Ziua de 13 iulie și Luna plină a Tunetului vor produce un ecou puternic asupra a 4 zodii din horoscop: schimbări, noroc și surprize din partea destinului

12 Iulie 2022 publicat în Horoscop 1582 share-uri

Pe 13 iulie 2022, Luna plină care va cădea la 13 grade în semnul cardinal, înțelept și demn al Capricornului va produce efecte care le vor influența abia perceptibil pe unele zodii în următoarele 2 săptămâni, stârnind însă ecouri puternice și fluxuri energetice extraordinare pentru alte zodii. Lunii pline a lunii iulie i se mai spune în tradiția amerindiană și Luna Tunetului. 

Iată care sunt cele 4 zodii care vor resimți din plin această energie astrală a evenimentului astral:

Zodia Balanță

Această Lună a Tunetului stârnește valuri, valuri în inima zodiei Balanță în perioada de dinaintea și de după această Lună plină în Capricorn, mai ales că are loc în casa familiei și a căminului. Cu bune și rele, Balanța are un pic de lucrat în tot ceea ce înseamnă relația cu familia și cei dragi și să își rezolve unele chestiuni administrative, probleme sau discuții profunde cu partenerul de viață, cu un părinte/cineva mai în vârstă sau pe o poziție de autoritate în familie. Poate că pe alocuri și ocazional, a înfrunta unele temeri din trecut nu reprezintă tocmai cel mai confortabil lucru din lume, dar uite așa atingi procesul final al vindecării și poți merge mai departe pe linia propriul destin, împuternicită și mai sigură pe tine ca niciodată.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Este important să îți constienzezi rădăcinile și să faci pace cu ele, dar în același timp să realizezi că la cârma sorții tale nu se află nimeni altcineva așa că este timpul să preiei controlul și să profiți de acest melanj energetic inedit oferit de Luna plină în Capricorn de pe 13 iulie, un amestec prețios între forța interioară, împuternicire, dar și blândețe și compasiune pentru ceilalți. Ai toate șansele să te eliberezi de unele din poverile emoționale și să îți recâștigi bucuria și starea de liniște pe termen lung!

Zodia Capricorn

Luna strălucește puternic în prima casă a Capricornului, cea a identității, așa că această zodie va fi nu doar în lumina reflectoarelor celorlalți, dar și a propriei persoane. Este adevărat că ești plin de vitalitate, motivație și de energie și vrei să îți investeșți întreaga energie pe plan profesional (unde, apropo, lucrurile se mișcă accelerat și excelent în direcția în care ti-o dorești și ai parte de un ajutor inopinat și de încredere din partea unei persoane din anturajul tău profesional), dar ai nevoie și de timp pentru tine.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Următoarele 2 săptămâni care urmează Lunii pline de pe 13 iulie reprezintă acel moment perfect pentru a te coborî în adâncul propriei persoane și a-ti conștientiza realizările nu doar din ultima lună, ci din ultimul an, și să vezi drumul lung pe care l-ai străbătut înspre succes. Este vremea să fii mândru de tine și să îți oferi sub această Lună plină mai mult timp. Timp pentru a reflecta, pentru a analiza și a împărtăși idei și gânduri cu propria persoană și cu ceilalți, pentru a medita și a te ruga, timp pentru a trage linii și a te regenera din cap până în picioare. După această lunație, vei avea un nou vibe care îți va deschide toate căile destinului, și pe personale, nu doar pe cele profesionale.

Zodia Rac

O Luna plină cel puțin interesantă pentru nativul Rac. Este vremea surprizelor pentru această zodie, iar universul nu ezită să îl scoată un pic din zona lui de confort trimițându-i mici schimbări și surprize care mai de care, majoritatea ținând însă de domeniul relațional și de oameni. Indiferent că vorbim de potențiale noi parteneriate pentru Rac, de discuții și negocieri în domeniul afacerilor și profesional, poate chiar de o nouă relație sau de extinderea cercului sau social, Racul este somat să sondeze un pic în adâncul funcționalității unei relațîi. Accentul cade de data această asupra structurii și responsabilităților care trebuie asumate în cadrul unei relații pentru a o face să mergă.

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Dacă reușește să scape de unele patternuri toxice care l-au ținut captiv în trecutul său și să facă alegeri mai bune de data aceasta, este posibil să dea lovitura în acest aspect și să creeze relațiile de prietenie/iubire/ de afaceri pe care și le-a dorit dintotdeauna. Iulie este și o lună frumoasă pentru Rac, plină de socializare și de întâlniri cu oameni dragi și oameni necunoscuți, o lună care îi trezește simțurile și dorința de viață.

Zodia Berbec

Cu Luna plină de pe 13 iulie care îi luminează sectorul profesiei și al reputației, zodia Berbec are tendința de a se simți un pic expusă și vulnerabilă, însă în același timp își va regăsi motivația, energia și ambiția de a fi în centrul atenției și de a face ceea ce știe mai bine: să strălucească și să fie un bun profesionist. Nativul Berbec își adresează unele întrebări legate de menirea sa în lume și de rolul sau impactul pe care îl poate avea asupra celorlalți. Nu vrea să treacă oricum prin viață celorlalți și se gândește serios că și-ar dori (și așa va fi) ca munca sa să îi impacteze într-un mod benefic și pe ceilalți și să producă reverberații în viața lor.

De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Pe de altă parte, universul are ceva surprize pentru nativul Berbec și, deși este concentrat mai mult pe viața profesională, unele vești îi pot schimba total viziunea și planurile pe termen lung. Pentru unii nativi Berbec vorbim de o sarcină, pentru alții de reîntoarcerea unei persoane dragi în viața lor sau de reluarea unei legături mai vechi. Indiferent cum se va manifesta această karma divină la nivel individual, Berbecul are șansa începând cu această lunație să își transforme destinul și să-l ducă într-o direcție mai bună.

Foto fr si main: Hamik /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri