11 Septembrie 2020 publicat în Horoscop 6697 share-uri

Fecioara este unul dintre cele mai mai bune semne ale zodiacului, fiind înzestrată cu o mulțime de calități. Iată un top al argumentelor care demonstrează ceea ce susținem!

► Comunicarea este punctul lor forte și de multe ori strălucesc pur și simplu în domenii ce țin de comunicarea scrisă sau vorbită, fiind deschise și atrase și de alte culturi. La fel de bine însă, Fecioarelor le place să simtă că au un sens în această lume, că munca lor le este de folos și celorlalți, că au o misiune, poate cea de a ajuta, a vindeca și a contribui la creșterea vibrației planetei și la vindecarea celorlalți (fizică, mentală, spirituală și emoțională) de aceea o altă parte din acești nativi se orientează către medicină și vindecare, psihologie sau știință și educație.

Ilustratie foto: By Natalia Hubbert /Shutterstock

► De asemenea, mulți nativi Fecioară sunt meticuloși, atenți la detalii și iubesc să “repare” (tot o formă de vindecare și recuperare, de data aceasta una mai practică), de aceea mulți devin ași în implementarea de soluții și repararea de lucruri/ obiecte/ sisteme stricate. Fecioarele au și un apetit înnăscut pentru cunoaștere, o curiozitate a spiritului și a intelectului, o sete firească de informație și de a asimila cunoștințe, de fascinație în fața științelor exacte, dar și în fața misticismului deopotrivă.

► Atunci când sunt pasionate de munca pe care o fac, pun mult suflet, răbdare, patos și perseverență și timpul se dilată pentru ele, de parcă nu există decât ceea ce au atunci în fața ochilor și acel ceva trebuie dus cât mai repede și cât mai bine către finalitate. Dacă sunt captivate de obiectul concentrării lor, își fac treaba ca niște profesioniști, chiar de la vârste  fragede, cu maxim de atenție, concentrare și implicare.

► Fecioarele sunt înzestrate cu un intelect deosebit, au o istețime iesită din comun și adoră să exceleze în ceea ce fac, de aceea caută să se îmbunătățească în permanență, să evolueze, să învețe, să asimileze, să găsească noi metode prin care poate fi de folos lumii, umanității, celor din jur și lor însele.  

Foto fr si main: By Daniel Eskridge /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri