23 Noiembrie 2021 publicat în Horoscop 713 share-uri

Ne aflăm în plin sezon al Săgetătorului (22 noiembrie – 21 decembrie), una dintre cele mai fascinante și remarcabile zodii ale horoscopului. Pregătiți să descoperim această zodie din mai toate unghiurile și punctele de vedere, descoperindu-i LUMINILE (calitățile sale speciale, harurile), dar și UMBRELE (vulnerabilitățile, defectele și punctele sale slabe)?

Lumini:

1. Săgetătorul are o inteligență emoțională iesită din comun și se conectează foarte ușor cu ceilalți, ajungând rapid și facil la inimile celorlalți.

2. Inteligența minții și a spiritului lor este și ea remarcabilă. Săgetătorul este un burete al cunoașterii, adoră să afle, să descopere, să își îmbunătățească cunoștințele, să capete experiențe, să își lărgească orizonturile cunoașterii până când nu se mai poate.

Foto: De la VERSUSstudio /Shutterstock

3. Săgetătorii sunt prieteni extraordinari, pe care îi poți avea pe viață și alături de tine indiferent de momentul în care te afli, bun sau rău.

4. Deși sunt foarte empatici și știu să se pună în pielea celuilalt, au și o tărie de caracter remarcabilă și prezență de spirit atunci când cel de lângă ei are nevoie de sprijin.

5. Săgetătorul nu oferă niciodată un sfat în mod gratuit. Este întotdeauna bine gândit și trecut prin mai multe filtre, în principal cel al sufletului și al rațiunii.

6. Nativii Săgetător sunt dinamici, au un foc interior în ei care arde în permanență și si-au facut o datorie sacră din a nu-l lăsa sa fie stins vreodată, mai presus de orice altceva.

7. Își urmează pasiunile și își exploatează propriile talente, de multe ori inspirându-i sau încurajându-i și pe cei din jurul sau să acționeze în mod similar.

8. Săgetătorul se află într-un proces continuu al învățării și de multe ori simte că o viață întreagă nu îi este de ajuns pentru a învăța tot ceea ce trebuie să știe. La un moment dat, va da și altora din învățătura sa.

9. Săgetătorul nu se teme de provocări, pe parcursul vieții învață că nu există limite sau granițe decât cele impuse de noi înșine sau de ceilalți.

10. Săgetătorii adoră să exploreze. Nu le este frică de schimbare, ba din contră, o îmbrățișează cu drag mai ales dacă îi provoacă și îi ajută să se dezvolte.

11. Cu un Săgetător poți purta o conversație despre absolut orice, abordând alături de el atât subiecte superficiale, cât și profunde. Săgetătorul este maestru în arta conversației și uneori o duce aproape de perfecție, adaptându-se în funcție de interlocutorul pe care îl are în față.

12. Are o energie debordantă și inepuizabilă, pe care va simți să o investească tot timpul în ceva anume, fie că ne referim la activități intelectuale sau la activități dinamice (mișcare, diverse tipuri de sport etc).

13. Săgetătorul are un profund respect pentru știință, valorile adevărate, lucrurile bine făcute și de calitate.

14. Vei găsi în el multă deschidere, inteligență, cultură, înțelegere pentru natura umană, necesitățile și visurile umanității.

15. Săgetătorul debordează de creativitate, iar aceasta se va manifesta în diverse forme (practice sau artistice), în funcție de punctele de naștere ale fiecărui nativ.

16. Atunci când îi este încredințată o sarcină sau o misiune în care crede, Săgetătorul nu o va duce la îndeplinire oricum, ci își va pune toate resursele, cunoștințele și sufletul în ea.

17. Sufletul Săgetătorului este chemat periodic de un glas de sirenă venit de departe, parcă din alte lumi: călătoriile. Săgetătorul adoră să călătorească, să întâlnească, să vorbească și să cunoască oameni din diverse culturi și religii.

18. Își va explora spiritualitatea într-un mod complet de-a lungul vieții sale și este atras de experiențele mistice și profunde, care trezesc în el un ecou sau un ceva aparte.

19. Are un puternic spirit al independenței de la care nu va face rabat și care îi va fi ghid călăuzitor în viață.

20. Săgetătorul știe să își reprezinte propria cauză și să ia atitudine pentru el, dar și pentru cel la care ține sau pentru cei nedreptățiți.

21. Săgetătorii au un discernământ fantastic atunci când vine vorba de oameni și adevăr și știu să evalueze foarte bine o situație complexă sau dificilă și să tragă concluziile pertinente din ea.

22. Săgetătorului îi pasă de binele și de experiențelor celor din jurul său, făcându-și o prioritate din a se asigura că aceștia se simt confortabil și în largul lor în prezența sa.

23. Nu te vei plictisi niciodată cu un Săgetător alături. Este spontan, știe să se distreze și să îi întrețînă și pe ceilalți, găsind nenumărate și originale metode de petrecere a timpului liber cu folos sau cu amuzament.

24. Săgetătorul este extrem de sincer, ba chiar tranșant de sincer am putea spune, și spune deschis ceea ce gândește sau are pe suflet. Dacă nu este de acord cu tine, nu va ezita să îți spună adevărul în față și să îți aducă și argumente convingătoare în acest sens.

25. Săgetătorul este atrăgător și carismatic, iubește viața, sexualitatea, momentele speciale și îi va molipsi și pe cei din jurul său cu pofta sa debordantă de viață, de cunoaștere, de a trăi viața din plin.

25. Săgetătorul este atrăgător și carismatic, iubește viața, sexualitatea, momentele speciale și îi va molipsi și pe cei din jurul său cu pofta sa debordantă de viață, de cunoaștere, de a trăi viața din plin.

26. Guvernați de planeta Jupiter, o bună parte dintre Săgetători se pot considera niște binecuvântați ai sorții, având parte de noroc și de abundență pe parcursul vieții lor. Mulți dintre aceștia nu duc parte de lipsuri materiale căci au și o gândire a abundenței.

27. Săgetătorii sunt o combinație interesantă și dinamică între pasiune și talent, curiozitate nativă și un intelect deosebit.

28. Se adaptează foarte ușor diverselor locuri, culturi sau circumstanțe fiindcă sunt flexibili și toleranți, au simțul umorului și un magnetism aparte care îi atrage pe ceilalți în preajma lor.

29. Săgetătorii au și o latura filozofică și spirituală bine dezvoltată, iar spiritul lor este adesea într-o sete și căutare de absolut și de noțiuni/ idei cu care să rezoneze și să vibreze.

30. Chiar dacă uneori întâmpină dificultăți în a se concentra pe un singur aspect sau lucru, dacă și-au pus în minte ceva, nimic nu îi va împiedica din a-și atinge obiectivul. Pot fi foarte hotărâți și determinați.

Citiți și despre "Umbrele" Scorpionului pe pagina următoare >>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Ionuț Leahu, fondatorul clinicilor Dr. Leahu: Statul ar trebui să lase angajatorii să decidă asupra certificatului de vaccinare

27 Ianuarie 2022 - wall-street.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri