7 Septembrie 2022 publicat în Horoscop 213 share-uri

Pe 9 septembrie, Mercur va intra în mișcare retrogradă în semnul Balanței (la 8 grade) unde va rămâne până pe 24 septembrie, după care va reveni în semnul Fecioarei, rămânând in acest semn până pe 2 octombrie. Este a treia perioadă cu Mercur retrograd a anului care, în ciuda tonului său de profesor năstrușnic și a temerilor legate de aspectele sale negative, vine și cu un mesaj frumos si pozitiv: credeți în puterea iubirii și miracolele vor fi posibile în viețile noastre.   

Dacă retrogradul din ianuarie se concentra asupra modului în care împărtășeam gândurile, retrogradul din mai – iunie este menit a ne forța să ieșim din zona de confort, în timp ce retrogradul de toamnă are rolul de a ne face să găsim echilibrul din viețile nostru și din modul în care comunicăm, explică astrologul Lisa Stardust, autorul cărții “ The Astrology Deck: Your Guide to the Meanings and Myths of the Cosmos”, într-un articol publicat pe https://www.myimperfectlife.com.

Îi putem simți efectele lui Mercur retrograd încă de dinainte de 9 septembrie, căci în perioada 22 august – 9 septembrie Mercur retrograd se află deja în faza de pre-umbră. Perioada în care Mercur este retrograd în Balanță nu este deloc una nefastă, ci din contră, pe termen lung ea este întru beneficiul nostru. Deși în această perioadă putem simți că lucrurile se mișcă mai anevoie sau mai lent decât ne-am dori, că suntem poate confuzi în privința anumitor decizii sau nu ne putem hotărî între alternativele disponibile, este minunat și bine-venit să facem un pic un pas în spate și să vedem lucrurile dintr-o perspectivă mai amplă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Avem tendința de a ne simți copleșiți și ghinioniști, trăind sentimentul că farfuria noastră este prea plină, ni se întâmplă prea mult sau, din contra, nu ni se întâmplă deloc ceea ce vrem? Universului nu îi place să ne autolamentam, ci să ne transformăm propriile limitări sau situații de viață, oricât de nefericite par ele, în unele pozitive, din care avem ce învăța prin puterea iubirii și a recunoștinței.

Totodată, deoarece Mercur retrograd începe în zodia Balanței, pe lângă unele posibile efecte ce vizează întârzierile, schimbările de planuri, erorile de comunicare, o comunicare în mediul virtual mai virulentă și mai înclinată către agresivitate sau lipsa de empatie, erorile tehnologice sau întârzieri/amânări/ răsturnări de situații în ceea ce privește călătoriile, ne putem aștepta și la apariția unor teme recurente ce țin de natura Balanței precum: echilibru, dreptate, asumarea angajamentelor, pace, emoții.

Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  
Foto: Illin Denis /Shutterstock

Fiindcă Balanța este o zodie care guvernează emoțiile, parteneriatele și relațiile de orice natură, Mercur retrograd chiar în acest semn poate veni la pachet cu reconsiderarea anumitor atitudini mai vechi față de anumite relații și persoane din trecutul nostru. Cu alte cuvinte, este foarte posibil ca trecutul să ne bântuie un pic în această perioadă, mai mult decât pare în zona noastră emoțională de control, să ne gândim mai mult la o iubire mai veche și chiar să contactăm persoana respectivă sau să ne trezim că și ea se gândește la noi și vine să ne dezvăluie (DA, tocmai acum!) anumite aspecte, informații ascunse sau secrete din trecutul nostru comun.

Alinierile în timp și spațiu și chiar telepatiile par posibile în această perioadă interesantă din punct de vedere astrologic și oricât de stingheri, ciudat sau inconforabil ne putem simți pe alocuri, sufletul nostru se va simți eliberat și împăcat căci își va primi niște răspunsuri mult așteptate. Cert este că, în unele cazuri sau în destule cazuri, relațiile mai vechi de iubire vor avea tendința de a reveni în viețile noastre într-un fel sau altul. Pentru unii poate fi un moment binefăcător și revelator, o adevărată alinare spirituală într-un moment dificil, iar pentru alții o oportunitate pentru a lăsa acea relație să se dizolve complet în trecut. În același timp, Mercur retrograd îi poate face pe unii dintre noi să își pună întrebări serioase legate de o relație actuală și să se întrebe dacă au luat decizia corectă.

McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Primăvara în care accesoriile ”înfloresc”. Cerceii florali masivi - un must-have spectaculos al sezonului

Pe de altă parte, odată cu mutarea lui Mercur retrograd din Balanță în Fecioară (la 24 de grade), vom deveni un pic mai raționali, mai lucizi și mai analitici și atunci când ne vom uita în urmă (tema recurentă a acestei perioade, un ciclu repetitiv pe care trebuie să îl dizolvăm sau traversăm cu bine), vom realiza că am luat cele mai bune decizii pentru noi cu toată cunoașterea pe care am avut-o în acel moment din trecut.

De asemenea, Mercur retrograd în Fecioară ne oferă și niște revelații, momente de iluminare divină și idei noi, poate chiar ne tentează să reluăm niște proiecte mai vechi într-o formulă nouă astfel încât să deblocăm anumite secvențe ale trecutului. Pe de altă parte, se știe că Mercur retrograd în Fecioară în aspectele sale negative intensificate ne face mai iuți în a judeca și a fi critici, nu doar cu ceilalți, ci și cu noi înșine, iar unele din comentariile noastre poate prea acide sau usturătoare.

Alertă fashion pentru toți iubitorii de denim: BLUGII AMPLI, trendul de bază al primăverii! 10 modele de jeanși largi De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

De aceea, este bine ca în perioada cu Mercur retrograd în Fecioară să încercăm să fim mai înțelegători și mai toleranți, mai atenți la îndeplinirea propriilor nevoi (fiindcă de aici pleacă unele nemulțumiri și critici ale noastre îndreptate uneori chiar și fără direcție, doar pentru a ne elibera emoțiile). Construirea unei rutini a muncii și a unor obiceiuri de stil de viață și sănătate care să funcționeze pentru noi este vitală în această perioadă, la fel ca și limitele pe care le construim și punem în jurul nostru.

Trebuie să mai menționăm și un aspect de opoziție pe care Mercur retrograd îl creează cu Jupiter căci, contrar tendinței generale a perioadei, ne va infuza cu optimism, ne vom simți într-o stare mai sociabilă, dornici să fim alături de cei dragi și prieteni, să socializăm, să ne împărtășim ideile noastre mari și să vorbim mult despre planurile noastre cu scopul de a le implementa cât mai curând. Jupiter în opoziție cu Mercur retrograd poate crea niște oportunități excelente pentru un succes personal răsunător așa că am face bine să profităm de ele fără să cădem în capcanele negative lui Mercur retrograd: impulsivitate, nervozitate, nu avem răbdare, spunem prea multe, ne aprindem prea repede sau punem pe tavă mai mult decât avem disponibil de fapt și putem oferi. Prin urmare, aveți grijă la tonul vostru în perioada următoare pentru a sta departe de posibile conflicte în comunicare.

Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta

“Este esențial să gândim de două ori înainte de a face afirmații îndrăznețe. Există un risc crescut de bârfă și vorbe rele aruncate, de laudă, de a jigni alți oameni sau de a promite prea mult. Încercați să fiți mai ponderați și mai conservatori, mai buni și mai modești. În acest fel, puteți profita de oportunitățile pentru succes pe care le aduc aceste aspecte combinate”, ne sfătuiesc astrologii de la https://astrologyking.com.

Foto fr si main: NASA images /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri