9 Septembrie 2022 publicat în Horoscop 2172 share-uri

Dacă în anul 2022 dragostea a fost despre maturizare și responsabilitate, horoscopul anului 2023 aduce transformare, creativitate și identitate pentru relațiile nativilor Balanță, indiferent că vorbim despre iubire, prietenie ori parteneriate. Vă invităm să citiți previziunile astrologice complete pentru horoscopul dragostei în 2023 dedicate zodiei Balanță. 

Horoscopul dragostei 2023 zodia Balanță : previziuni astrologice generale

Dacă până acum Saturn în Vărsător nu v-a adus foarte multă adrenalină în cuplu, dar v-a îndreptat către maturitate emoțională, către responsabilitate și control, ei bine începând cu primăvara lui 2023 ieșirea lui Saturn din Vărsător pregătește nativilor Balanță o nouă perioadă, ce reprezintă mai degrabă o etapă următoare în ceea ce privește evoluția sentimentală și spirituală a acestor nativi.

Mergi aici la toate zodiile >> Horoscopul Dragostei 2023

Mai mult decât atât, intrarea lui Pluton în Vărsător începând cu martie 2023 pregătește un teren de profundă transformare interioară a nativilor Balanță, cu elemente deosebit de complexe, care completează cea mai mare parte a evoluției spirituale și emoționale a acestor nativi. Începe așadar o lungă perioadă de metamorfoză, cu efervescență sentimentală, ce se va desfășura până în anul 2043. Este o perioadă foarte lungă în care Balanțele vor avea toate șansele să-și găsească fericirea, să-și vindece rănile interioare și să se transforme în acea ființă care își doresc să devină.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Așadar, începând cu anul 2023, Balanțele vor avea multe ocazii de a se redescoperi pe sine, de a trece peste rănile trecutului într-un mod constructiv, de a se accepta pe sine și de a se ierta și, totodată, vorbim de începutul unei perioade de transformare. Balanțele nu vor fi atente doar la sine, ci și la ceilalți, la imaginea pe care o au în fața acestora, la gesturile subtile ale lor, reușind astfel să-și formeze noi granițe, noi reguli și noi reacții în ceea ce privește interacțiunea cu ceilalți, dar totodată dându-și posibilitatea de a învăța din comportamentul social al celor din jur.

Această înțelepciune emoțională pe care Balanțele încep să o dobândească le va crea o rampă în ascensiunea socială, reușind astfel ca pe zi ce trece să aibă tot mai multe relații, tot mai multe cunoștințe și, evident, tot mai multe uși deschise ce îi ajută să-și pună în aplicare planurile și visurile ce îi conduce către succes și fericire.

Foto: GoodIdeas/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei 2023 zodia Balanță : Viața de cuplu

Dacă până acum nativii Balanță au purtat multe responsabilități ale cuplului, începând în special cu primăvara anului 2023 aceștia se vor concentra mai mult la propriile nevoi și la modul în care pot modela cuplul astfel încât să rămână atât ei, cât și partenerul de viață pe primul plan.

Având în vedere că Balanțele încep o profundă și lungă transformare interioară, cu siguranță că aceste schimbări vor fi observate și de către partenerul de cuplu. Dacă acesta nu va ține pasul cu nativii Balanță sau va încerca să le îngrădească libertatea, să le îngreuneze evoluția, este posibil să se ajungă la conflict sau chiar la despărțire.

Se întâmplă astfel pentru că Balanțele și-au găsit drumul în viață și încearcă să își croiască o cărare către obiectivele despre care au aflat că le plac cu adevărat și le aduc fericirea. Oricine le va sta în cale se poate trezi dat la o parte.

Aceasta nu înseamnă că Balanțele nu apreciază tot ceea ce a fost construit până acum, dar sunt conștiente că au nevoie în continuare de un partener care să le rămână alături, așa cum și acești nativi vor face față de persoana iubită. Balanțele rămân atente la nevoile celui drag și vor face tot ceea ce pot ca acestuia să-i fie satisfăcute aceste nevoi. Dacă însă partenerul de viață întrece măsura și încearcă să pună responsabilitățile sale pe umerii nativului Balanță, de data aceasta Balanța va refuza. Pur și simplu Balanțele le vor cere partenerilor de viață maturitate în relație.

În funcție de modul în care și-au construit cuplul și de cât de sinceră a fost consolidarea acestuia până acum, putem vorbi fie de o îmbunătățire și o aprofundare a relației de iubire, fie de o despărțire inevitabilă în 2023.

Balanțele singure vor avea mare succes în dragoste, căci astrele le aduc noroc în iubire și în relații în general. Așadar este posibil ca acești nativi să trăiască relații de iubire ca în romanele romantice, cu experiențe de neuitat, cu povești fabuloase, cu emoții până la cer, fluturi în stomac și adrenalină cât cuprinde. Poate că unii dintre aceștia vor consolida relații serioase și longevive, pe când alții se vor bucura de moment și de plăcerile vieții. Citeste continuarea în pagina 2 >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri