3 Ianuarie 2023 publicat în Horoscop 2447 share-uri

Horoscopul anului 2023 va continua trendul atipic al anilor precedenți, dar totodată va veni cu elemente complet noi și energii care nu ne-au mai vizitat de un secol sau poate și mai bine. Unele tranzite planetare din 2023 sunt foarte rare și evident că vor avea un ecou asupra vieții fiecărui nativ din zodiac. Dacă până acum anumite zodii s-au bucurat de succes și poate că se vor bucura în continuare, ei bine alți câțiva nativi vor reuși să se ridice la nivelul așteptărilor și visurilor pe care le au în acest an. Descoperiți previziunile astrale pentru cele mai de succes zodii din anul 2023 care au muncit din greu să-și atingă scopurile. 

Cele mai de succes zodii în 2023: Gemeni

Nativii Gemeni vor avea un an plin de evenimente, de agitație și efervescență, însă de fiecare dată când vor trage linia și vor face socoteala, vor număra multe împliniri, succese și chiar rezultate financiare, astfel că anul 2023 se dovedește a fi unul foarte bun pentru această zodie.

Gemenii vor avea ocazia să cunoască foarte multe persoane noi, prin firea lor veselă și optimistă, dar și prin capacitatea extraordinară de a comunica eficient. O bună parte dintre aceste persoane se vor dovedi de mare ajutor în drumul pe care Gemenii au pornit, căci vor găsi sfatul potrivit, mâna de ajutor sau chiar umărul pe care să se sprijine atunci când vor avea nevoie.

Succesul Gemenilor nu le aparține doar lor, ci și ajutorului pe care îl primesc din jur, însă trebuie să recunoaștem că da, este meritul nativilor Gemeni pentru tot acest cerc de cunoștințe, prieteni și parteneri pe care și i-au strâns în jurul lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Anul 2023 poate nota succese și împliniri mari, la care Gemenii poate abia aveau curajul să spere. Desigur că aceste evenimente pozitive le marchează viața și viitorul și chiar îi pot determina să facă anumite schimbări majore în viața lor. Ca orice schimbare, aceste evenimente îi determină să iasă din confortul personal, însă acest aspect nu îi deranjează foarte tare pe Gemeni, care oricum sunt obișnuiți să se adapteze rapid la situațiile noi din viața lor.

Foto: Billion Photos/ shutterstock.com

Cele mai de succes zodii în 2023: Scorpion

Succesul nativilor Scorpion nu se înregistrează neapărat în domeniul banilor, chiar dacă și aici ori în carieră pot să se bucure de vești bune și de un trend ascendent.

Cele mai marcate domenii în care Scorpionii vor simți schimbarea pozitivă sunt reprezentate de cel sentimental și cel al dezvoltării personale. Scorpionii vor avea noroc în dragoste, astfel că fie vor reuși să își revitalizeze relația de cuplu și să se bucure de momente foarte frumoase alături de persoana iubită, fie vor face un pas înainte în relația lor (căsătorie, copil, mutarea într-o casă sau într-o țară nouă), fie poate fi vorba despre că faptul că faptul că se vor îndrăgosti nebunește în acest an și au șansa să-și găsească sufletul pereche.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Pentru unii nativi Scorpion, este posibil ca această zona sentimentală să se refere la un echilibru pe care îl pot dobândi în plan familial și care pentru ei contează foarte mult.

Apoi Scorpionii vor fi foarte atenți la viața lor, la felul în care se simt. Se întâmpliniți? Se simt fericiți? Simt că merg pe calea pe care și-o doresc? Ar putea face mai mult și mai bine?

Așadar Scorpionii sunt dispuși să facă anumite schimbări în viața lor care să îi ajute să meargă în direcția pe care și-o doresc. Fie se hotărăsc să aibă un stil de viață mai sănătos, poate să se apuce de sport, să lucreze la silueta și la imaginea lor ori pur și simplu se îndreaptă spre alte domenii ale dezvoltării personale, cum ar fi urmarea unui hobby sau a unor cursuri de perfecționare într-un domeniu în care visau să profeseze.

Cele mai de succes zodii în 2023: Vărsător

Anul 2023 este unul bun pentru nativii Vărsător dacă ne uităm asupra rezultatelor și succesului pe care acești nativi îl vor avea, dar este un an greu dacă ne uităm în sufletul acestora.

De ce spunem asta? Pentru că Vărsătorilor li se vor ridica anumite blocaje din viața lor și vor putea astfel să meargă fulgerător spre succes sau spre acele schimbări din viața lor care le va aduce mult bine, însă lor le plăcea să rămână în aceste blocaje, se simțeau cumva ancorați în ele din punct de vedere emoțional, sentimental. Este ca și când se încheie o anumită etapă din viața lor care a fost plină de elemente emoționale frumoase, de experiențe minunate, iar viața îi împinge acum pur și simplu să ia startul într-o direcție într-adevăr bună pentru ei, dar în care încă nu se simțeau pregătiți să pornească.

Vărsătorii vor avea succes, însă drumul lor a fost un pic forțat. Dar să vorbim despre succesul Vărsătorilor din acest an. Unii dintre nativi vor reuși să găsească noi surse financiare și să-și îmbogățească veniturile, alții vor reuși să deschidă afacerea la care visau, alți nativi Vărsător poate că își vor găsi dragostea, iar alții pur și simplu se vor maturiza după o adolescență prelungită.

Practic fiecare Vărsător va avea succes în acel domeniu în care Universul consideră că avea cea mai mare nevoie și parcă n-ar fi reușit singur, fără să fie împins de soartă. Ori poate că ar fi reușit, dar ar fi durat prea mult.

Așadar da, anul 2023 este încununat de succes pentru nativii Vărsător, însă va fi resimțit ca un duș cu apă rece, ca o trezire la realitate sau o trezire spirituală. Vărsătorii nu mai pot și nu mai sunt lăsați să trăiască în trecut.

Sursa foto articol: StunningArt/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri