19 August 2022 publicat în Horoscop 10641 share-uri

Fecioara este aici ca să stăpânească haosul și să facă lumină în el, să îi confere o ordine și o structură cu bagheta sa magică. Fecioara îngemănează raționalul cu emoționalul și spiritualul. Ea strălucește prin capacitatea sa de a aduce vindecare și tandrețe în lume. 

În perioada 23 august – 22 septembrie Soarele se află în constelația Fecioara și sărbătorim această minunată zodie mutabilă de pământ, poate puțin subapreciată chiar și de astrologi. În ființa Fecioarei regăsim această energie telurică și spirituală deopotrivă, care ne împământează, ne conectează mai bine cu lumea din jurul nostru și cu prezentul, ajutându-ne să ne transpunem gândurile din eter sau aflate încă la nivel de invizibil în planul concret și material. Într-o zodie care îngemănează în esența sa ceva din structura și soliditatea elementului pământ, te poți baza și încrede. De asemenea, Fecioara este înzestrată cu un suflet creativ, iar fizicul sau este extrem de atrăgător și fermecător în ochii sexului opus.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Dar zodia Fecioară mai are un dar secret. Fiind un semn mutabil guvernat de Mercur, nu întâmpină dificultăți în a se plia circumstanțelor și a le structura la realitatea sa. Între A GÂNDI și A FACE pentru această zodie drumul este clar și intuitiv. Ea are prezența de spirit ca atunci când vine cu idei și propuneri să le și implementeze cu o eficacitate pe care ne-am dori-o cu toții.

Tot Mercur le confer nativilor Fecioară sclipire și în discurs și adesea își asumă rolul unor negociatori minunați, care se folosesc de ascuțimea minții lor pentru a demonstra un anumit punct de vedere, a convinge și a câștiga inimile și mințile oamenilor. În comunicare, se folosesc de principiul “mai puțin este mai mult” și se înconjoară uneori cu o aură de mister și respect. Își aleg cuvintele cu atenție și o delicatețe aparte, astfel încât ating sufletele și ajung acolo unde trebuie să ajungă fără rănească.

Fecioara este aici ca să stăpânească haosul și să facă lumină în el, să îi confere o ordine și o structură cu bagheta sa magică. Fecioara îngemănează raționalul cu emoționalul și spiritualul. Ea strălucește prin capacitatea sa de a aduce vindecare și tandrețe în lume deși se simte cel mai confortabil atunci când se află în conul său de umbră, iar prin munca sa intenționează să o lase un pic mai bună.

Foto: Anastasiya Smolina /Shutterstock

Se spune adesea, în mod eronat, despre nativii Fecioara că sunt egoiști și centrați pe sine. Nimic mai fals și greșit. Fecioara reprezintă energia sănătății și a datoriei, o prezență sănătoasă care, asemenea pământului, îi hrănește cu energia sa empatică pe toți cei care au nevoie de ea.

Zodia Fecioara nu este deloc detașată sau rece, ci mereu preocupată de binele celorlalți. Ba chiar percepe oamenii în totalitatea și complexitatea ființei lor și, deși poate fi cel mai iubitor și loial partener de viață, nu își poartă întotdeauna emoțiile pe mânecă și le dezvăluie atunci când este nevoie.

Zodia Fecioara este înzestrată cu o minte extraordinară și cu o capacitate fantastică de a învăța, a organiza, a planifica și a așeza lucrurile la locul lor (chiar și metaforic vorbind). Ea este zodia care ne învață puterea disciplinei și a simplității, a funcționalității și a spiritualității, ce înseamnă să respectăm ciclurile ritmice de funcționare pentru a atinge bucuria supremă a vieții și excelența în muncă.

Fecioara este analitică, dar cu o rezervă emoțională profundă, este sensibilă, dar orientată către detalii și a înțelege “DE CE”-ul lucrurilor. Deși pragmatică, are o puternică energie intuitivă și își dă seama atunci când ceva nu este bine, iar pe măsură ce se maturizează înțelege foarte ușor ce simt și ce gândesc ceilalți.

Fecioara este o zodie care tinde către desăvârșire, perfecțiune și curățenie în emoții, gânduri și acțiunile sale, și asta ar vrea să vadă și în ceilalți, de aceea deseori spinii suferinței și ai dezamăgirii pot încolți în sufletul său se poate simți confuză și singură. Lumea nu este doar în alb și negru, este și gri și în multe alte nuanțe, la fel și oamenii – și trebuie să acceptăm această dualitate din ei fără a mai pune la suflet – iată una din lecțiile spirituale ale Fecioarei. Deseori, Fecioara vede partea, vede detaliul, pentru ca mai apoi să vadă și întregul, privirea de ansamblu. Atitudinea pozitivă și dăruirea altruistă sunt deseori pentru Fecioară o formă de rugăciune și de vindecare.

La un nivel spiritual, atunci când își echilibrează latura mentală cu cea spirituală, Fecioara percepe viața însăși ca pe un act de iubire. Iubește să fie de folos, să ajute, și să își folosească talentele și aura sa creativă pentru a servi celorlalți, dar și ei înșiși. Ea este zodia care poate străluci fără a stinge lumina din ceilalți, ba chiar le creează spațiu și loc pentru a străluci mai tare. Când o Fecioară este în conexiune cu ea însăși, ea devine lumina de la care se pot aprinde și alte lumini.

“Fecioara s-a născut ca să fie de folos, nu ca să conducă neapărat. Rolul ei este acela de a asista un lider, dar nu de a înfrunta provocările. Fecioara nu poate suporta multă presiune și preferă să se adapteze circumstanțelor. Fecioara este mai eficientă într-o poziție secundară, ajutând, reparând, transmițând informații”, afirmă astrologul Anna Maria Costa Ribeiro în cartea “Conhecimento da Astrologia”.

Dar să nu ne grăbim cu concluziile și nu încadrăm o zodie atât de complexă și frumoasă în niște tipare. Din punctul nostru de vedere, nativii Fecioară pot fi niște lideri excelenți dacă își doresc o poziție în care să fie vizibili și în prim plan. Atunci când lucrurile devin dificile, te poți baza pe o Fecioară că vei ajunge la liman fiindcă mintea sa naște cele mai bune soluții pe moment.

Una din lecțiile spirituale ale Fecioarei este aceea de a ajunge la un grad mai înalt de conștientizare și de a vedea că există perfecțiune în lume, așa cum este ea în acest moment, că unele lucruri se întâmplă pur și simplu, dar multe au un scop, un scop mult mai măreț decât putem percepe noi deseori. Secretul fericirii unei Fecioare este acela de a se folosi de propria sete de perfecțiune pentru a vedea perfecțiunea în lume.

Foto fr si main: Vera Petruk /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri