9 August 2022 publicat în Horoscop 2152 share-uri

Horoscopul dragostei în anul 2023 pentru nativii Taur vine încărcat cu foarte multe provocări atât în ceea ce privește planul personal și modul în care acești nativi văd relațiile pe care le au cu ceilalți, cât și în ceea ce privește viața de cuplu și viața de familie. Anul 2023 este încărcat de o mare nevoie de schimbare, automodelare și redefinire interioară a nativilor Taur, iar toate acestea vor veni încărcate intens din punct de vedere emoțional, cu ecou asupra relațiilor pe care Taurii le au, vor să le dezvolte sau se hotărăsc să le încheie. 

Horoscopul dragostei 2023 zodia Taur: Previziuni generale

Focusul anului 2023 din punct de vedere al astrologiei pentru nativii Taur are loc în zona financiară. Taurii sunt foarte concentrați pe resursele lor materiale, dar și pe modul în care își doresc să le dezvolte în viitorul apropiat.

Cu alte cuvinte, Taurii se grăbesc să ajungă la un echilibru material și își doresc să găsească soluții pentru a obține mai mulți bani. Pentru că finanțele sunt atât de importante pentru ei în această perioadă, se vor concentra și asupra economiilor, ceea ce îi poate determina să pară zgârciți în fața celorlalți, dar mai ales în fața familiei și a partenerului de viață.

Mergi aici la toate zodiile >> Horoscopul Dragostei 2023

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Prin urmare, este posibil să apară o serie de discuții în contradictoriu cu persoana iubită legate de bani și de modul în care Taurii decid să-i folosească. Acești nativi pot fi acuzați că ignoră sau pun pe plan secund nevoile partenerului de viață.

Dincolo de aceste aspecte relaționale, nativii Taur trec ei înșiși printr-o perioadă de transformare interioară. Ultimii ani au fost bogați în experiențe pentru acești nativi, astfel că aceștia au avut șansa să descopere în interiorul lor atât vulnerabilitățile, cât și puterile pe care le au.

Nu este de mirare că vor dori în acest an să dobândească un bun management asupra acestor vulnerabilități și să încerce să își crească puterile acolo unde pot. Problemele cele mai mari sunt legate, ca la fiecare, de zonele sensibile ale personalității acestora. Prin urmare ,vor încerca să umple golurile pe care le au, să vindece răni, dar toate acestea cer timp și dedicare asupra vieții personale, iar acest timp și bagaj energetic trebuie luat din alta parte, din alte domenii ale vieții. Cum în zona carierei nu prea vor să umble, este evident că ecoul cel mai puternic va cădea asupra relațiilor pe care Taurii le au cu cei din jur.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Celor apropiați nativii Taur le pot părea că se schimbă de pe o zi pe alta, că devin oameni care au argumente mult mai puternice în ceea ce fac, că sunt mult mai hotărâți și chiar tranșanți în deciziile pe care le iau, iar aceste decizii pot avea loc și în planul amoros.

Ne așteptăm așadar la un an bogat din punct de vedere emoțional pentru nativii Taur, cu despărțiri și noi începuturi ori cu schimbări fundamentale în viața de familie și de cuplu, generate chiar de nativii înșiși.

Foto: Angelina Egorova/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei 2023 zodia Taur: viața de cuplu

Taurii vor fi foarte concentrați în 2023 pe rezultatele lor financiare și pe stabilitatea materială pe care și-o doresc pentru viitorul apropiat, dar și îndepărtat. Pur și simplu își vizualizează viitorul într-o manieră cât se poate de detaliată, descoperind nevoi personale și relaționale stringente pentru fericirea lor și pentru armonia interioară pe care își doresc să o dobândească.

Ultimii ani au fost poate răvășitori în ceea ce privește relațiile cu cei din jur, însă în 2023 sunt hotărâți să facă ordine și să dea un curs acestor relații pe care le au. Nu vor mai accepta să se complacă, să ducă după ei în spate probleme nerezolvate din cuplu.

Vor trece la acțiune! Vor începe cu stabilitatea financiară și deciziile bugetare și vor fi foarte conciși și fermi, chiar dacă este posibil să genereze certuri de amploare în relația de cuplu. Sunt hotărâți să meargă mai departe după propriile lor reguli, demonstrând că cele anterioare nu au fost chiar eficiente și că este rândul lor să aibă ceva de spus și de făcut.

Prin urmare persoana iubită fie reușește să țină pasul cu nativul Taur, fie va rămâne în urmă iar Taurul va alege să pună capăt relației respective, lăsând loc unui nou început.

Dacă întreg parcursul anului este marcat de eficiență pe toate planurile în cazul nativilor Taur, la finalul anului aceștia vor deveni deosebit de introvertiți. Își vor analiza frustrările, eșecurile și câștigurile și vor trage o linie sub care vor cântări efectele și rezultatele anului care tocmai s-a încheiat.

Într-un mod aparte, pentru unii nativi Taur această transformare relațională s-ar putea să nu fie legată de relațiile actuale, ci mai degrabă de urme ale trecutului care încă le blochează planul emoțional. Acești nativi vor fi hotărâți să facă acele alegeri pe care le doresc, având curajul, după mult timp, să își asume pierderile. Pur și simplu în acest an vor găsi toată motivația de care au nevoie pentru a lăsa trecutul în urmă și a se bucura cu toate puterile de prezent.

La finalul anului 2023 putem descoperi niște Tauri schimbați, mult mai aproape de valorile lor interioare și de ceea ce îi face fericiți cu adevărat.

În ceea ce privește nativii singuri, aceștia au șansă mare să își întâlnească sufletul pereche, cu condiția ca această întâlnire să-i găsească echilibrați emoțional și spiritual. Câtă vreme Taurii mai au încă lupte de dus cu ei înșiși, este posibil să nu fie încă momentul pentru a își descoperi adevărata dragoste. Citește continuarea horoscopului în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri