11 Septembrie 2020 publicat în Horoscop 6697 share-uri

Fecioara este unul dintre cele mai mai bune semne ale zodiacului, fiind înzestrată cu o mulțime de calități. Iată un top al argumentelor care demonstrează ceea ce susținem!

Ne aflăm în plin sezon al Fecioarei (23 august – 22 septembrie), o zodie cu un farmec inconfundabil și poate, fără exagerare, una dintre cele mai bune zodii ale zodiacului. Unii astrologi susțin chiar că se află la loc de frunte printre zodiile horoscopului, deținând cele mai multe calități. Dacă te-ai născut sub auspiciile acestui semn de pământ mutabil, te poți considera cu adevărat norocos.

Deși sunt multe mituri legate de tendința spre perfecționism, ordine și disciplină a acestei zodii, adevărul gol-goluț este că nativii Fecioara sunt niște oameni minunați și interesanți, cu o personalitate frumoasă, un fizic atrăgător și de cele mai multe ori (bineînțeles, nu trebuie să generalizăm și să luăm în calcul și alte variabile precum karma familială sau harta astrală personală) binecuvântați și cu un destin bun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte

Îmi place atât de mult această zodie încât, dacă aș avea vreodată posibilitatea de a-mi alege singură zodia, mai mult ca sigur că aș opta să mă nasc în acest semn zodiacal. Și o să vă explic mai jos de ce:

13 argumente care demonstrează că zodia Fecioară este una dintre cele mai bune zodii ale horoscopului

► Semn de pământ, în reprezentările sale, Fecioara este înfățișată adesea purtând în mâini fie fire de grâu (verzi sau coapte), fie o flamă de foc, esența acestei zodii simbolizând secretele vieții și ciclicitatea naturii, ancorarea în lumea terestră și materială, dar și forța care face ca lucrurile să crească, să evoluezi și să atingă maturitatea. Așadar, esența zodiei Fecioară nu este doar despre rădăcinile sale pamantene, despre practicalitate, despre necesitatea stabilirii unui ritm al orânduielii și al firescului, dar și despre acea scânteie de magie, suficientă încât să creeze strălucire în jur și să contamineze cu lumină și viață.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte
Foto: By Natalia Mikhalchuk /Shutterstock

► Fecioara este un semn guvernat de Mercur, putem spune că această zodie are o energie aparte, una a vindecării, a introspecției și a mentalului intuitiv, a iubirii și a echilibrului. De aceea, marea majoritate a nativilor născuți în această zodie sunt persoane echilibrate și armonioase sau urmând un drum al vieții în care vor îmbrățișa acest aspect.

► Iubesc Fecioarele fiindcă au o fire limpede, transparentă și clară. Au o anumită candoare a firii și o bunătate nativă dezarmantă. Ele sunt liniște, pasiune caldă (nu cea care arde și consumă, ci cea care schimbă și transformă), calm, loialitate, sensibilitate, dar și curaj și îndrăzneală, o forță pe care înveți să o respecți și să o admiri cu timpul. Nu sunt oamenii tulburărilor, ai exagerarilor sau dramatizărilor, nici ai crizelor existențiale, ai frământărilor interioare sau ai marilor drame și nici nu par că se află într-un continuu drum al căutării, așa cum sunt cei din zodia pe care o reprezint eu :). Nu își doresc să creeze valuri de tulburare în jurul lor, nu suportă șocurile, pentru ei lucrurile sunt așa cum sunt. Cu toate acestea, Fecioara va face fără ezitări mutări și schimbări dacă sentimentul de nemulțumire îi dă târcoale.

► Circulă multe neadevăruri despre această zodie, stereotipuri de personalitate, pe care este bine să le demontăm ca să scăpăm de prejudecăți și idei preconcepute despre Fecioară. Mai mult ca sigur că au defectele lor, dar nu sunt cele de care ne-am plictisit probabil să le tot auzim. Nu este deloc adevărat că Fecioarele sunt reci, cerebrale și că trec întotdeauna lucrurile prin filtrul rațiunii, chiar și emoțiile. Cunosc foarte multe Fecioare emoționale, sensibile, încântătoare, dar extrem de conștiente de atuurile, calitățile și defectele lor.

► Poate că și-au construit un zid în care par puternice, stăpâne întotdeauna pe situație, dar Fecioarele nu dezvăluie întotdeauna ceea ce simt și la gândurile și sentimentele lor adânci au acces cu precădere cei apropiați și cei care le iubesc pentru ceea ce sunt. Nu se deschid cu ușurință în fața oricui și de aceea pot părea reci uneori sau distante. Dar în relațiile sale romantice și de iubire, Fecioara va demonstra că este plină de pasiune, romantism și senzualitate și că este un partener de viață minunat, loial și plin de iubire.

► Deși sunt acuzate că sunt pline de judecăți la adresa celorlalți și deseori critice, Fecioarele se numără printre cele mai tolerante și înțelegătoare semne ale zodiacului, îmbrățișând diversitatea și felul de a fi al celorlalți cu toată inima lor. Deși mai rezervate din fire, sunt sincere, tranșante, fidele angajamentelor pe care și le asumă, spunând deschis și direct ceea ce gândesc, iubind și acceptând oamenii așa cum sunt ei.

► De aceea, Fecioarele sunt însăși esența prieteniei și cercul prieteniei lor este unul de calitate, aproape indestructibil, cu legături puternice și pe viață. Nu poți lega o prietenie cu o Fecioară dacă nu te afli în inima acesteia căci Fecioara nu își poate disimula sentimentele. Nativii Fecioară sunt niște prieteni excelenți, de încredere, fideli, oferind un umăr pe care te poți baza și un sfat la care poți apela întotdeauna. Dacă au o problema în a judeca pe cineva, aceea este legată de ei înșiși, căci au tendința de a se autoanaliza prea mult, de a avea așteptări prea mari de la propria persoană, de a ridică propriile standarde uneori prea sus și prea mult.

Ilustratie foto: By Serge Maksimov /Shutterstock

► Încrederea în sine și iubirea de sine sunt 2 aspecte la care destui nativi Fecioară au de lucrat de-a lungul vieții lor. Vor învăța pe parcurs să își valideze și să accepte propriile sentimente, dar și să își depășească limitele, este lecția de viață a anumitor nativi Fecioară. O altă provocare a nativilor Fecioara va fi aceea de a-și da frâu liber imaginației și de a visa cât mai sus și cât mai departe, căci da, au un potențial fantastic, pe care ar face bine să îl valorifice. Să își permită să viseze, să îndeplinească, să fie liberi, să facă ceea ce le dorește inima, nu ce le spune lumea.

► Fecioarele sunt înzestrate cu un simt al realității deosebit și sunt puternic ancorate în prezent, dar sunt în același timp și deosebit de empatice și știu să se autoîmputernicească. Se lasă ghidate de vocea rațiunii când trebuie, dar și de vocea inimii atunci când e cazul și sunt în contact cu propriile sentimente. Fecioarele trăiesc viața în detalii și se bucură de tot ce există în jurul lor, încercând să găsească peste tot acel sentiment de mulțumire și împlinire de care au atât de multă nevoie pentru a se simți fericite.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>> 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri