 2803 share-uri

Pe 7 ianuarie, ora 01:07 (ora României), frumosul astru selenar va intra în faza sa de lună plină și își va revărsa subtila, dar puternica lumină vindecătoare asupra existențelor noastre. Din perspectivă astrologică, avem de-a face cu o lună plină care pică la 16 grade în semnul Racului și care va crea o opoziție cu Soarele în Capricorn. O lună plină într-un semn de apă precum este semnul Racului ne vorbește despre un timp al emoțiilor, despre un timp al detașării de atașamente, despre un timp al relațiilor (și al echilibrării lor) și despre un timp al vindecării.

Într-o polaritate energetică precum cea a axei Rac – Capricorn suntem somați să aducem la un numitor comun viața personală și de familie cu cea publică, tendința noastră de a ne întoarce către rădăcinile noastre și a ne retrage în sânul familiei, acolo unde este cald, sigur și bine (dar unde ne sunt activate și răni mai vechi totodată), cu dorința de a ne asuma rolul, îndatoririle și menirea noastră și în societate, chemarea interioară cu cea exterioară, iubirea necondiționată cu cea condiționată, satisfacția și împlinirea emoțională cu cea materială, palpabilă prin recompense și dovezi.

În timp ce Capricornul ne invită la acțiune și dorește să ne asumăm angajamentul față de familia și cariera noastră, să ne ocupăm personal de acele lucruri pe care le-am amânat, reprogramat sau neglijat, să facem planuri, să implementăm, să ne stabilim obiectivele pe plan profesional, Racul ne strigă să nu uităm nici de nevoile noastre emoționale. Racul conține energia apei și este puternic conectat la emoții, creativitate, la intuiție, de aceea în preajma acestei Luni pline în RAc simțim nevoia de a ne reîncărca bateriile emoționale și a ne reconecta mai mult la centrul propriilor emoții.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Chiar dacă Luna Plină în Rac are tendința de a ne vulnerabiliza ușor, de a ne face să trăim totul mai profund și mai puternic, de a ne face mai sensibili decât de obicei în fața propriilor emoții și ale celorlalți, de a ne exagera ușor răspunsurile emoționale în fața unor situații obișnuite, suntem în același timp mai conștienți de ceea ce simțim și de propria vulnerabitate și de aceea vom ști și să ne gestionăm emoțiile mai bine. Există o putere extraordinară în vulnerabilitatea Racului, de care ne vom reaminti în preajma lunației de pe 7 ianuarie fiind invitați să luăm atitudine pentru noi înșine, să ne amintim de propriul curaj și de propriile abilități fantastice de a ne proteja pe noi înșine și pe cei pe care îi iubim.

NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City
Foto: Amelie Kim /Shutterstock

“Această lună plină ne va aduce o energie calmă, liniștită și în centrul preocupărilor noastre vor fi familia și căminul. Acest fapt se poate manifesta în mai multe feluri, dar așteptați-vă ca viață de familie să se afle în centrul scenei în preajma perioadei de lună plină. Folosind energia acestei luni în mod corect ne putem încarca cu forța de care avem nevoie pentru a începe și a ne continua anul într-o notă pozitivă”, afirmă astrologul Patrick Price pentru https://www.myimperfectlife.com .

“Va fi mai mult despre cum ne putem relaxa chiar și în mijlocul a ceea ce facem zi de zi, despre cum putem găsi un spațiu în interiorul propriei vieți în care să putem încetini cu adevărat și să ne ascultăm emoțiile”, mai adaugă astrologul.

SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

Luna plină în Rac de pe 7 ianuarie stârnește adânc în noi dorința de a ne scufunda în sânul familiei, dar și de a ne rezolva, a ne detașa sau vindeca relațiile cu membrii familiei noastre, chiar și cu acele persoane care au lăsat răni mai vechi în sufletul nostru, iar comunicarea cu ele a fost mai degraaba una toxică, nesănătoasă. Depinde și de noi să ne îmbunătățim situația familială, dar mai ales depinde de noi să ne întoarcem în acel loc interior pe care îl numim acasă și de unde vine de fapt starea de bine, de stabilitate și de echilibru.

Cum ne îngrijim de casa noastră interioară? Facem des curățenie în ea, o păstrăm în ordine și plină de lucruri frumoase astfel încât să ne simțim inima plină atunci când suntem în ea? Atunci când suntem bine, în iertare, acceptare, împăcare și în echilibru în interiorul noastru, pacea se așterne și în imediata noastră apropiere sub o formă sau alta. Este posibil ca unii dintre noi, mai ales cei care au trecut prin traume familiale sau au experimentat o formă de abuz din partea celor care ar fi trebuit să îi protejeze și sprijine, să își simtă rănile reactivate sau vor experimenta resentimente și un gust amar.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Reîntoarcerea către sine, îmbrățișările din suflet ale persoanei iubite, confortul și siguranța oferite de o iubire stabilă și confortabilă (da, includem aici chiar și iubirea de sine), acceptarea, toleranța și compasiunea față de sine, toate acestea sunt instrumente de vindecare pentru noi în această perioadă. Priviți-vă cu iubire și înțelegere propria persoană în următoarea perioadă, vorbiți-vă cu blândețe și frumos, așa cum ați vorbi cu cel mai bun prieten. Imbrățișați-vă cu dragoste. Ați avut un drum lung de străbătut până acum, nu tocmai ușor, dar ați reușit. Fiți mândri de voi și de ceea ce ați devenit. Meritați toate lucrurile frumoase care sunt pe cale de a vi se întâmpla.

Să nu uităm nici că această lunație devină activă chiar în timpul lui Marte și Mercur retrograd, ceea ce într-adevăr poate predispune către unele tensiuni, confuzie, blocaje temporare sau incapacitatea de a ieși din unele patternuri comportamentele dacă nu ne exercităm propria voință mai mult. De aceea, atunci când simțiți că ați făcut un

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

pas înainte și doi înapoi, inspirați și respirați adânc și amintiți-vă de puterea extraordinară care se află în voi. Obstacolele sunt mai mult în mintea noastră, dar nu puneți presiune pe voi pentru a rezolva lucruri atunci când nu vă simțiți pregătiți pentru ele, nu vă asumați angajamente dacă simțiți că nu le puteți onora pe moment, nu vă așteptați să dețineți toate răspunsurile. Acordați-vă timp, timpul vostru, timp pentru voi, și faceți lucrurile în ritmul vostru, atunci când sunteți pregătiți și în formă. Eliberați-vă de așteptările pe care le puneți voi înșivă asupra voastră.

Foto fr si main: Sergey Velikanov /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri