29 Noiembrie 2022 publicat în Horoscop 1832 share-uri

Horoscopul ultimelor săptămâni din 2022 vine să încheie un an, cumva o etapă temporală în care fiecare dintre noi și-a scris visuri și și-a pus speranțe, iar cu unii timpul poate a fost mai blând. În acest final de an Universul aduce un sfat important și valoros pentru fiecare zodie în parte, iar noi te invităm să-l citești în rândurile de mai jos. 

Horoscop decembrie 2022: sfatul Universului pentru fiecare zodie

Horoscop: Berbec

Oricât de mult ai avea de muncă în acest an, oricât de multe drumuri și lucruri de terminat ori chiar planuri de predat pentru prima perioadă din 2023, nu uita să îți faci timp pentru a-l petrece alături de cei dragi. Un timp la final de fiecare zi, la final de fiecare săptămână și, desigur, în pragul sărbătorilor de sezon. Este o lună în care ai foarte mare nevoie de conectare cu oamenii la care ții și ar fi bine să nu neglijezi această nevoie a sufletului tău.

Horoscop: Taur

Ultimii ani par să fi fost tare complicați pentru tine, drag nativ Taur. A venit timpul să ierți, să nu mai dai vina pe alții pentru ceea ce ți se întâmplă și să cauți în interiorul tău acele pattern-uri negative care te-au băgat într-un cerc vicios.Schimbarea depinde doar de tine și trebuie să ai încredere, căci ai toate resursele necesare pentru a face acest pas. Va fi bine, dar ai nevoie de curaj.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop: Gemeni

Ascultă-ți sufletul și nu-ți mai lăsa urechile să se plece la tot ceea ce spun ceilalți. Răspunsurile sunt chiar în sufletul tău și dacă te oprești puțin să îți asculți intuiția, vei ști să iei cele mai bune decizii pentru tine în această perioadă.

Horoscop: Rac

Ultima perioadă a lui 2022 ți-a adus o serie de schimbări neașteptate în viața ta, asupra cărora nu ai avut niciun control. S-au întâmplat pur și simplu, dar tu trebuie să îți modelezi viața pe mai departe în funcție de acestea. Nu îți face griji pentru viitor, căci astrele au multe surprize plăcute pentru tine. Trebuie doar să fii blând cu tine, dragă nativ Rac, să-ți dai voie să nu mai poți, să îndrăznești să faci o pauză. E timpul să te îngrijești de tine și de cei dragi ție, căci mulți din ei se bazează pe tine.

Foto: luboffke/ shutterstock.com

Horoscop: Leu

Sfatul Universului pentru decembrie 2022 este să domolește ritmul și să înveți să te relaxezi și să te bucuri de micile momente frumoase ale vieții, pe lângă care ai fi trecut în viteză în alte dăți.

Este vremea să te reconectezi cu tine și cu tot ceea ce iubești, ceea ce îți face bine și te delectează, ai nevoie de un timp valoros pentru sufletul tău.

Horoscop: Fecioară

Luna decembrie este pentru tine, drag nativ Fecioară, dedicată iubirii. Dacă nu ai mai văzut de mult anumite persoane dragi, este timpul să le revezi. Dacă ești singur, astrele îți scot în cale perechea sufletească. Dacă ai multe de făcut, astrele îți aduc noroc să termini repede totul, ca să ai și timp să petreci cu familia ta. Lasă-ți sufletul liber să iubească și să dăruiască, căci pentru tine această lună va fi deosebit de frumoasă.

Horoscop: Balanță

Universul ți-a pregătit atât de multe vești bune, încât este cazul să-ți organizezi foarte bine timpul ca să încapă toate în viața ta. Este o lună pe cât de plină și de efervescentă, pe atât de frumoasă și încărcată cu emoție. Nu lăsa nimic să treacă pe lângă tine, înfructă-te din toate bucuriile vieții.

Horoscop: Scorpion

Vei avea multe dileme de înfruntat în această lună și gândurile îți vor fi în contradictoriu. Sfatul Universului este să ai încredere în tine, în valorile tale, în ceea ce crezi cu adevărat, în ceea ce simți și ce speri, căci cel mai bun sfătuitor îți va fi intuiția și șoapta sufletului. Ai încredere în tine!

Horoscop: Săgetător

Chiar dacă este posibil să te fi simțit neglijat de anumiți membri ai familiei, drag nativ Săgetător, este timpul să ierți și să fii atent la nevoile pe care cei din jur le au de la tine. Doar tu ai puterea să aduci armonia în viața ta, chiar dacă, pentru moment, probabil că tu ești cel care face sacrificiile.

Horoscop: Capricorn

Universul îți aduce putere de comunicare și conectare, așadar, drag nativ Capricorn, este timpul să ieși din casă, să călătorești, să cunoști oameni noi. Schimbările de care ai nevoie vin din relațiile pe care le construiești cu ceilalți. Este timpul să te conectezi cu cei din jur și tot ceea ce ai nevoie îți va fi oferit.

Horoscop: Vărsător

Universul îți aduce în acest final de an un sac de responsabilități pe care va trebui să-l porți pe umeri. Sfatul astrologului este să nu te concentrezi pe griji și greutăți, ci pe tot ceea ce ai și viața îți oferă în fiecare zi. Dincolo de tot ceea ce ai de făcut, cumva ești binecuvântat în această viață, drag nativ Vărsător și tot ceea ce ai de făcut este să te conectezi la iubirea celorlalți. Vei construi astfel momente de neuitat care îți vor oferi o încheiere minunată a acestui an.

Horoscop: Pești

Sfatul Universului este să încerci să te implici cât mai mult în activitățile familiale, pentru că este posibil ca anumite persoane din jurul tău să aibă nevoie de ajutorul pe care tu îl poți acorda. Poate că pentru tine este o nimica toată, dar pentru celălalt poate însemna enorm de mult. Fii atent la semnalele pe care oamenii la care ții le adresează către tine și încearcă să fii prezent și activ. În felul acesta vei reuși să creezi o atmosferă echilibrată și armonioasă pe parcursul întregii luni.

Foto articol: KDdesignphoto/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri