27 Septembrie 2022 publicat în Horoscop 2306 share-uri

Horoscopul dragostei în 2023 pentru zodia Vărsător aduce foarte multe vești bune, după mai mulți ani în care acești nativi au trecut printr-o perioadă de transformare interioară, de sacrificii în numele altora, ani în care s-au pus întotdeauna pe locul doi, fiind mereu ceva prioritar în fața lor. În 2023 toate aceste aspecte vor lua sfârșit, urmând o perioadă minunată din punct de vedere al dragostei pentru nativii Vărsător. Vă invităm să citiți previziunile astrale complete privind dragostea, familia și parteneriatele nativilor Vărsător în anul 2023. 

Horoscopul dragostei 2023 zodia Vărsător: previziuni astrologice generale

Debutul anului începe efervescent din punct de vedere al iubirii. Vărsătorii își regăsesc romantismul și forța de atracție, șarmul și puterea de a cuceri. Acești nativi pur și simplu strălucesc în primele luni ale anului, putând cuceri cu ușurință inimile celor din jur. Va fi greu să uiți un Vărsător pe care l-ai întâlnit în această perioadă a lui 2023.

Primele luni ale anului reprezintă, totodată, o perioadă favorabilă acțiunilor în iubire, dar și a celor care țin de familie, Vărsătorii reușind să rezolve o serie de probleme mai vechi sau repetitive.

Mergi aici la toate zodiile >> Horoscopul Dragostei 2023

Al 2-lea trimestru al lui 2023 îi surprinde pe nativi în mijlocul unor acțiuni legate în special de carieră, însă este și o perioadă de introspecție pentru aceștia. Vărsătorii se vor gândi profund la ceea ce își doresc cu adevărat de la viață, întrebându-se dacă modul în care își folosesc resursele reflectă, într-adevăr, țelurile lor interioare. Este posibil ca unii nativi să dorească să se pună pe ei pe primul plan sau să constate că au oferit prea mult anumitor persoane sau în anumite direcții și este timpul să schimbe acest lucru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Finalul de an le aduce Vărsătorilor mai mult echilibru și pace interioară, dar totodată le luminează calea către direcțiile care le aduc împlinire și fericire. Viitorul apropiat va fi mult mai limpede și clar pentru acești nativi, care vor ști ce au de făcut și vor ști să-și organizeze și mai bine timpul, banii sau alte resurse.

Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei 2023 zodia Vărsător: Viața de cuplu

Începutul lui 2023 le aduce nativilor Vărsător poftă de adrenalină, dar și un șarm aparte din care au puterea să reaprindă flacăra iubirii în relația lor. Vor fi romantici, atrăgători, atenți la nevoile partenerului și suficient de implicați pentru a reuși să rezolve probleme mai vechi legate de cuplu.

Vărsătorii singuri vor avea ocazia în acest prim trimestru al lui 2023 să trăiască o relație de dragoste intensă, în care atracția și pasiunea ating cote maxime. Deși aspectul astral ne sugerează că nu va fi neapărat o relație de durată, totuși această experiență se va dovedi deosebit de plăcută și plină de lecții importante de iubire pentru nativii Vărsător. Profunzimea acestei relații fulgerătoare le va îmbogăți sufletul Vărsătorilor și va depăși cu mult posibila suferință a despărțirii.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Începând cu al 2-lea trimestru al lui 2023 Vărsătorii devin mai organizați și mai focusați pe țelurile pe care le au, cântărind cu atenție, așa cum doar ei știu să o facă, pașii pe care trebuie să îi parcurgă pentru ca relația lor să ajungă la nivelul pe care și-l doresc. Unii nativi pot hotărî să meargă mai departe și să se căsătorească, să se mute împreună ori să se gândească la un copil. Că tot a venit vorba, anul 2023 este propice întemeierii unei familii și nașterii unui copil.

Tot în această perioadă nativii Vărsător vor începe să se pună pe ei pe primul plan, întrebându-se dacă este cazul să mai investească timp, finanțe și alte resurse ca și până acum. Este posibil să se răzgândescă și să apară multe schimbări în ceea ce privește gestionarea relațiilor de către nativii Vărsător.

Pentru Vărsătorii singuri, al 2-lea trimestru al lui 2023 este propice construirii unei relații de lungă durată. Cei ce vor avea noroc să se îndrăgostească în această perioadă și să-și găsească un partener cu ale cărui valori să rezoneze cu adevărat vor avea și șanse destul de mari să întemeieze un cuplu puternic, stabil, care să le aducă Vărsătorilor înțelegerea și susținerea de care aveau nevoie în relație.

Finalul de an se anunță a fi destul de pașnic în ceea ce privește relațiile Vărsătorilor, căci este o perioadă în care aceștia se vor concentra mai mult pe alte aspecte practice din viața lor, poate chiar și pe carieră ori pe finanțe. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri