1 Septembrie 2022 publicat în Horoscop 45 share-uri

Septembrie va fi o lună provocatoare și solicitantă pentru mai multe zodii din punct de vedere material, cu numeroase cheltuieli neprevăzute, însă sunt câteva zodii care reușesc să traverseze începutul toamnei cu fruntea sus și chiar să le meargă excelent când vine vorba de bani și parcursul lor profesional în luna septembrie.

Ne referim la diverse oportunități de afaceri sau de parteneriate, noi posibilități de câștiguri sau măriri de salariu, noroc și ușurință în a obține bani sau a-i multiplica. Prin urmare, situația financiară a următoarelor 3 zodii va cunoaște cu precădere schimbări semnificative în bine și o evoluție extraordinară:

Horoscopul banilor pentru septembrie 2022: Top 3 zodii cu noroc pe plan material și financiar

Zodia Capricorn

Capricornul trage paiul norocos în prima lună de toamnă și putem spune despre această zodie că se descurcă excelent pe plan material. Deși începutul lunii poate fi puțin mai dificil și aglomerat, cu multe deadlineuri de onorat și multe proiecte noi care necesită ca tu să îți asumi responsabilitatea lor, poți considera luna septembrie ca pe o lună fructuoasă și bănoasă. În cont îți intră mai mulți bani decât de obicei, din diverse părți, ceea ce îți redă speranța și încrederea în tine căci în ultimele luni te-ai simțit împovărat. Sunt încurajate în luna septembrie și micile investiții, cu precădere cele cu un risc minim sau mediu stau sub semnul succesului în ultimele două săptămâni ale lunii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

În principal, atragi banii facil în această lună sau, mai bine zis, ei trag către tine așa că, dincolo de precauția ta, te gândești ca pe o parte din ei să îi foloseșți și pentru a te relaxa și a-ti face ție și persoanei iubite mici surprize și plăceri. Este foarte posibil chiar ca la locul de muncă să te afli într-o postură privilegiată și să beneficiezi de niște bonusuri substanțiale (și binemeritate, bineînțeles, pe măsura muncii și eforturilor tale) sau chiar să primești o sumă de bani din partea unor rude apropiate.

Foto: LightField Studios /Shutterstock

Zodia Vărsător

Luna septembrie se va dovedi a fi o lună benefică pentru Vărsător din punct de vedere financiar. Această zodie reușește în această lună să se redreseze financiar și să se pună în picioare, ba chiar să implementeze niște posibilități noi de câștig cu rezultate imediate, ceea ce îi permite deja să facă planurile legate de unele dintre visurile sale: de a-și achiziționa o locuință, poate o nouă mașină, de a pleca într-o vacanță îndepărtată, de a-și deschide o afacere sau de a iniția un nou proiect, de a-și renova apartamentul etc. Cert este că în luna septembrie Vărsătorul își va recăpăta energia și optimismul, are putere de muncă și succesul îi este aproape garantat la locul de muncă.

Sunt avantajați cu precădere acei nativi Vărsător care își doresc mai multă independență financiară pentru ei și familia lor, iar astrele îi ajută cu unele idei și viziuni extraordinare la locul de muncă. Cu alte cuvinte, poate surprinzător pentru o zodie de aer, Vărsătorului efectiv îi merge mintea brici pentru a face bani cu ușurință, ba chiar îi luminează și susține și pe alții material și cu idei și sfaturi financiare pertinente. Apar și situații imprevizibile care cer cheltuieli neprevăzute, dar le veți putea acoperi în scurt timp dacă sunteți cumpătați și vă asigurați că aveți un fond de economii pentru astfel de împrejurări.

Zodia Fecioară

Zodia Fecioară are parte de o lună septembrie excelentă din punct de vedere financiar. Chiar dacă cheltuielile sale vor fi mai mari decât de obicei fiindcă are în plan mai multe călătorii decât în mod normal (de dragul artei, pentru sufletul său sau chiar în interes profesional – conjuncturile astrale favorizează sectorul călătoriilor și al experiențelor noi pentru zodia Fecioara), această zodie se pune imediat pe picioare și reușește să își reechilibreze bugetul investind timp și muncă în activități extrajob care îi aduc venituri suplimentare binevenite. Cheltuielile în plus sunt cumva contrabalansate și de profiturile obținute din afacerile/parteneriatele în care ești implicat și care au tendința de a crește odată cu începutul toamnei.

Orice investiție pe care nativii Fecioară o fac luna aceasta merită fiindcă își vor încărca nu doar sufletul cu experiențe noi și amintiri frumoase, dar își și realimenteaza bateriile cu energie. Prin urmare, revin cu forțe proaspete și idei noi la locul de muncă, iar o ascensiune profesională rapidă este mai mult decât posibilă în a doua jumătate a lunii septembrie.

Mulți dintre aceșți nativi sunt ajutați enorm de Mercur în această perioadă așa că își lărgesc considerabil cercul social și profesional și reușesc să își creeze noi contacte și chiar să atragă și să stabilească unele parteneriate foarte avantajoase pentru ei pe viitor. Este foarte posibil ca cei care lucrează în domeniul afacerilor să găsească, în mod aproape nesperat sau inopinat, un sponsor sau un sprijin financiar pentru un proiect la care visează de mulți ani.

Foto fr si main: fortuna777 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri