4 Noiembrie 2022 publicat în Horoscop 4325 share-uri

1111 – Număr Angelic, Portal al manifestării, codul numerolgic al trezirii și conștientizării, acest număr este deosebit de puternic, iar ziua de 11 noiembrie 2022 poartă o încărcătură energetică uriașă și unică în tot acest secol, adicând cu ea și energiile numărului repetitiv 2, dar și pe cele ale cifrei 6.

Puterile Numărului Maestru (Număr Angelic) 11

Numerele repetitive, cunoscute ca Numere Maestre sau Numere angelice sunt încărcate cu o energie intensă ce se manifestă într-un anumit culoar al vieții noastre. 11 este cel mai complex dintre acestea, căci cifra 1 deschide portalul trezirii interioare și al conștientizării propriei vieți și a Universului colectiv totodată, având și energia schimbării puternice, cu ecou pozitiv pe termen lung.

Fiecare dintre noi, deși prezintă un microunivers personal, individual, este conectat cu tot ceea ce îl inconhoară și cu ceilalți oameni. Acest „împreună” ca putere colectivă, ca adevăr universal și energie comună, acționează ca o vobrație complexă în care fiecare individ își croiește viața. Suntem separați, dar suntem UNUL.

Apoi vibrația numărului maestru 11 vorbește despre schimbările majore din viața noastră sau cele colective, care ne influențează la nivel de generație. De fapt, ambele energii au loc simultan.

Așadar, pregătiți-vă să vă conectați cu propriul sine, cel mai înalt și mai autentic, pentru a descoperi cine sunteți cu adevărat și care sunt cele mai sincere și mai profunde visuri ale voastre. Căci vibrația lui 11 le va activa!

11 este asociat și cu divinitatea, cu expansiunea sufletului și trezirea spirituală, cu aderarea și accesul către planuri superioare. 11.11 este felul Universului de a ne a atrage atenția asupra sufletului nostru și intuiției.

El servește drept alarmă care ne arată oportunități care nu trebuie ratate în această viață. Portalul divin cu care 11 noiembrie 2022 vine aduce astfel de oportunități pe care este posibil să le avem o dată în viață. Acestea nu trebuie să apară neapărat în această zi, ci începând cu această zi, ecoul vibrând pentru aproximativ o lună de la această dată.

Așadar rămâneți atenți la tot ceea ce intuiția vă șoptește, ascultați nevoile celorlalți, descoperiți-vă visurile și aveți curajul să urmați puterea schimbării. Aveți curajul să va manifestați scopurile divine pentru care ați foști trimiși pe acest pământ.

Foto: Zaleman/ shutterstock.com

De ce 11 noiembrie 2022 este o zi cu o energie unică în tot acest secol

Desigur că în fiecare an trăim această zi, iar unele popoare chiar o celebrează în mod aparte. Desigur că de fiecare dată ne aduce noi oportunități, ne trezește la realitatea noastră spirituală, însă de dată aceasta ziua de 11.11 poartă și încărcătură energetică a anului 2022.

Vibrația lui 2022 este una specială, odată pentru că repetă cifra 2 (22 – un alt Număr Maestru) și totodată 2+2+2=6, astfel că energia numărului 6 (asociat cu unul dintre cele mai puternice numere angelice: 66) se suprapune peste toate aceste vibrații deosebit de puternice.

Energia repetitivă a lui 6 este deosebit de provocatoare, pentru că 66 poate fi considerat atât un număr bun, cât și unul rău, 66 sau 99. Iar această asociere divină sau malefică depinde de fiecare dintre noi, de modul în care știm să îi folosim energiile, dar și de puterea noastră de a o face, în măsură în care, de-a lungul vieții, am dat curs dezvoltării noastre spirituale.

Așadar energia repetitivă a lui 6 este deosebit de puternică și dificil de stăpânit, de controlat, de ghidat.

Numărul Angelic 666 deschide portalul către puterile noastre paranormale, pe care fiecare dintre noi le deține. Ascultați-vă șoapta sufletului – intuiția.

În fiecare dintre noi există lumină, dar și umbre, avem calități, dar și defecte, suntem puternici, dar avem și slăbiciuni. Toate aceste contraste vor fi răvășite de energia lui 6, astfel că alături de schimbările aduse de puterea numărului 11, „condimentate” cu dualitatea și tendința de echilibru al lui 2 (2022 – 222), ziua de 11.11 2022 capătă puteri uriașe, deschizând Portalul supranatural al manifestării.

Este recomandat să rețineți visele din această perioadă, căci adesea subconștientul ne vorbește în timp ce visam, ne arată vulnerabilitățile, dezechilibrele, fricile lăuntrice și tot ceea ce încercăm să ascundem în viața de zi cu zi. Uneori, nici măcar noi nu știm ce am ascuns în subconștientul nostru. Însă visele sunt calea de a găsi adevărul și echilibrul. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri