Luna plină în Pești de pe 2 septembrie, prima lună plină a toamnei și cea mai apropiată echinocțiului de toamnă, aduce cu ea schimbări subtile și străfulgerari de noroc. Căzând in ultimul semn al zodiacului, cu ea se închide un ciclu și se deschide un altul.

Pe data de 2 septembrie 2020 (08:24, ora României), bolta cerească va fi scăldată de o superbă lună plină, prima lună plină a toamnei și prima lună plină de dinainte de echinocțiul de toamnă. De asemenea, Luna plină a lui septembrie cade la 10 grade în semnul Peștilor, ultimul semn din zodiac, deloc întâmplător, marcând deopotrivă un sfârșit, o încheiere a unui ciclu, dar și un nou început. Este de aceea un eveniment astronomic și astrologic de mare impact, influențându-ne viețile și existențele în perioada următoare în modalități subtile și invizibile, dar contând enorm la nivel emoțional și spiritual.

În cultura amerindiană, această Lună plină mai este cunoscută și sub numele de Luna Recoltei. Nu se putea un nume mai potrivit decât acesta pentru a vorbi despre semnificațiile și implicațiile acestei luni pline: culegem ceea ce am semănat, vine vremea Recoltei spirituale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Poate că avem de-a face cu o energie a sfârșitului și a renunțării și eliberarea de orice nu ne mai servește spiritual este esențială, dar este totodată și despre un nou început și ancorarea într-o nouă etapă. Sub o Lună plină în Pești, subconștientul lucrează mai profund ca niciodată, ajutându-ne să ne eliberăm de toate poverile, bagajele emoționale și durerile pe care le-am acumulat și dus cu noi în ultimele 6 luni. Peștii îndeamnă și la o atmosferă de visare, la sentimentul că ești undeva la granița între vis și realitate, în fapt la o stare zero de unde ne este mult mai ușor să adăugăm si să scădem, să construim pe viitor. 

Foto: By Tithi Luadthong /Shutterstock

La polul opus Lunii în Pești se află Soarele în Fecioară, creând o opoziție între o realitate palpabilă și un eter intangibil, iar în același decan cu Luna Plină în Pești vom avea și Neptun retrograd în Pești. Opoziția Soare în Fecioară și Luna în Pești poate crea un contrast între ceea ce îți dorești cu adevărat și ceea ce consideri că “trebuie” să faci, între presiuni externe și nevoi interne, între muncă și timpul petrecut cu cei dragi, un vertigo de energii și emoții care te pot epuiza uneori așa că ai grijă de tine. Familia și relațiile apropiate se vor afla și ele în centrul preocupărilor noastre în următoarele 2 săptămâni și multă vreme de acum încolo, este și firesc să fie așa.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Luna plină în Pești (2 septembrie 2020): schimbări, noi începuturi și o ploaie de noroc

Zodia Pești este un semn neptunian, de apă, ce vorbește de la sine despre puterea intuiției, despre spiritualitate, despre percepție ca fel de a simți, îndemnând totodată și la curgere, visare, la ștergerea granițelor, la conectare cu adâncurile nesondate ale ființei noastre. În tot acest context astral, Luna Plină în Pești joacă rolul unui mesager al păcii, încercând să ne conducă către un nivel al conștientizării cât mai înalt, lăsându-ne la marginile înțelepciunii, ale karmei și ducându-ne pe aripile imaginației.

Foto: By Alla Simacheva /Shutterstock

În fapt, această Luna Plină în Pești ne îndeamnă pur și simplu să ne contopim cu ceea ce este în prezent. Peștii jonglează adesea cu concepte filozofice și metafizice din zona spiritualității și la fel o vom face și noi, doar că la un nivel mult mai personal în următoarele 2 săptămâni. Prin urmare, această Lună plină în Pești ne va învăța să avem încredere în curgerea firească a vieții, să avem credință în noi înșine și în înțelepciunea universului, ne va deschide multe porți și oportunități noi, ne va învăța (sau reaminti) să fim generoși, altruiști și plini de compasiune nu doar față de ceilalți, dar și față de noi înșine.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Vrei să petreci Paștele în Grecia? Iată cele mai bune oferte

Este totodată și momentul perfect pentru a avea grijă de noi, de trupul, sănătatea, emoțiile și spiritul nostru, îmbrățișându-ne adultul interior cu aceeași putere de iertare și iubire necondiționată cu care ne-am îmbrățișa și copilul interior.

Este mai mult decât necesar să menționăm și un alt aspect important legat de această lună plină în Pești și anume faptul că va fi în sextil cu Uranus în Taur și că va activa și steaua fixă Skat, asociată de multe ori cu norocul, fericirea, sentimente de împlinire și siguranță pe termen lung și ieșirea din tipare ale limitării, ale tensiunilor și ale frustrării. Cu ce vești în plus vine sextilul creat de Luna Plină cu Uranus, tocmai planeta schimbării și trezirii?

Ei bine, acest aspect încurajează întâlnirile de orice fel, schimbările!! – ne face și mai receptivi și deschiși către ele, unele evenimente, comunicarea, entuziasmul, accentuează dorința de libertate personală, de explorare. Uranus ne îndeamnă și el să vedem lucrurile dintr-o perspectivă nouă, mai proaspătă, sau să tragem adânc aer în piept și în viețile noastre și să aducem un suflu nou în existențele noastre, o schimbare, cât de mică, chiar și spărgând rutina. Va produce valuri din ce in ce mai mari de schimbare benefică în perioada următoare. 

Philips Avent lansează cele mai inovatoare biberoane de până acum, modelul Natural Response care imită forma și comportamentul sânului și se adaptează la ritmul natural de băut al bebelușului Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

O Lună Plină cu bucurie, dragilor 🙏🌕!

Foto fr si main: By Darkfoxelixir /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri