Cum se calculează cifra destinului?

Această cifră a destinului este specifică nașterii fiecăruia, iar în numerologie se calculează adunând, apoi reducând numerele incluse în data nașterii.

De exemplu dacă cineva este născut pe 29.01.1982, cifra destinului va fi: 2+9+1+1+9+8+6=36, apoi 3+6=9

Așadar, în acest exemplu, cifra destinului va fi 9.

Excepție fac însă Numerele Maestre 11, 22, 33 și 44, care nu se reduc. Despre semnificația numerelor maestre va invităm să citiți articolul: Numerele Maestre, Numerele Magice: Te afli sub influența lor?

Cifra destinului: semnificație Semnificația Numărului Destinului 1

Persoanele care au numărul destinului 1 sunt în general dornice de independență, dar și de control (sau controlul propriei vieți), foarte ambițioase, care adesea adoptă poziții de lider sau meserii care implică organizareexcelentă.

Așadar găsim aceste persoane conducând departamente care răspund de cifre, de ordine, de diverse structuri sau chiar în armată.

Unele persoane se pot lupta pentru a se descătușa și a-și obține propria libertate și independență individuală și pot avea ca cifră a destinului numărul 1.

Semnificația Numărului Destinului 2

Persoanele care prezintă cifra destinului 2 tind către echilibru, sunt optimiste și au adesea mulți prieteni. Aceste persoane dețin arta comunicării, știu cum să clădească și să păstreze legăturile cu ceilalți și se fac cu ușurință apreciați în orice comunitate.

Aceste persoane au, de asemenea, o tendință intensă de a acumula bunuri. Așadar pot strânge multe obiecte de-a lungul vieții și nu se îndură să se despartă de acestea sau să le arunce, chiar dacă constată că nu le vor mai folosi vreodată.

Au nevoie să lucreze mai mult la puterea lor de a dărui, căci multe din lucrurile pe care le păstrează și le blochează astfel ar putea fi cu adevărat de ajutor altora.

Semnificația Cifrei Destinului 3

Persoanele cu cifra destinului 3 sunt extrovertite și pline de viață, vesele, cu un umor bun și se remarcă prin capacitatea lor excelentă de a comunica.

Aceste persoane sunt glumețe, găsesc mereu cele mai bune glume chiar și în cele mai tensionate situații sau pur și simplu dețin un as în mânecă astfel încât să facă față cu brio stresului și chiar să îi ajute și pe alții în managementul stresului.

Aceste persoane sunt înzestrate cu un anume dar, în general unul al creației. Așadar sunt adesea artiști desăvârșiți. Fie devin actori cunoscuți, fie sunt pictori apreciați ori poate se pricep în amenajările interioare și arhitectură. Pot excela în fotografie sau pot găsi o artă care să prezinte efecte vindecătoare pentru ei și pentru alții (o terapie).

Semnificația Numărului Destinului 4

Cei care dețin cifra destinului 4 sunt răbdători, perseverenți, muncitori și foarte loiali.

Adesea pot ajunge oameni de afaceri sau poate inventatori, în general pentru descoperiri bazate pe cifre, structuri, geometrie.

Obișnuiesc să muncească mult și își aleg de timpuriu drumul în viață. Spre deosebire de oamenii care zăbovesc până își găsesc cărarea, cei care au cifra destinului 4 știu de la vârste tinere ce doresc de la viața lor, care sunt atuurile pe care le dețin și vor face în așa fel încât să își folosească toate calitățile într-un mod cât mai bun și productiv.

Semnificația Cifrei Destinului 5

Persoanele cu cifra destinului 5 sunt curioase și extravagante, dornice de aventură și neînfricate.

Aceste persoane au mai puține frici decât restul oamenilor, dar au nevoie să compenseze prin precauție și responsabilitate.

Cei cu numărul destinului 5 iubesc viața și distracția, sunt oameni ai momentului, care se bucură de tot ceea ce le oferă viața, fără a amâna. Dacă trec pe lângă un restaurant cu mâncare bună, vor mânca, dacă au timp poate vor călători, pur și simplu reușesc să își facă viața cât mai frumoasă și interesantă. Vor cunoaște mulți oameni și au, în general, prieteni prin toată țara sau chiar prin toată lumea. Citește continuarea în pagina 2 >>