21 August 2020 publicat în Horoscop 4910 share-uri

Citiți horoscopul complet pentru anul 2021, descoperind ce le așteaptă pe zodii în ceea ce privește viața, dragostea, cariera, situația financiară și sănătatea în 2021.

Horoscop 2021 pentru zodia Leu

Cu Venus în Capricorn de pe 5 noiembrie 2020 până pe 6 martie 2021, viața Leului în privința muncii și a sănătății se poate dovedi ocazional problematică și provocatoare, cu șanse reale însă de a le depăși cu brio. Leu se află în cursul unui ciclu de doi ani și jumătate în care trebuie să investească mai mult în relațiile familiale sau în cele ce țin de comunitate, menținându-și însă mintea și inima deschisă și plină de iubire. Cea de a doua jumătate a anului 2021 este de departe mai favorabilă din punct de vedere astral, cu șanse mai multe de iubire pentru cei single și de angajare pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă mai bun.

Vrând, nevrând, vor există situații în care ajutorul mutual va fi legea de aur a relațiilor. Indiferent că ne referim la propria sănătate sau a cuiva drag, Leul va simți din plin iubirea și sprijinul necondiționat al celor dragi începând cu planuri generale și terminând cu lucruri precum activități zilnice. Va face și tot ce îi stă în putință pentru a-și repara relațiile cu ei, pentru a le vindeca, pentru a investi în propria stare de bine și sănătate, în propria vindecare. Bucurați-vă de momentul prezent, de prezența celor dragi, gândiți măreț, planificați călătorii și implementati-le pe cât posibil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pe plan emoțional și spiritual, în 2021 Leul va crește și va învăța enorm, va învăța lucruri noi, va descoperi și redescoperi colaborări și proiecte din care va avea enorm de multe cunoștințe de acumulat. Este extrem de important, mai ales la începutul anului, să vă rupeți de patternuri, convingeri și obiceiuri mai vechi care vă blocau și să vă simțiți cu adevărat fericit.

Horoscop 2021 pentru zodia Fecioară

Destinul începe să își joace rolul în viața nativilor Fecioara single încă din ultima parte a lui 2020, trimițând semne clare că aceștia sunt din ce în ce mai aproape de întâlnirea cu sufletul lor pereche. Călătoriile pe sfârșit de 2020 și început de 2021, cu toate măsurile de precauție bineînțeles, nu doar că vă vor îmbogăți orizonturile socio-profesionale, dar vă pot pune față în față cu persoana aleasă. Va simțiți atrași de persoane diferite de voi, de la care aveți ce învăța.

Mulți nativi din zodia Fecioară vor cunoaște o persoană specială în lunile ianuarie, februarie sau martie 2021, o persoană care le va cuceri cu totul inimile și alături de care foarte probabil că vor merge către altar în lunile septembrie – noiembrie 2021. În ceea ce îi privește pe nativii Fecioară căsătoriți sau implicați deja într-o relație, trebuie să mărturisim că Neptun va avea un cuvânt puternic de spus și mulți dintre cei care sunt părinți vor simți nevoia să petreacă mai mult timp cu copiii lor și cu persoanele iubite încurajându-le să își dezvolte talentele și abilitățile și implicându-se activ în tot acest proces.

După prima săptămână a lui aprilie 2021, sunt posibile transformări mari pe plan profesional, putem chiar vorbi de debutul unei noi cariere, iar începând cu 14 septembrie, putem vorbi de venituri mai mari și o mai mare stabilitate financiară datorită poziției lui Jupiter și a lui Saturn în cea de-a 11-a casă.

Horoscop 2021 pentru zodia Balanță

2021 va fi nu oricum, ci un an încununat de succes pentru zodia Balanță pe plan profesional. Saturn și Jupiter sunt în mare măsură de partea ta de-a lungul întregului an, punându-ți în valoare potențialul, aducând noroc în afaceri și în implementarea ideilor tale, inspirându-te cu decizii bune. Ai șanse foarte mari să promovezi la locul de muncă, poate chiar să îți schimbi jobul sau departamentul, reinventându-te într-un mod uimitor.

Pe de altă parte, dacă aveai în vedere schimbarea locului de muncă actual, trebuie să menționăm că multe din interviurile, contractele sau propunerile lui 2021 sunt aducătoare de noroc și aer proaspăt pentru tine. În ceea ce te privește, în acest an vei fi mai mult interesată nu neapărat de bani, cât de sentimentul de satisfacție interioară pe care ți-l aduce munca într-un domeniu pe care îl iubeșți. În plus, îți dorești o activitate care să îți permită mai mult timp pentru tine și pentru cei dragi și vei obține ceea ce îți dorești mai ales după a doua jumătate a lui 2021.

Pe de altă parte, cu Saturn în cea de-a 4-a casă, relația cu mama va fi în centrul preocupărilor tale și este posibil să fii nevoită să te concentrezi și înspre îmbunătățirea sănătății acesteia. Marte în cea de-a 7 casă aduce un sentiment de amărăciune și tristețe în relația cu partenerul de viață la începutul anului, dar în lunile aprilie-mai acesta depune eforturi considerabile pentru îmbunătățirea relației voastre și pentru a-ți demonstra că te iubește și că îi pasă de tine. Va reuși chiar să te facă să te reîndrăgostești de el și să te gândești serios la aducerea pe lume a unui nou membru al familiei.

Nativii Balanță single reinventează arta flirtului în 2021. Chiar dacă vor fi asemenea unui magnet de atracție pentru noi posibilități, din cauza lui Neptun, întâmpină dificultăți în a se decide. Asta până când persoana potrivită va apărea în drumul lor acolo unde/ când se vor aștepta mai puțin… astrele spun că cel mai probabil în ultimele 5-6 luni ale anului.

Foto int: By TatianaKost94 /Shutterstock

Horoscop 2021 pentru zodia Scorpion

Cu accentul căzând asupra casei a 4-a a familiei și a proprietății, 2021 va fi pentru această zodie un an în care se va concentra cu precădere asupra vieții de familie și asupra acelor aspecte ce țin de mutare, redecorarea sau renovarea locuinței. Așadar, în 2021, pentru Scorpion vor fi multe schimbări ce țin de cămin și de armonia domestică, dar și de ceea ce numim reechilibrări karmice familiale. Așadar, dacă aceștia nu se vor implica fizic în activități de transformare a locuinței, vor avea tendința de a se apropia de părinții lor, de a-și redescoperi rădăcinile punând întrebări la care își vor neapărat răspunsul, de a-și vindeca rănile ancestrale acolo unde este cazul, dar și de a prelua responsabilitatea pentru propriile acțiuni și pentru îmbunătățirea propriei vieți.

Pe plan profesional, 2021 este un an bun, în care vei primi măririle de salariu sau bonusurile blocate în 2020. De asemenea, chiar dacă vei avea tendința ca, mai ales în primele luni ale anului, să excelezi în activitățile singulare, Pluto în Capricorn te va ajuta să îți îmbunătățeșți considerabil abilitățile de comunicare, influențându-ți viața socială în bine.

Mai mult, cu Jupiter în Scorpion încă de la începutul anului și până în noiembrie, interacțiunea cu persoane noi și călătoriile îți vor largi orizonturile considerabil și te vor ajuta să construiești amintiri de neuitat. Lunile de până în noiembrie sunt perfecte pentru ca prin intermediul vieții tale socio-profesionale să cunoști o persoană față de care să simți o conexiune profundă și inexplicabilă. Nativii Scorpion căsătoriți trec prin urcușuri și coborâșuri pe tot parcursul lui 2021, dar datorită prezenței lui Saturn în casa a 5-a, iubirea dintre voi se va adânci și va capăta noi dimensiuni.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>> 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri