30 Decembrie 2022 publicat în Horoscop 65 share-uri

Horoscopul lunii ianuarie 2023 ne aduce multe vești bune pentru majoritatea zodiilor, prima lună a anului fiind încărcată de energii pozitive, de creativitate, capacitatea de conexiune și putere de autovindecare. Câteva dintre zodii se vor bucura însă de pacea sufletească, de succes personal, de iubire și noroc în anumite planuri ale vieți. Vă invităm să aflați în rândurile de mai jos care sunt zodiile binecuvântate ale lunii ianuarie 2023. 

Horoscop ianuarie 2023: zodii binecuvântate - Berbec

În general zodia Berbec este una norocoasă, iar în ianuarie 2023 aceștia primesc de la Univers ceea ce își doresc. Trebuie doar să-și pună o dorință și energiile cosmice parcă se unesc și conspiră împreună astfel încât nativul Berbec să primească ceea ce își dorește.

Firi optimiste, curajoase și gata de acțiune în orice moment, nativii Berbec vor găsi succesul în tot ceea ce fac, atât în ceea ce privește perspectivele în carieră și în plan profesional, cât și în ceea ce privește viața amoroasă și relațiile.

Berbecii pot câștiga mulți bani în ianuarie 2023 și totodată se pot bucura de multă iubire, de momente romantice și pline de pasiune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop: Cele 3 Zodii binecuvântate în Februarie 2023 Au tras lozul câștigător al norocului în Decembrie 2022: 3 zodii care sunt cu adevărat binecuvântate de univers în ultima lună a anului Horoscop: zodii care își găsesc târziu adevărata vocație în viață

Nativii singuri se pot îndrăgosti nebunește în această lună și pot trăi o aventură plină de adrenalină, dar și de lecții importante în ceea ce privește valorile lor de cuplu.

Horoscop ianuarie 2023: zodii binecuvântate - Balanță

Balanțele au întotdeauna o energie debordantă în ceea ce privește începutul de an, când mintea și sufletul lor se reorganizează astfel încât să dea naștere unor noi direcții și unor noi proiecții cu care ei armonizează tot mai bine.

Balanțele sunt conștiente că fiecare an reprezintă o npuă etapă în viața lor și aceasta este menită să-i ajute să evolueze și mai mult pe toate planurile vieții, inclusiv în plan spiritual.

Așadar Balanțele vor folosi această energie a noului pentru a face anumite schimbări în viața lor, iar acestea sunt schimbări în bine, care le vor aduce în curând mai multă fericire, bunăstare și împlinire.

Horoscop: zodii care gândesc ca un învingător și atrag succesul prin atitudinea lor pozitivă Horoscop: zodii care acceptă relațiile deschise. Oare se tem să iubească? Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii

După cum bine știm, Balanțele sunt în general zodii norocoase, perseverente și ambițioase, astfel că atunci când își doresc ceva vor face tot posibilul ca acea dorință să se împlinească, iar Universul le pune la dispoziție toate uneltele de care au nevoie.

Ianuarie 2023 va fi resimțită ca o lună a startului în direcții în care Balanțele vor merge cu mult entuziasm, cu speranțe intense, cu pasiune și bucurie.

Foto: Victoria Chudinova/ shutterstock.com

Horoscop ianuarie 2023: zodii binecuvântate - Vărsător

Chiar dacă nativii Vărsător vor avea șanse foarte mari să-și sporească veniturile în ianuarie 2023, totuși nu acesta este motivul principal pentru care Vărsătorii se încadrează în zodiile binecuvântate ale acestei luni.

Horoscop: Top 3 zodii care se pot ridica atunci când s-au simțit zdrobite în viață, precum Pasărea Phoenix ce renaște din cenușă Horoscop: Top 3 zodii care își pot găsi sufletul pereche în noaptea de Revelion 2023 Horoscop: Top 3 zodii care vor găsi iubirea la finalul acestui an

După mai mulți ani în care multe energii negative au stat pe umerii Vărsătorilor și aceștia au fost nevoiți să lupte întotdeauna pentru a reuși să păstreze direcția în care merg, simțind adesea că luptă cu morile de vânt sau că întâlnesc atât de multe obstacole încât obosesc, ei bine luna ianuarie 2023 vine să ridice un pic acest văl al neputinței și să le aducă foarte multe energii pozitive.

Aceste energii constau în primul rând în ridicarea blocajelor din viața nativilor Vărsător, care au simțit în ultima vreme că în orice direcție ar merge, se împiedică des de tot felul de lucruri neprevăzute și neașteptate, cu care alții nu se confruntă. Ei bine acum aceste probleme imprevizibile nu vor mai exista, astfel că Vărsătorii vor simți că au drum liber să se desfășoare și să se manifeste, să se dezvolte și că în sfârșit acest drum este ușor și pentru ei.

Horoscop de Lună Plină: Top 4 zodii pe care Luna Plină le influențează cel mai puternic în următoarele 14 zile. Vor trece prin mari schimbări! Horoscop: Zodiile care (re)găsesc iubirea în Februarie 2023 Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Mai mult decât atât, Vărsătorii ar putea primi unele vești bune în ianuarie 2023, vești la care sperau în adâncul sufletului lor și acum se conturează în realitate.

Chiar dacă și anul 2023 va veni cu multe responsabilitățile pe toate planurile pentru nativii Vărsător, totuși aceștia vor simți că vor reuși cu mai mare ușurință ceea ce își propun și vor descoperi că au și noroc, situațiile în care nu s-au mai văzut de ceva timp.

Așadar ianuarie 2023 este o lună în care totul vine cu ușurință, în care Vărsătorii au un răgaz de odihnă și în care vor reuși să-și pună în ordine viitorul apropiat într-un mod în care doar un Vărsător o poate face.

Foto articol: ASDF_MEDIA/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri