23 August 2022 publicat în Horoscop 883 share-uri

Horoscopul anului 2023 pentru nativii Gemeni aduce foarte multe vești bune în tot ceea ce privește relațiile acestora: cu familia, cu prietenii, cu partenerul de viață, cu copiii, cu partenerii de afaceri și așa mai departe. Iubirea le poartă noroc și foarte multe realizări le vor dobândi prin intermediul celor dragi. Este un an în care nu doar Gemenii vor fi cei care vor împrăștia voie bună în jurul lor, ci și ei vor primi energii pozitive de la cei din jur și mult ajutor atunci când au nevoie. Vă invităm să descoperiți previziunile astrologice complete privind dragostea și relațiile pentru nativii Gemeni în anul 2023.  

Horoscopul dragostei 2023 zodia Gemeni: previziuni astrologice generale

Întregul an 2023 este marcat de evenimente în zona cuplului, a familiei și a relațiilor în general pentru nativii Gemeni.

În primele 8 luni ale lui 2023 Jupiter în Fecioară le aduce Gemenilor noroc, organizare și realizări în special în viața de familie. Fecioara este atentă la detalii, perseverentă, sinceră și muncitoare, dar totodată prezintă și o logică extraordinară, ceea ce va influența tranzitul lui Jupiter în ceea ce privește ecoul evenimentelor în viața nativilor Gemeni.

Probabil că aceștia vor avea destul de multe lucruri de rezolvat, poate vor să facă anumite schimbări în familie sau pur și simplu vor să finalizeze probleme mai vechi pe care le trăgeau după ei an după an.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Mergi aici la toate zodiile >> Horoscopul Dragostei 2023

În cealaltă parte a anului, Jupiter în Balanță le va aduce Gemenilor echilibru și împlinire în ceea ce privește viața lor socială și nu numai. Relațiile cu cei din jur se vor îmbunătății considerabil pentru că și Balanța este o zodie de aer, iar Gemenii se vor simți în elementul lor.

Le vine natural să se ocupe de plăcerile lor, de hobby-urile lor, să-și facă prieteni noi, să găsească colaboratori în muncă sau afaceri care să rezoneze cu ideile lor și pur și simplu întreaga lor viață socială devine mai bogată, le aduce împlinire și satisfacție. În noile lor legături, fie că este vorba despre persoane noi ori despre persoane pe care nu le-au mai văzut de foarte multă vreme și acum reiau legăturile de demult, vor găsi foarte mult ajutor și susținere. Primesc un impuls de a merge mai departe, de a debloca aspecte din viața lor sau primesc curajul de a începe un hobby sau o afacere la care visau și care îi ajută să îmbine munca cu plăcerea.

Vor avea, de asemenea, șansa să se angajeze într-un domeniu în care le place cu adevărat să activeze.

În ceea ce privește viața de cuplu, horoscopul anului 2023 aduce multe provocări care au ca scop clarificarea unor situații, rezolvarea unor probleme, depășirea unor blocaje. Chiar dacă această perioadă poate fi simțită ca fiind tulburătoare de către nativii Gemeni, totuși efectele acestui an în ceea ce privește relația lor de iubire sunt foarte importante pe termen lung, pentru că nativii Gemeni vor fi ajutați astral să privească cu sinceritate în sinea lor, să nu se mintă singuri acolo unde necazul, să nu meargă mai departe într-o relație în care nu se regăsesc cu adevărat sau cu ale cărei valori construite nu rezonează.

Așadar anul 2023 poate fi un an de cotitură pentru anumite cupluri sau poate fi un an de evoluție în ceea ce privește relația cu partenerul de viață.

Foto: IVASHstudio/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei 2023 zodia Gemeni: Viața de cuplu

Evenimentele în viața de cuplu decurg plăcut în prima parte a anului 2023. Ritmul de viață al celor doi parteneri se bucură de schimbări în bine, în sensul că Gemenii vor avea tendința să realizeze o serie de acțiuni ce vor avea rezultate practice, cum ar fi să se ocupe de reamanajarea spațiului în care locuiesc, poate vor pune la cale diverse excursii care să revigoreze viața în doi. Unii nativi se pot gândi chiar la un pas înainte în ceea ce privește relația lor intimă, cum ar fi căsătoria sau planuri pentru un viitor copil.

Atmosfera se va schimba însă începând cu luna septembrie a lui 2023, când Saturn intră în zodia Săgetător unde va continua să retrogradeze până în decembrie 2023 și va viza direct casa căsătoriei, a parteneriatelor și a relațiilor pentru nativii Gemeni.

Saturn completează un ciclu pe care l-a început în anii 1980 și aflat pe tărâmul Săgetătorului se va comporta ca un profesor ce dă lucrare de control Gemenilor. Va testa tot ceea ce acești nativi au învățat de-a lungul anilor despre relații, despre modul în care își urmăresc visurile și fericirea, despre cum hotărăsc să depășească blocajele, despre hotărârile de încheiere a unor relații. Saturn îi va determina pe Gemeni să-și reevalueze limitele trasate în relațiile pe care le au.

Poate unii dintre ei au tolerat prea multe de la partenerul lor de viață, poate alții sunt surprinși nefericiți în relația pe care au construit-o ori trebuie să descopere detalii care dovedesc că sentimentele pe care partenerul de cuplu le poartă nu sunt suficient de puternice ca ei să facă un pas mai departe spre stabilitatea cuplului.

La polul opus, în cazul celor care și-au învățat lecțiile de-a lungul timpului, Saturn le oferă ocazia să își găsească echilibrul și stabilitatea emoțională, să descopere fisurile din relația lor de dragoste și să poată să le repare și îi ajută să-și consolideze relația acolo unde aceasta a fost construită pe iubire, respect și sinceritate.

Tocmai de aceea spuneam mai sus că în special a doua-a jumătate a lui 2023 reprezintă o perioadă de cotitură pentru Gemeni, care vor dobândi o viziune de o claritate excepțională asupra relațiilor pe care le au și vor lua decizii în baza acestor constatări.

Nativii singuri își vor căuta sufletul pereche în 2023. Este posibil să înceapă chiar mai multe relații, căci am mare nevoie de iubire și nu își doresc să aștepte prea mult închipuindu-și cum ar putea decurge relația pe care își doresc să o înceapă. Nu sunt dispuși să piardă timpul făcând presupuneri ci vor trece direct la fapte. Pot avea și câteva dezamăgiri, dar relațiile pe care le construiesc în acest an sunt pline de lecții de viață pentru ei și îi ajută să se descopere și să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși. În a doua-a jumătate a lui 2023 astrele le aduc șansa de a-și întâlni sufletul pereche sau de a consolida o relație începută recent și care se dovedește a avea un potențial de împlinire pentru nativii Gemeni mult mai mare decât s-a așteptat inițial, motiv pentru care poate că au fost neglijenți la început, dar acum este cazul să devină serioși. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri