Jupiter retrograd în Berbec și Pești: Care vor fi cele 3 zodii afectate masiv de această dublă energie retrogradă în următoarele luni de zile?

28 Iulie 2022 publicat în Horoscop 999 share-uri

Ce se întâmplă când Jupiter, planeta care simbolizează progresul, șansa, expansiunea, dar și norocul și abundența, intră în mișcare retrogradă în Berbec (cum se întâmplă pe 28 iulie 2022), unde va rămâne aproximativ 3 luni, și ulterior se va muta în semnul Peștilor (28 octombrie) pentru o altă perioadă? Care sunt semnele zodiacale care vor resimți cel mai intens acest tranzit și în ale căror vieți efectele vor fi cel mai puternic vizibile?

Ei bine, acestea sunt cele 3 zodii pentru care Jupiter retrograd din perioada următoare va schimba într-un fel sau altul regulile jocului, va aduce transformări la nivel evolutiv, destule momente cu noroc, abundență și prosperitate, dar și o întoarcere către sine fără precedent, la capătul căreia vorbim de o reinventare și deseori chiar de o nouă viață.

Zodia Berbec

Jupiter își începe mișcarea retrogradă pe 28 iulie chiar în semnul de foc al Berbecului și nu va trece oricum, ci va lăsa urme și impresii adânci în inima zodiei Berbec. Nu mai există cale de întors pentru acest nativ, zodia Berbec este somată să se întoarcă către sine însăși și să refacă conexiunile nu doar cu cei din jurul sau, dar și cu sinele său.

Dacă în săptămânile și chiar lunile trecute, Berbecul a fost într-o etapă dinamică și activă, în care a pus lucrurile în mișcare în exterior, a acționat și a planificat, a pus pe picioare proiecte sau visuri mai vechi ale sale, poate chiar a început o nouă relație/ a dus-o pe cea actuală la un nou nivel sau chiar și-a îndeplinit visul de a deveni părinte, acum este cel mai bun moment pentru ca această zodie să proceseze tot ceea ce i s-a întâmplat în ultima perioada și să integreze aceste schimbări și această energie magnetică în prezentul și viitorul său, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi
Foto: berni0004 /Shutterstock

Cu alte cuvinte, este momentul tău cel mai prielnic pentru a-ți da un răgaz și de a te concentra pe tine însuți și pe ce îți doreșți în noile tale contexte, analizând totodată ceea ce ai realizat în ultima perioadă. Îți este suficient? Eșți fericit/ă și împăcat/ă cu ceea ce ai? Îți dorești mai mult? Dacă da, ești convinsă că poți duce mai mult decât ceea ce ai deja pe umeri? Ai de răspuns unor întrebări esențiale în perioada următoare care îți vor contura frumos viitorul. Dacă ai de luat decizii importante, ia-le cu răbdare, fără a te aprinde și a-ti inflama emoțiile. Ce este al tău va veni el către tine în următoarea perioada căci ti se oferă șansa de a te reîntâlni cu unele posibilitățile pierdute, dar care revin la suprafață de data aceasta cu mai multă speranță și mai mult potențial.

Zodia Săgetător

Pe măsură ce energia retrogradă a lui Jupiter își mută cuibul din Berbec și se instalează în Pești (dar nu numai căci Săgetătorul beneficieaza de o influență pozitivă din partea lui Jupiter retrograd și în perioada de tranziție în zodia menționată), Săgetătorul va lua și el contact cu o nouă energie, una care va fi în folosul și de partea sa dacă va ști cum să o gestioneze. Pentru Săgetător, vorbim în perioada următoare de o energie a vitalității și a abundenței, a dorinței de a trăi din plin, de a experimenta cât mai mult. Mânat de flacăra sa interioară, Săgetătorul va întâmpina mai multe oportunități pentru a se dezvolta și a-și extinde universul și cunoașterea.

Îl așteaptă mai multe călătorii (unele planificate, unele inopinate), experiențe frumoase și inedite, în care spiritul său liber simte că renaște. Își găsește mai bine ca niciodată modalitatea potrivită pentru a se exprima și a-și manifesta creativitatea, chiar și profesional sau personal, unde ocazional oscilează între cât din ființa sa să dăruiască lumii și cât să păstreze pentru el astfel încât să se alinieze la ceea ce este el cu adevărat și la dorințele sale reale. Un rol important în viața ta îl are și dragostea în perioada următoare, iar șansele ca nativii Săgetător single să își întâlnească sufletul pereche sau să atragă dragostea în viața lor sub mai multe forme sunt enorme.

Iar cadoul cel mai frumos din partea universului este faptul că nu trebuie să se epuizeze pentru a obține toate acestea, ci ele vin cumva în mod firesc către el, atrase de dorințele sale interioare puternice și intense. Ai timp în toată această perioada retrogradă să te gândești la un plan de acțiune serios pentru cariera ta, să-ți clarifici drumul în viață pe care vrei să mergi în mod cert și să te eliberezi de toate acele lucruri care nu îți mai servesc, făcând loc pentru nou și entuziasm.

Zodia Pești

Pentru Pești, tranzitul lui Jupiter retrograd, chiar și prima parte a sa, când se va afla în Berbec, va fi asemenea unei călătorii frumoase, bogate și pozitive, la capătul căreia nativul Pești se va regăsi pe sine, mai sigur pe el și mai stabil, cu o viață emoțională abundentă și satisfăcătoare. Oricum ar fi însă, ai descoperit secretul acestei perioade: acela de a te lăsa purtat de val și de a înțelege că viața este asemenea unui flux și reflux, cu momente bune și momente mai puțin bune, cu urcușuri și coborâșuri care sunt firești.

Iar odată ce Jupiter retrograd va intra în Pești, norii se vor îndepărta de-a binele de pe strada acestei zodii, iar nativii Pești vor putea implementa unele schimbări cu mai multă ușurință. Lucrurile în general se vor simți mult mai ușoare, mai senine și mai luminoase. Putem chiar vorbi de unele rezultate extraordinare atunci când vine vorba de succesul pe plan profesional sau de accederea la o educație superioară și de îmbogățirea cunoștințelor.

Jupiter îi va lumina intens casa banilor, a stimei de sine și a confortului în a doua parte a perioadei retrograde așa că nativul Pești se va simți un binecuvântat al universului, iar oportunitățile financiare vin către el în valuri și în etape, dar la un nivel mult decât satisfăcător. De asemenea, odată cu intrarea lui Jupiter în Peșți, acest nativ își va concentra întreaga energie asupra visurilor sale pe termen lung și despre ce ar putea face în mod practic pentru a le converti în realitate și fapte concrete.

Foto fr si main: lisima /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri