21 Decembrie 2022 publicat în Horoscop 921 share-uri

Pe 23 decembrie, ora 12:17, la câteva zile după Solstițiul de iarnă, vom avea parte de o superbă și inedită Lună Nouă în Capricorn fiind ultima lună nouă a anului, cea care închide ciclul astrologic lunar anual, dar și luna decembrie. Ea ne va ilumina mințile și sufletele, infuzându-ne cu energia sa înnoitoare chiar înainte de sărbătoarea Crăciunului și înainte de a intra într-un nou an.

În mod surprinzător și karmic, am mai avut parte de o lună nouă în Capricorn chiar la începutului anului 2022 (2 ianuarie), iar anul se încheie în aceeași notă, cu o lună nouă care cade la 1 grad în semnul Capricornului.

Luna Nouă în sine este o fază care vorbește despre începuturi, despre noi direcții sau noi drumuri, despre deschiderea câmpului unor noi posibilități, dar și a unor noi capitole de viață. Unghiul de 1 grad creat este la rândul său un aspect astrologic interesant, reflectând aceeași încărcătură și semnificație a începutului și vorbind totodată despre o energie pozitivă și determinată, dar și despre o voință puternică, verticalitate, o capacitate de muncă extraordinară și un spirit practic orientat către rezultate. 1 poate fi un punct de plecare sau o bază, noutate sau mișcare, acțiune sau putere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Această Lună Nouă în Capricorn iluminează și scoate în prim plan energia primordială a Capricornului, esența sa, pentru a o încorpora în existențele noastre. Astfel, suntem practic îndemnați de astre să fim mai înțelepți, mai maturi și mai disciplinați în această perioadă (iar dacă nu suntem, să ne autodisciplinăm), să facem apel la toate resursele noastre interioare și capacitățile noastre dacă avem de îndeplinit ceva important pentru noi. Capricornul tinde să ne responsabilizeze și ne determină să ne asumăm angajamentele firesc, să ne urmăm visurile și dorințele în modul cel mai realist cu putință, să facă ordine cu adevărat în viețile noastre – lucru de care avem nevoie ca de aer înainte de a intra într-un nou spațiu ciclic reprezentat de un an nou pentru a ne debarasa de energia dezordinii, a îngrijorării și a haosului. Fiindcă viața este mult mai bună și mai frumoasă când îți conduci barca în direcția în care îți dorești și faci lucrurile să se întâmple, în loc să o lași să plutească în derivă pe valurile existenței.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?
Foto: Daniel Eskridge /Shutterstock

Da, chiar dacă avem tendința de a ne încetini ritmul în perioada următoare, știm și conștientizăm puternic în adâncul nostru că trebuie să ne pregătim viitorul, să ne admitem îndatoririle și obiectivele pe termen lung și să începem să planificăm și să acționăm concret pentru a le atinge. Iar planurile nu sunt oricum, ci solide, palpabile, realizabile, concentrate asupra a ceea ce contează pentru noi. Așadar, Luna Nouă în Capricorn este o inspirație pentru noi și o invitație de a crea structuri autentice, de a ne întreba inima care sunt acele lucruri care ne motivează cu adevărat și ne-ar face să ne simțim împliniți.

Pasiunea pentru ceea ce facem (munca noastră în sine) este adusă și ea în prim plan, valorizată. Suntem interesați de tot ceea ce are potențialul de a genera valoare și un impact pozitiv și tangibil nu doar la nivel invididual, ci și la nivel colectiv, asupra comunității sau mediului social de care aparținem. Sufletul nostru este interesat să caute acele lucruri autentice care îl fac să înflorească, să se simtă valoros și autentic, în acord cu chemarea sa adevărată și menirea sa.

Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

“Marele beneficiu al acestei Luni noi este că ne oferă direcție după un an întreg pe care îl putem caracteriza ca fiind haotic pentru unii dintre noi. Singurul lucru la care trebuie să fim atenți cu ocazia acestei Luni Noi în Capricorn este că ne putem simți puțin grăbiți sau împinși către ceva fără a fi în totalitate pregătiți pentru acel ceva. Toate acestea se pot dovedi a fi însă înspre beneficiul nostru”, afirmă astrologul Noush pentru myimperfectlife.com.

De asemenea, un alt aspect legat de Luna Nouă de pe 23 decembrie pe care trebuie să îl menționăm este cel legat de asteroidul Chiron, cunoscut în astrologie și drept Marele vindecător. Deși aflat în poziție retrogradă încă din vară, chiar pe 23 decembrie, odată cu Luna Nouă în Capricorn, acesta devine activ și în staționare directă. Chiron, împreună cu Luna Nouă, ne învață să nu ne lăsăm pradă slăbiciunilor, vulnerabilităților sau chiar rănilor și traumelor noastre trecute, indiferent de cât de adânci au fost la un moment dat.

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Aceste două aspecte sunt aici ca să ne împuternicească și să activeze procesul de vindecare, să ne aducă aminte să ne îmbrățișăm propria persoană, întunericul și lumina din ea, să ne transformăm rănile în lecții de putere, să ne îmbrățișăm chemarea sufletului și adevăratul scop al vieții noastre. Cine nu își cunoaște scopul vieții sau simte că nu și-a găsit încă sensul vieții poate avea o adevărată revelație sub această luminație căci revelanța scopului său îi va fi destăinuită, uneori prin moduri total neașteptate.

Foto fr si main: Maria Starovoytova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri