Ce surprize ne rezerva astrele in primele 30 de zile de toamna si cum stau zodiile cu dragostea, banii si cariera in luna septembrie 2020?

Horoscop Septembrie 2020 pentru zodia Leu

Pentru Leu, septembrie este o luna a triumfului si a vestilor bune, dar si un moment excelent pentru a vorbi despre capacitatea de regenerare si de putere a acestei zodii, despre modul in care reuseste sa depaseasca obstacolele prin forta si determinare. Poate ca nu ati avut o perioada tocmai usoara in ultima vreme, dar lucrurile se vor relaxa extraordinar de mult si va fi din ce in ce mai bine pentru voi.

Daca asteptati o veste, acum puteti rasufla usurat caci astrele sunt favorabile si clar de partea voastra, ajutandu-va sa evoluati spiritual, sa va vindecati fizic si interior, sa va impacati cu voi insiva si cu cei din jur, sa va regasiti stralucirea si iubirea de viata. O discutie de la suflet la suflet cu o persoana draga va ajuta sa vedeti o situatie delicata si dintr-o alta perspectiva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Profesional vorbind, septembrie este despre socializare si stabilirea de contacte sociale, dar va fi mult de munca si in ceea ce priveste documentatia, birocratia, contractele. Multi Lei au in vedere totodata reluarea unui plan mai vechi sau onorarea unui angajament mai vechi pe care si l-au facut lor insisi.

Horoscop Septembrie 2020 pentru zodia Fecioara

Foto: By Daniel Eskridge /Shutterstock

Ai atatea idei de exprimat si de pus in practica inca de la inceputul lunii septembrie, draga Fecioara, incat nici nu stii cu care sa incepi J. Cu Soarele in casa ta pana pe 22 septembrie, dar si cu influenta lui Uranus, efervescenta ta intelectuala este la cote maxime. Ai foarte multa energie, motivatie, incredere in tine. Esti gata sa o iei de la capat pe plan profesional (daca si acolo unde este cazul), esti pregatita pentru un nou inceput si nu ai nici cea mai mica retinere sau teama in a face schimbarile care trebuie sau in a lua decizii care te pot aduce mai aproape de fericire.

Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Vei incerca sa te concentrezi in mod special asupra metodelor de a-ti imbunatati abilitatile sau asupra unor noi cursuri de aprofundare sau chiar asupra modului in care sa iesi din zona ta de confort si sa faci ceva ce iti doreai de mult, dar pentru care ti se parea ca nu ai expertiza necesara. In curand, o vei avea :). In dragoste, esti extrem de pasionala si de pozitiva, partenerului ii este tare greu sa nu se gandeasca in permanenta la tine, chiar si atunci cand nu este langa tine.

Daca esti single, este evident ca mintea ta este concentrata asupra chestiunilor profesionale, nu asupra celor inimii, dar destinul iti poate juca feste in a treia saptamana a lui septembrie si te va pune fata in fata cu o persoana irezistibila. Accepti provocarea unei posibile relatii romantice?

Horoscop Septembrie 2020 pentru zodia Balanta

Pentru Balanta, septembrie 2020 este o luna deosebit de generoasa mai ales din punct de vedere financiar si al proiectelor in care aceasta zodie va fi implicata. Banii par sa curga liber in viata ta si castigurile tale sa se mareasca, ba chiar sa vina usor, fara eforturi, in timp ce tu faci ceea ce iti place si lucrurile la care te pricepi cel mai bine. Anumiti nativi din zodia Balanta pot chiar primi o proprietate din partea mamei sau a bunicii, iar relatia cu persoanele de sex masculin din familia sa sa se imbunatateasca considerabil.

Alte Balante sunt nespus de incantate sa descopere ca sentimentele partenerului de viata sunt la fel de vii ca si pana acum. Prin urmare, se vor angaja cu mare placere in calatorii scurte, in picnicuri, intalniri cu prietenii sau in orice activitate marunta desfasurata in compania persoanei iubite. Cei casatoriti pot avea surpriza unei sarcini, iar cei single se pot trezi cu o cerere surpriza in casatorie. Sanatatea este si ea o prioritate pentru voi in septembrie si nu ezitati sa va faceti analizele de rutina.

Horoscop Septembrie 2020 pentru zodia Scorpion

Chiar daca este o zodie careia ii place sa simta ca detina partial controlul asupra propriului destin, luna septembrie va fi pentru Scorpion o adevarata lectie in acest sens, mai ales in chestiuni ce tin de inima sau emotii puternice. De data aceasta, destinul va fi cel care ii va da Scorpionului intalniri cu el. Multi Scorpion care au pus punct unor relatii, s-au detasat din ele, si-au incheiat socotelile cu o persoana din trecuta sau au incetat sa se mai zbata pentru relatii care nu duceau nicaieri, vor avea parte de niste surprize de mari proportii. Nu sunt obisnuiti sa stea pe tusa neimplicandu-se, dar uite ca este foarte probabil ca fix asa sa se intample.

Luna septembrie este o luna misterioasa pentru Scorpion, cu multe reintoarceri catre trecut, poate chiar cu intalniri karmice si reechilibrari de destin. Anumiti Scorpion fie dau nas in nas cu o persoana iubita din trecutul lor, fie sunt contactati in mod surprinzator de aceasta cu speranta unei sanse sau a unui nou inceput. Este indicat sa fiti temperati, sa va stapaniti emotiile si sa tratati chestiunile sensibile ale iubirii cu precautie si delicatete.

Nativii casatoriti au parte de mici discutii in contradictoriu cu persoana iubita, posibil legate de bani si responsabilitati domestice, dar daca le tratati cu diplomatie, partenerul de viata va face tot posibilul sa va fie bine.  

Cititi continuarea pe pagina urmatoare >>> 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri