4 August 2022 publicat în Horoscop 2710 share-uri

Cioc, cioc! Este cineva acasă? Ar fi bine să fie fiindcă aceste zodii sunt cu adevărat binecuvântate de destin în toamna 2022 și pentru ele iubirea va veni ca o ploaie neașteptată, dar atât de necesară, aducând fericire, bucurie în suflet și sentimentul de împlinire.

Pentru aceste zodii, iubirea va compensa karmic pentru toate perioadele mai puțin bune ale vieții din punct de vedere sentimental, spălând toate lacrimile trecute, și făcându-le să uite toate suferințele, lecțiile și obstacolele trecutului.

Pentru următoarele zodii single enumerate mai jos, iubirea va fi o frumoasă surpriză, ele își vor cunoaște sufletul pereche în curând și se vor căsători:

I. Zodia Taur

În momentul în care se dezbracă de prejudecăți, de traumele trecutului și acceptă că pentru unele iubiri se face totuși prea târziu în viață, nativii Tauri single vor reuși să se desprindă de umbrele trecutului și să meargă mai departe, cu inima deschisă, către noi oportunități de a iubi. Ele apar, da, atunci când se așteaptă mai puțin și după ce și-au învățat lecția răbdării, că nu poți forța lucrurile, sentimentele și oamenii să meargă în direcția în care ți-o dorești tu dacă nu există reciprocitate și sincronizare în timp și spațiu din partea ambilor parteneri, dar și grație divină.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Căci da, oricât de pragmatic este un Taur, acceptând multe forme de întâlniri, ieșind la întâlniri și flirtând, dorindu-și să cunoască oameni noi, Taurul va înțelege că întâlnirea persoanei potrivite la momentul potrivit ține mai mult de providență decât de ieșirile lui din casă, că el este de fapt un moment de grație divină. Atunci când ceva este menit să fie, universul va orchestra lucrurile astfel încât cei doi să se întâlnească. Încă de la sfârșitul verii și începutul toamnei, Taurul se află într-un tonus bun, este concentrat pe cariera sa, are planuri de mutare într-un alt oraș sau într-o altă țară.

Foarte posibil ca aceste mari schimbări din viață sa să atragă o schimbare și mai mare și să cunoască în toamna 2022 o persoană deosebită, alături de care vor trăi momente unice și clipe magice. Lucrurile pot începe intens, dar se vor transforma într-o relație stabilă, liniștită și echilibrată, iar această persoană este una care va rămâne pentru totdeauna în sufletul Taurului și îl va face să privească totul dintr-o altă perspectivă. O căsătorie este mai mult decât posibilă către sfârșitul anului.

Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața
Foto: Andrey_Popov /Shutterstock

II. Zodia Vărsător

Pregătește-te pentru una dintre cele mai frumoase perioade ale tale din ultimii ani, una în care iubirea va da din nou năvala în calea ta. Pentru tine începe un nou ciclu, o nouă etapă, una în care vei înflori spiritual și te vei deschide din nou iubirii. Este foarte posibil ca pentru unii nativi Vărsător o persoană din trecut să se reîntoarcă în viața lor, însă în cu totul și cu totul alte condiții și circumstanțe, știind că au greșit, că nu te-au întâlnit în momentul potrivit și dorindu-și din toată inima un nou început alături de tine fiindcă nu te pot uita.

Vorbim aici de cazuri mai speciale, de acei Vărsători care și-au cunoscut sufletul pereche într-un anumit moment din trecut, însă din variate motive (care țin poate de ego, de circumstanțe sau de anumite diferențe socio-culturale) nu au rămas lângă persoana respectivă.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte

Alți Vărsători, în schimb, aleg un alt drum. Nu mai simt nevoia să întoarcă pagina trecutului și se deschid către noi posibilități. Și-au învățat lecțiile, știu ce vor, cine sunt și ce pot, se simt bine în propria companie și vor să iasă cu totul din starea de amărăciune și blocajele trecutului. Așa că își văd linișțiți de viață și investesc în proiectele personale. Chiar dacă prima lună a lui septembrie poate trece neobservată, fără prea mari evenimente, cea de-a două lună de toamnă va aprinde scântei în sufletul tău.

Vei cunoaște absolut întâmplător, prin voia destinului, o persoană lângă care sufletul tău se va simți acasă, relaxat și în pace, o persoană care îți permite să fii tu, te susține și alături de care vei putea să construiești multe pe viitor. Încă de la primele întâlniri vei simți că este persoană alături de care te vezi pentru mulți ani de acum încolo.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Foto fr si main: Algernon77 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri