21 Octombrie 2022 publicat în Horoscop 1608 share-uri

A mai rămas destul de puțin din 2022, dar încă putem avea mari realizări chiar dacă numărăm pe degete ultimele săptămâni ale acestui an. Horoscopul ne aduce o serie de vești frumoase, iar Universul a pregătit sfaturi valoroase pentru fiecare zodie în parte. Pentru că citim în stele cele mai importante mesaje, vă invităm să descoperiți cele două sfaturi puternice ale astrelor pentru nativii din zodiac.

2 Sfaturi ale Universului pentru fiecare zodie în acest final de an

Horoscop Berbec

În ultimele săptămâni ale lui 2022 se vor aglomera toate lucrurile rămase nerezolvate, astfel că berbecii ar avea ceva activitate la finalul acestui an. Vele două sfaturi prețioase ale Universului sunt:

 • Ascultă-ți intuiția și fă lucrurile așa cum simți și așa cum crezi, fă ceea ce vrei fără a te lăsa influențat de cei din jur;
 • nu uita să lași loc în viața ta pentru cei dragi și pentru toate acele lucruri care îți bucură sufletul.

Horoscop Taur

Pentru tine urmează o perioadă în care vei reflecta puternic la tot ceea ce ai realizat sau nu în acest an. Astrele te sfătuiesc:

 • Să asimilezi cu sinceritate lecțiile învățate în 2022 și încearcă să nu te minți singur aici, dragă nativ Taur;
 • învață să te ierți și caută în tine puterea de a merge mai departe, câci în sufletul tău se află comori neexplorate care merită să fie scoase la iveală.

Horoscop Gemeni

Este posibil să devii mai critic decât de obicei la finalul lui 2022, dragă nativ Gemeni. Tocmai de aceea Universul te îndeamnă:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Putem crește o nouă generație de fete în tech? „Începând cu 7-10 ani fetele își pot pierde interesul în științele exacte, dar motivele nu țin de aptitudini.” 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii
 • să ai încredere în tine și să accepți că nimeni nu poate fi perfect, deci nici tu, așadar tot ceea ce poți să faci este să-ți asumi greșelile făcute și să mergi mai departe;
 • să nu îți focusezi mintea pe criticile aduse propriei persoane, ci să te concentrezi mai degrabă pe ceea ce poți face cu adevărat, pe eficiență și acțiune.

Horoscop Rac

Anul 2022 a fost plin de schimbări pentru tine, ceea ce te-a făcut poate să simți oboseală, neîncredere sau anxietate. Sfatul Universului:

 • acceptă că te-ai schimbat și ai încredere în intuiția ta;
 • găsește timp pentru tine și pentru tot ceea ce crezi că îți aduce fericire.

Horoscop Leu

Este posibil să simți că anul 2022 a creat ceva haos în viața ta. Iată cele două sfaturi prețioase ale Universului pentru tine în acest final de an:

Secrete de longevitate și sfaturi pentru o viață sănătoasă (și frumoasă) de la Ovidiu Bojor, părintele fitoterapiei moderne românești: ar fi bine să le urmăm măcar de acum încolo! Maria Daud - “MoonGlow a crescut frumos, a crescut organic și prin educație” Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară
 • încearcă să organizezi acele domenii din viața ta unde simți că nu mai ai control;
 • nu exagera atunci când vine vorba de a-ți atinge țelurile. Uneori e bine să lași schimbarea în viața ta și să mergi cu valul.

Horoscop Fecioară

Anul 2022 a fost bun pentru tine și ți-a adus foarte multe lecții importante. Sfatul astrelor pentru ultimele săptămâni din an:

 • găsește timp pentru a petrece alături de persoana iubită sau dă frâu liber emoțiile tale, căci astrele îți aduc noroc în dragoste;
 • ai avut mare grijă de realizarea planurile tale, dar acum este timpul să ai grijă de tine, de sănătatea ta și de ceea ce te face să te simți bine.
Foto: Mimma Key/ shutterstock.com

Horoscop Balanță

Atunci când crezi cu adevărat, lucrurile bune se întâmplă pentru tine. Acest final de an va fi un pic imprevizibil, iar sfaturile Universului pentru tine sunt:

10 tehnici practice pentru schimbarea mentalității și a comportamentului Caria dentară – ce este și cum se tratează Interviu cu Dr. Stomatolog Mina Camelia Vasiliu: „Zâmbetul unui pacient la finalul tratamentului este sursă pură de energie catalizatoare, pozitivă, motivantă”
 • ai încredere în tine și în Univers, ai încredere că lucruri bune ți se vor întâmpla și că vei ști ce să faci atunci când vei da de greu;
 • învață să ai răbdare cu acele lucruri ale căror realizare nu depinde de tine.

Horoscop Scorpion

La final de 2022 va fi nevoie să iei o serie de decizii importante. Te simți pus în fața unor dileme, dragă nativ Scorpion, iar sfaturile astrelor pentru tine sunt:

 • să te gândești bine la ce fel de rezultate vrei: unele care să-ți aducă binele pe moment sau altele care să aducă binele pe termen lung. Odată ce te-ai decis, vei ști ce să faci;
 • Ascultă ți intuiția și nu lăsa pe alții să te manipuleze;

Horoscop Săgetător

Chiar dacă nu te-au afectat în mod direct pe tine, anumite evenimente ale anului 2022 au avut un impact profund asupra emoțiilor tale sau asupra modului în care vezi viața. Sfaturile Universului pentru tine sunt:

Cum să îți transformi casa într-o sărbătoare a simțurilor cu ajutorul Crăciunițelor Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Importanța îngrijirii orale a cățeilor
 • încearcă să nu îți faci scenarii negative în ceea ce privește viitorul. Mai degrabă iartă trecutul și concentrează-te pe ceea ce poți face cu adevărat acum, în această clipă;
 • fii mai atent, drag nativ Săgetător, la nevoile celorlalți, pentru a putea restabili conexiuni profunde cu cei la care ții.

Horoscop Capricorn

Ce an răvășitor a fost pentru tine 2022, drag nativ Capricorn. Și iată că au mai rămas doar câteva săptămâni până să închei această etapă. Astrele te sfătuiesc:

 • încearcă să acorzi o atenție mai mare nevoilor tale și fă ceva pentru a le împlini. Nu te mai pune pe locul 2 în relațiile cu ceilalți.
 • Călătorește, participă la tot felul de evenimente și fă cunoștință cu cât mai mulți oameni, căci această putere de socializare va aduce toate răspunsurile cheie la probleme profunde pe care le poți resimți.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii sunt cu adevărat norocoși pentru toate lucrurile bune pe care le-au primit în 2022. Și totuși mai au câteva dorințe neîmplinite. Tocmai de aceea, dragă nativ Vărsător, cele două sfaturi ale Universului pentru tine sunt:

Sfaturi pentru a avea mai multă energie odată cu venirea primăverii Cum să alegi lenjerie intimă confortabilă? Încălțările pentru copii: cum le alegi și de ce trebuie să ții cont
 • să faci ceea ce ți-ai propus să faci. Chiar dacă simți că oboseală te doboară sau întâmpini alte obstacole, încearcă să rămâi perseverent;
 • este timpul să-ți refaci planurile. Anul 2022 te-a schimbat, a adăugat o nouă piesă a maturizării pentru tine, iar acum vei simți nevoia să-ți reorganizezi prioritățile pentru a răspunde nevoilor tale actuale.

Horoscop Pești

Este posibil ca în 2022 să fi simțit de multe ori nevoia de a primi ajutorul celorlalți. În final de an este timpul să-l dai înapoi. Sfaturile astrelor pentru tine sunt:

 • ascultă cu sufletul și cu puterea intuiției ce nevoi strigă prin gesturi și fără cuvinte cei dragi ție. Pentru că mesajul lor verbal e prea subtil, pe când nevoia lor reală e prea mare.
 • chiar dacă uneori îți place să te pierzi printre gânduri, în acest final de an este timpul să devii mult mai practic.

Sursa foto articol: TadashiArt/ shutterstock.com

Maximizează-ți economiile cu ofertele magazinelor online de bricolaj Igiena nazală a bebelușului Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri