18 Octombrie 2022 publicat în Horoscop 254 share-uri

Se spune că în viață vom cunoaște mulți oameni, însă puțini ne vor fi prieteni adevărați. În funcție de caracteristicile zodiacale, există o compatibilitate aparte în horoscopul prieteniei, astfel că aceste zodii reușesc să construiască cele mai frumoase și longevive relații de amiciție. Vă invităm să aflați cine sunt prietenii pe viață ai zodiacului. 

Prietenii pe viață ai zodiacului: aceste perechi de zodii leagă cele mai frumoase amiciții

Horoscopul prieteniilor: Pești și Scorpion

Ambele zodii, atât Scorpionul, cât și Peștii, sunt marcate de profunzime, de mister și pasiune. Nativii acestor zodii trăiesc intens viața și au un ritm propriu și caracteristic, sunt învăluiți de mistere, părând mereu că ne alunecă din mâini sau că prezintă o parte a personalități lor ce stă ascunsă și care este foarte greu de descoperit de cei din jur.

Cu toate acestea, acești nativi iubesc sinceritatea și dreptatea și totodată au o chimie naturală unul față de celălalt. Sunt obișnuiesc să-și accepte critica reciprocă, iar firea lor extrem de intuitivă îi ajută să se înțeleagă dincolo de cuvinte și să se caute unul pe celălalt atunci când se află la distanță.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Mai mult decât atât, aceste două zodii rezonează în foarte multe planuri ale vieții și între cei doi nativi se poate crea o conexiune profundă și naturală. Atât Peștii, cât și Scorpionii sunt zorii de apă și au un ton comun în ceea ce privește creativitatea și arta în general. Iată deci un nou plan în care cei doi nativi se înțeleg instinctiv.

Atât Peștii, cât și Scorpionii urăsc trădarea, astfel că atâta vreme cât nu se mint și nu se dezamăgesc reciproc, aceste două zodii pot crea prietenii foarte puternice, construite pe respect și sinceritate, legături de prietenie ce pot străbate timpul. Cei doi nativi se pot baza unul pe celălalt în vremuri grele și se vor sprijini ori de câte ori vor avea nevoie.

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Își pot încredința unul altuia secretele, căci vor fi puse în loc de siguranță.

Peștii și Scorpionii sunt, de asemenea, prieteni foarte loiali. Nu sunt genul care se feresc de o situație dificilă și vor fi mereu alături unul pentru celălalt atunci când lucrurile devin grele.

Foto: cloverlittleworld/ shutterstock.com

Horoscopul prieteniilor: Berbec și Săgetător

Cred că ați ghicit deja care este cea mai evidentă caracteristică pe care o au în comun aceste două zodii: pofta de viață și de aventură.

Firi entuziaste și gata oricând să plece la drum, cei doi nativi pot fi prieteni extraordinari de-a lungul vieții, împărțind foarte multe momente frumoase alături de familiile lor, de iubiți, iubite sau alături de alți prieteni.

Aproape niciodată nu-și vor refuza unul altuia să fie companie într-o călătorie, într-o situație inedită, să participe la crearea unor surprize sau pur și simplu să ia parte la o distracție. Nu doar că nu vor refuza astfel de ocazii, dar știm bine că atât Berbecii, cât și Săgetătorii sunt sufletul petrecerii.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Acești doi nativi au foarte multe lucruri în comun de discutat, pot avea pasiuni comune ori se pot surprinde unul pe celălalt cu o cultură bogată dintr-un anumit domeniu al vieții care se nimerește a fi de interes și pentru celălalt.

Atâta vreme când nu își vor încălca libertatea unul altuia și nu vor deveni critici unul față de altul, acești doi nativi pot deveni cei mai buni prieteni, iar prietenia lor poate dura întreaga viață. Această frumoasă construcție se poate prăbuși atunci când cei doi nu-și mai susțin reciproc libertatea, spontaneitatea și încearcă să intervină mai mult decât e cazul în viața celuilalt.

Horoscopul prieteniilor: Leul și Vărsătorul

Dacă până acum celelalte perechi de zodii descrise mai sus se caracterizau în special prin valori comune, iată că de data aceasta vorbim de doi nativi ai zodiacului ce hrănesc prietenia profundă prin complementaritate, căci unul îl completează pe celălalt.

Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Prietenia dintre Leu și Vărsător este una foarte valoroasă și rară totodată, aceasta pentru că nu obișnuiesc să frecventeze cercuri comune și totodată fiecare nativ Vărsător este atât de diferit de un alt Vărsător, încât această linie de rezonanță este destul de greu de nimerit.

Și totuși, atunci când se înfiripă o legătură de prietenie între Leu și Vărsător, cu siguranță vorbim despre o prietenie ce durează o viață. Acești nativi au foarte multe de dăruit unul altuia și au foarte multe lecții de învățat unul de la celălalt.

Nu este obligatoriu să fie prieteni care să interacționeze des, prietenia lor nu s-a clădit pe nevoia de a fi unul lângă celălalt, ci pe puterea de a avea un sprijin real și de cele mai multe ori complet atunci când este nevoie.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Chiar dacă nu se sună luni de zile, de fiecare dată când vor vorbi se vor simți la fel de apropiați și sinceri unul față de celălalt. Spuneam că este o prietenie foarte valoroasă și aceasta pentru că ambii nativi își pot expune vulnerabilitățile unul în fața altuia, se pot vindeca unul pe celălalt și își pot păstra secretele pe viață, dacă este nevoie.

Mai mult decât atât, fiecare dintre cei doi nativi își acordă libertate unul celuilalt, dar totodată poate să intervină într-un moment de cumpănă al prietenului său. Dacă unul dintre cei doi își pierde poate controlul ori sensul prin viață, celălalt îi va veni alături, îl va lua de mână și îl va ghida cu blândețe către lumină.

Aceasta este acea prietenie la care toți sperăm în viață, iar unii mai norocoși dintre noi chiar se pot bucura de o astfel de legătură.

Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

Foto articol: MaddyZ/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri