23 Iulie 2021 publicat în Horoscop 1411 share-uri

Majoritatea sistemelor de zodii care au fost scrise de-a lungul timpului, dar și horoscopul actual pe care îl citim, prezintă o inspirație comună: horoscopul babilonian, cel mai vechi din lume. Babilonienii au fost primii care au împărțit cerul în 12 case, fiecare având un corespondent în viața oamenilor. Citește Horoscopul Babilonian și descoperă-ți zodia în cel mai vechi horoscop al omenirii.

Horoscopul babilonian nu se bazează pe numere (data nașterii), ci pe ziua din săptămâna în care ne-am născut. Astfel că pentru babilonieni existau 7 planete, câte una pentru fiecare zi a săptămânii, iar odată cu evoluția științei aveam să descoperim că aceste planete observate pe cer erau de fapt: Soarele – o stea, Mercur, Marte, Venus, Jupiter, Saturn și satelitul Pământului, Luna. Celor 7 corpuri cerești, repartizate pentru fiecare zi a săptămânii, le corespundea o zeitate care guverna, așadar, câte o zodie.

Zodia SIN – cei care s-au născut în ziua de Luni

Zodia Sin este guvernată de Luna, iar Zeul Sin era considerat cel mai înțelept dintre zei, Creatorul și stăpânul Lumii, căsătorit cu Marea Zeiță a babilonienilor, Ningal, și fiind conducătorul celorlalți zei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Cei născuți în ziua de luni poartă puterea răspunderii și a inovației, puterea influenței și a bunătății. Ei pot schimba concepții, pot fi lideri, își pot asuma responsabilități mari care îi vizează și pe ceilalți și pot schimba în bine realitatea altor oameni.

Foto: Tanya Antusenok/ shutterstock.com

Devin oameni cunoscuți atunci când merg pe calea lor și își urmează instinctul interior, însă, ca în cazul oricărui mare lider, responsabilitățile vin alături de suferințe și sacrificii. Vor sacrifica adesea din timpul lor sau din alte valori proprii pentru a-și urma scopul măreț, iar uneori pot fi certați de membrii familiei că petrec prea puțin timp alături de ei.

Pot fi lideri spirituali sau în orice domeniu, au nevoie să își asculte vocea interioară și să își descopere vocația și încă din copilăria timpurie sunt puși în fața unor situații care îi determină să treacă printr-o maturizare precoce.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Viața lor, asemenea mării influențate de Lună, este când liniștită, când agitată, când retrasă, cât abundentă (mareea).

Sunt persoane cu un puternic intelect, care nu se lasă influențate cu ușurință și care, adesea, au drumul lor în viață, diferit de liniile trase de societatea din care fac parte.

Zodia Nergal – cei născuți Marți

În horoscopul babilonian persoanele născute în a doua zi a săptămânii aveau planeta guvernatoare Marte și se aflau sub influența zeități solare Nergal.

Nergal este un zeu al Soarelui, a cărui putere înseamnă viață, dar și moarte, fiind privit atât ca un prieten fără de care natura și viața n-ar exista, dar și ca un dușman care, prin focul său și

seceta pe care o poate aduce, pârjolește tot în jurul său, aduce moarte, tragedie, incendii, calamități.

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Persoanele născute în ziua de Marți, aflate sub influența zeității solare Nergal, sunt impulsive, dar totodată, găsindu-și echilibrul interior, pot crea frumusețe, pot salva vieți, pot schimba concepții, pot fi în fruntea unor revoluții prin care readuc valorile umanității deasupra regimurilor care îngrădesc prea mult libertățile și drepturile oamenilor.

Pe cât de calzi pot fi, pe atât de intensă este și mânia lor, iar aceasta reprezintă și o vulnerabilitate pe care trebuie să învețe să o controleze. Sunt, de asemenea, oameni foarte sinceri, care spun lucrurilor pe nume, ceea ce uneori poate fi dernajant pentru cei din jur. De aceea ei trebuie să învețe să folosească arta cuvântului pentru a-și spune opinia în mod constructiv. Citeste continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri