22 Septembrie 2020 publicat în Horoscop 1312 share-uri

În astrologie, echinocțiul acestei toamne este echivalent cu intrarea Soarelui în Balanță și este considerat un moment puternic, de fapt adevăratul moment 0 al toamnei, un reset vibrațional care încheie ciclul anotimpului cald și face trecerea către cel rece.

Scorpion

Emoțiile tale sunt precum o tornadă în această perioadă și te urcă și te coboară în același timp. Ai tendința de a trece cu ușurință de la momente de reflecție și introspecție la perioade dinamice și agitate, concentrate pe acțiune și pe implicare, pe a face lucrurile să se întâmple. Chiar dacă subconștientul tău lucrează fără voia ta și are un anumit mindset, fă un pas în spate, pune frână și încearcă să fii mai detașat. Bucură-te de această perioadă frumoasă de toamnă. Relaxarea îți limpezește și emoțiile, și sufletul, și munca.

Săgetător

O puternică și nebună dorință de aventură îi mână din spate pe Săgetători și îi face să interacționeze cu tot felul de oameni, să colinde tot felul de locuri, să se angajeze în plimbări lungi, în vizite inopinate, în planuri și proiecte, în revederi cu prieteni dragi sau regăsiri cu locuri care le-au rămas în suflet. Poate că acest echinocțiu de toamnă le va tulbura un pic spațiul interior, dar în același timp îi va și îmbogăți spiritual căci vor trăi niște experiențe frumoase.

Capricorn

Zodia Capricorn va avea o lecție de învățat în acest echinocțiu de toamnă: și anume pe cea a acceptării și a renunțării. Acești nativi vor învăța că unele lucrurile nu țin de ei, indiferent de cât de mult s-ar strădui sau ar forța ei nota. Vor trebui pur și simplu să accepte, în unele situații chiar să renunțe la o legătură cu o anumită persoană sau un obicei care nu le făcea bine sau chiar la anumite planuri față de care nu existau nicio speranță și niciun viitor. Dar uite așa plantează solul pentru o viitoare relație sănătoasă.

Vărsător

Pentru Vărsător, acest echinocțiu de toamnă este despre regăsirea puterii personale și mentale, despre reechilibrarea sa interioară. Vărsătorul reușește să se regenereze în această perioadă și să se vindece, să își găsească acel echilibru interior care îi va permite să traverseze cu demnitate și integritate orice circumstanțe de viață. Pe de altă parte, Vărsătorul simte o puternică chemare către introspecție și meditație și jonglează cu teorii existențialiste și legea atracției. De fapt, Vărsătorul aproape că este una cu universul așa că, atunci când intențiile sale sunt pure și bine intenționate, va reuși să manifeste aproape tot ce își dorește, chiar un job sau o iubire nouă.

Pești

Pentru Pești, echinocțiul de toamnă vine cu vești bune, mai ales în ceea ce privește starea de sănătate a unei persoane apropiate, posibil al unui membru al familiei. Comunicarea se îmbunătățește vizibil, mai ales în ceea ce privește relațiile cu sexul opus, aducând împlinire, satisfacție și sentimente profunde de iubire și recunoștință. Unii Pești simt tendința de a se întoarce în trecut pentru a-și rezolva sau încheia anumite probleme emoționale rămase nevindecate. Și chiar este momentul oportun pentru a face acest lucru!

Foto fr si main: By Creative Vector Artist /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri