Acestea sunt cele 3 zodii care se vor simți binecuvântate și cu un noroc providențial la ceas de Lună Nouă în Fecioară (27 august)

25 August 2022 publicat în Horoscop 89 share-uri

Acestea sunt cele 3 zodii care vor resimți cel mai mult influența Lunii Noi din Fecioara de pe 27 august în următoarea perioadă de 2 săptămâni și a căror viață va fi influențată puternic și în mod benefic de acest eveniment astral.

Aceste 3 zodii se vor simți protejate de univers și norocoase, iar de multe ori vor simți ca și cum cineva acolo sus le iubește cu adevărat și le dorește binele.

Zodia Taur

Este drept că Luna Nouă din Fecioară poate veni cu unele provocări pentru zodia Taur – unele legate de cămin, familie sau relații karmice mai vechi, fie ele și de prietenie, dar în același timp această zodie va beneficia și de un plus de energie și entuziasm pe care îl va resimți din plin. Urmează efectiv o perioadă excelentă pentru zodia Taur și nespus de frumoasă, o perioadă în care acest nativ se va detașa de griji și probleme, își va revedea vechi prieteni și va trăi momente frumoase alături de aceștia sau va călători mai mult/ va experimenta o vacanță magică. C

u alte cuvinte, nativul Taur se va relaxa mental atât de mult încât de multe ori va simți o profundă recunoștință pentru clipele binecuvântate pe care le trăiește, dar în același timp își va reconstrui ulterior resursele pentru a-și face curățenie în viață, a se organiza mai bine și a concepe un alt plan de acțiune pentru noul drum care îl așteaptă de acum încolo. Nativul Taur va fi extrem de norocos și inspirat în perioada următoare în alegerile sale!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Zodia Fecioară

Foto: Tithi Luadthong /Shutterstock

Zodia Fecioara este cea care resimți cel mai intens luna nouă care are loc chiar în semnul său. Deși conjunctura cu Marte o va trece deseori prin unele stări conflictuale intense și contradictorii, momente în care va simți că nu poate merge mai departe, un lucru este sigur: Fecioara se simte stăpâna propriului destin și la cârma sorții sale așa că va face tot ce poate pentru a avea viața pe care și-o dorește. Nu lasă deloc pe mâine ce poate face astăzi și are controlul vieții sale, reprioritizând și planificând determinată să schimbe și să transforme toate acele lucruri care nu merg bine în viața sa. Iar universul o sprijină din plin căci Fecioara are fler în această perioadă, are intuiție și va deborda de energie și bucurie interioară.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Ideile care ii vin par de-a dreptul providențiale căci se fructifică și materializează ușor. Mulți nativi Fecioară au succes pe plan profesional și sunt extrem de creativi, iar noile lor proiecte pot avea șanse de succes imediat. Alți nativi Fecioară își extind afacerile într-o areal în care nici nu ar fi visat altădată, în timp ce acei nativi care au încetat să mai spere că își vor găsi alesul ar putea să simtă că au fost pe un drum greșit și că iubirea le înflorește din nou în suflet.

Zodia Leu

Leul jubileaza în această perioadă și este într-o formă de zile mari, investind mai mult în a petrece timp de calitate cu alesul /aleasa inimii lor, dar și în a-și reorganiza și schimba stilul de viață astfel încât să își îmbunătățească starea de sănătate și să-și reamintească de propria valoare. Pe de altă parte, unii nativi Leu se simt iubiți de divinitate căci primesc niște răspunsuri importante în această perioadă sau găsesc o soluție, un tratament, un medic potrivit care să îi aducă mai aproape de vindecare (emoțională sau fizică). Alți nativi ies cu fruntea sus și neatinși din niște situații de viață nu tocmai ușoare.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Cei single nu au timp să se dezmeticească bine căci se pot îndrăgosti fulgerător în niște situații amuzante și absolut neașteptate, prin niște răsturnări de situații sau giumbușlucuri ale destinului și chiar să se angajeze rapid și asumat într-o nouă relație. Unii nativi Leu au sentimentul că cerul este limita în viața lor și că ceea ce visează se și îndeplinește, indiferent de natura dorinței lor (materială, profesională sau emoțională).

Cei care iubesc și sunt într-o relație au sentimentul că trăiesc într-una din cele mai bune perioade ale relației lor căci se simt mai apropiați ca niciodată de persoana iubită. Se dedică în totalitate consolidării relației cu sufletul lor pereche, iar partenerul de viață va răspunde pe măsură și va fi mai atent și mai drăgăstos ca niciodată.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Foto fr si main: StunningArt /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri