22 Iulie 2022 publicat în Horoscop 175 share-uri

Civilizația aztecă este astăzi cunoscută ca fiind cel mai vechi popor ce a realizat harta astrologică și a dezvoltat semne zodiacale, oamenii acestei civilizații fiind intens preocupați de astronomie și astrologie. Poporul aztec înțelegea influența Universului asupra oamenilor și a naturii, în general, și întocmiseră un set de informații astrologice după care se ghidau în viața de zi cu zi și în fiecare anotimp. Vă invităm să descoperiți cele mai interesante caracteristici ale zodiilor din horoscopul aztec în rândurile ce urmează.

Horoscopul aztec: principii astrologice generale

Spre deosebire de majoritatea hărților astrologice realizate de dea lungul timpului, zodiacul aztec încadrează tipologiile umane și valorile oamenilor nu în funcție de luna în care s-au născut, ci mai degrabă în funcție de ziua în care s-au născut. Astfel că fiecare zodie se va regăsi în fiecare lună a anului, fiindu-i specifice anumite zile pentru fiecare lună în parte.

O caracteristică comună cu celelalte horoscoape rămâne aceea că și horoscopul aztec prezintă tot 12 zodii.

Horoscopul aztec: Zodia Maimuță

Nativii acestei zodii s-au născut în zilele: 01 ianuarie / 13 ianuarie / 25 ianuarie / 11 februarie / 23 februarie / 07 martie / 19 martie / 31 martie / 12 aprilie / 24 aprilie / 06 mai / 18 mai / 30 mai / 11 iunie / 23 iunie / 05 iulie / 17 iulie / 29 iulie / 10 august / 22 august / 03 septembrie / 15 septembrie / 27 septembrie / 09 octombrie / 21 octombrie / 02 noiembrie / 14 noiembrie / 26 noiembrie / 08 decembrie / 20 decembrie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Prima zi a anului începe cu zodia Maimuță. Conform horoscopului aztec, nativii născuți sub acest semn primesc energia creativității și a conectării informațiilor, putând astfel descifra mistere, găsi soluții în cele mai încurcate probleme, dar totodată reușind să conecteze oamenii între ei.

Nu este de mirare că acești nativi vor avea foarte mulți prieteni și își vor face cu ușurință parteneri în afacerile pe care le construiesc.

Ca toți cei născuți în prima zi a anului, se spune că persoanele născute sub zodia Maimuță sunt foarte norocoase. Astfel că viața le va oferi foarte multe oportunități, ușile li se vor deschide când vor avea nevoie, iar ei pur și simplu vor fi prezenți la timpul potrivit și la locul potrivit pentru a și realiza scopurile.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Așa cum spuneam mai sus, nativii din zodia Maimuță sunt înzestrați cu o creativitate aparte. La fel cum maimuțele sunt jucăușe, imprevizibile și curioase, învățând totodată foarte repede din mediu, la fel și influențele de bază pentru aceste persoane vor fi reprezentate de vivacitate, dinamism, dorința de explorare, creativitate și imprevizibilitate.

Mai mult decât atât, acești nativi sunt prieteni loiali de-a lungul vieții și totodată sunt persoane foarte optimiste, cărora le place să zâmbească și să guste bucuriile vieții, dovedind o poftă de viață molipsitoare și pentru cei din jur. Cu toții ne-am dori să avem în preajmă, în cercul nostru de prieteni, un nativ din zodia Maimuță care să țină moaralul sus pentru noi toți.

Foto: Alexg63/ shutterstock.com

Horoscopul aztec: Zodia Flint

Nativii acestei zodii s-au născut în zilele: 02 ianuarie / 14 ianuarie / 26 ianuarie / 12 februarie / 24 februarie / 08 martie / 20 martie / 01 aprilie / 13 aprilie / 25 aprilie / 07 mai / 19 mai / 31 mai / 12 iunie / 24 iunie / 06 iulie / 18 iulie / 30 iulie / 11 august / 23 august / 04 septembrie / 16 septembrie / 28 septembrie / 10 octombrie / 22 octombrie / 03 noiembrie / 15 noiembrie / 27 noiembrie / 09 decembrie / 21 decembrie.

O caracteristică aparte a celor născuți sub zodia Flint și pe care, dealtfel, ne-o dorim cu toții, este aceea de a vedea lumea cât se poate de clar, aproape în alb și negru am putea spune.

Nativii născuți în zodia flint au o extraordinară capacitate de a privi în detaliu și de a înțelege granițele dintre idei, concepte și emoții. Astfel că aceste persoane ne vor părea foarte hotărâte, putând să ia cu ușurință decizii, interpretând rapid și lesne caracterul situațiilor în care se află.

Pentru ei lumea nu este atât de complicată, lucrurile le par clare și firești, ca și când acești nativi ar avea acces la a înțelege ordinea din haosul Universului.

Devin astfel foarte buni sfătuitori și totodată oameni ai deciziilor mari, care trebuie luate rapid sau în momente de criză. Pot să devină conducători în anumite proiecte dificile, complicate poate pentru majoritatea, care pot avea multiple componente sau pași în realizarea lor. Nativilor din zodia flint le este foarte ușor să prioritizeze lucrurile și să le dea o direcție clară, sub o logică mai greu accesibilă pentru alte zodii.

Horoscopul aztec: zodia Câine

Nativii acestei zodii s-au născut în zilele: 03 ianuarie / 15 ianuarie / 27 ianuarie / 13 februarie / 25 februarie / 09 martie / 21 martie / 02 aprilie / 14 aprilie / 26 aprilie / 08 mai / 20 mai / 01 iunie / 13 iunie / 25 iunie / 07 iulie / 19 iulie / 31 iulie / 12 august / 24 august / 05 septembrie / 17 septembrie / 29 septembrie / 11 octombrie / 23 octombrie / 04 noiembrie / 16 noiembrie / 28 noiembrie / 10 decembrie / 22 decembrie.

Poate una dintre cele mai optimiste și pline de energie zodii din întreg horoscopul aztec, zodia câine este încununată de cele mai benefice energii astrale pe care le-ar putea primi un nativ.

Cei născuți sub zodia câinelui sunt persoane loiale și totodată plin de viață, care găsesc în fiecare zi mici bucurii cu care să-și hrănească sufletul și care sunt mai mereu înconjurate de persoane dragi, alături de care se bucură cu adevărat de experiențe pline de iubire.

Acești nativi nu știu să fie supărați sau să poarte ranchiună, pentru ei aceste sentimente consumă o energie inutilă și sunt considerate negative. Au doar o viață și aceasta scurtă, așa că este loc doar de veselie, de iubire, de luptă pentru propriile visuri, fiind adevărați protectori ai frumuseților și valorilor naturii.

Acești nativi dețin un extraordinar management al stresului și au puterea să treacă chiar și peste cele mai mari greutăți ale vieții. Ei au o înțelepciune aparte în ceea ce privește modul în care își trăiesc viața și știu să o facă într-o manieră cât mai frumoasă și bogată spiritual. Experimentează iubirea și fericirea la fiecare pas pe cărările vieții, știind cum să fructifice cât mai bine ceea ce destinul le oferă.

Horoscopul aztec: zodia Cayman

Nativii acestei zodii s-au născut în zilele: 04 ianuarie / 16 ianuarie / 18 ianuarie / 02 februarie / 10 martie / 22 martie / 03 aprilie / 15 aprilie / 27 aprilie / 09 mai / 21 mai / 02 iunie / 14 iunie / 26 iunie / 08 iulie / 20 iulie / 01 august / 13 august / 25 august / 06 septembrie / 18 septembrie / 30 septembrie / 12 octombrie / 24 octombrie / 05 noiembrie / 17 noiembrie / 29 noiembrie / 11 decembrie / 23 decembrie.

În zodiacul aztec, Caymanul simbolizează progresul, care întotdeauna vine alături de cunoaștere. Astfel că nativii născuți sub acest semn sunt înzestrați cu acele caracteristici și valori spirituale și intelectuale care îi ajută să inoveze, să rămână motivați și determinați în ceea ce fac, să-și dezvolte spiritul de luptă și antreprenoriat.

În plus, acești nativi au o mare capacitatea de memorare, de învățare și sunt cunoscuți adesea ca fiind persoane foarte înțelepte. Acești nativi sunt buni dezvoltatori de proiecte, putând construi afaceri de succes, putând fi inventatori și oameni ce fac mari descoperiri și totodată se pot afla în fruntea unor comunități ce militează pentru anumite drepturi ale oamenilor sau naturii, cu un deosebit impact pentru comunitatea din care fac parte sau pentru întreaga lume.

În general, misiunea celor născuți în zodia Cayman face referire la beneficii ce vor fi obținute pe termen lung, este legată de viitorul omenirii, al planetei. Citește continuarea articolului în pagina următoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri