Ce sunt relațiile cosmice?

Aceste relații se referă la cele mai puternice legături pe care le poate face o persoană, vizând sufletele pereche, flacăra geamănă și legăturile karmice.

Fiecare dintre acest tip de relații prezintă un ecou puternic în ceea ce privește dezvoltarea spirituală a persoanei respective, înfluențându-i viața sub toate aspectele.

 

 

 

Relațiile Cosmice ale zodiei Capricorn: sufletele pereche

Sufletele pereche sunt acelea cu care putem crea cele mai puternice legături amoroase. Întâlnirea cu un suflet pereche este intensă, însă totodată caldă și comodă, ca și cum am cunoaște deja acea persoană și reașteptam o întâlnire cu aceasta, bucurându-ne de noua conexiune.

Sufletele pereche se simt chiar înainte de a se întâlni, pur și simplu se visează, se gândesc unul la celălalt, în tot cazul vor ști că sunt aproape unul de celălalt.

Aceste persoane se înțeleg fără să fie nevoie de cuvinte, știu ce nevoi are celălalt și cum să le dea curs. Partenerii sunt sinceri unul față de celălalt, se acceptă așa cum sunt, iar împreună se simt cu adevărat împliniți, liberi și plini de iubire. Împreună se simt mai puternici ca oricând.

Fiecare dintre noi poate avea mai multe suflete pereche.

În astrologie, sufletele pereche reprezintă în special acele zodii cu care Capricornii prezintă cea mai mare compatibilitate în relațiile romantice, amoroase. Din tot zodiacul, Capricornii sunt cei mai compatibili cu zodiile Taur și Scorpion.

 

Compatibilitatea nativilor Capricorn cu zodia Taur

Deși ambii nativi sunt încăpățânați, totuși au multe în comun privind perspectivele în viață. Ambele zodii sunt firi practice, orientate către rezultat, iubesc valorile materiale și totodată sunt atrase de acțiunile care vizează o lume mai bună. Așa dar împreună se pot implica în diverse curente revoluționare ale momentului, pot mișca lucrurile spre mai bine, au putere de impunere, de convingere, pot fi vocali și cunoscuți.

Capricornul și Taurul realizează o relație ce merge mai departe de iubire, ei sunt un cuplu și o echipa totodată, practic își pot uni forțele în tot ceea ce fac, și ce mai forțe! Pot fi puternici, își pot găși vocația în viață, se susțin reciproc și pur și simplu le cresc aripile libertății când sunt unul lângă celălalt.

Acest cuplu va fi rapid remarcat prin puterea sa de a face unele diferențe în comunitatea lor sau chiar în lume, prin capacitatea de a dezvolta proiecte fără precedent și prin iubirea de nezdruncinat pe care și-o poartă unul celuilalt – o iubire matură, bazată pe sinceritate și respect.

Compatibilitatea nativilor Capricorn cu zodia Scorpion

Această relație are șanse de a deveni minunată și de durată. Capricornul îi creează Scorpionului toate condițiile de siguranță emoțională, exact ce îi trebuie acestuia din urmă pentru a-și deschide ușile secrete ale sufletului. Este foarte greu de pătruns în viața unui Scorpion, oricât de sociabil și implicat pare. Însă simplitatea, sinceritatea aproape brutală a Capricornului și siguranța pe care acesta o afera în cuplu reprezintă ingredientele cheie ca Scorpionul să se poată simți în siguranță și liber totodată să fie sincer, să își expună vulnerabilitățile, să se implice cu adevărat în relația de iubire.

De asemenea, romantismul și șarmul Scoprionului va menține mereu vie atenția și admirația Capricornului, car se va simți minunat în preajma acestui nativ, primind afecțiunea de care are nevoie.

Deși îi vedem pe Capricorni ca fiind mâna de fier, în esență, în sinea lor sunt sensibili și au nevoie de înțelegere, de mângâieri, de afecțiune.

Împreună, cele dou zodii formează un cuplu puternic, bazat pe iubire adevărată și vor ști să își construiască familia, relația, căminul, astfel încât să devină tot mai uniți, pe zi ce trece.

 

Relațiile cosmice ale zodiei Capricorn: Flacăra Geamănă

Flacăra Geamănă reprezintă acel suflet lângă care ne simțim cu adevărat compleți, înțeleși, acceptați, completați.

Se spune că la început sufletele sunt întregi, perfecte, complete, însă apoi sunt despărțite în două jumătăți ce se pot căuta pe parcursul a mai multor vieți. Aceste jumătăți reprezintă, de fapt, Flăcările Gemene sau Sufletele Gemene.

Nativii care creează această legătură se vor întâlni în momentele critice din viața lor, atunci când au ajuns la maximă dezvoltare spirituală, iar mai departe, pentru întregirea sufletească, au nevoie unul de celălalt.

Fiecare persoană are o singură Flacără Geamănă.

Inatlnirea cu aceasta este deosebit de puternică, ca o derulare a experiențelor nu doar din această viață, ci din timp. Cele două persoane se pot regăsi sub orice tip de relație și nu neapărat una romantică, așa cum se întâmplă în cazul sufletului pereche.

Așadar această regăsire poate fi sub relația de prietenie, de colegialitate, de rudenie sau chiar părinte-copil.

Cel mai probabil sufletul geamăn al Capricornului este în zodia Scorpion. Citește continuarea în pagina 2 >>