Cum stau zodiile cu banii, dragostea, cariera și sănătatea în cea de-a doua lună a verii? Află care sunt previziunile astrale ale lunii iulie 2020 pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop Berbec iulie 2020

Luna iulie poate fi o lună a noilor începuturi în iubire pentru mulți nativi Berbec single. Oportunitățile în iubire apar din neant pentru aceștia, ca și cum totul nu ar fi decât un mare joc al coincidențelor. Mulți Berbeci se vor simți puternic atrași, atât fizic, cât și mental și spiritual, de o persoană inteligentă și cu un suflet frumos, care îi va incită și provoca deopotrivă. Este bine însă să nu lași chiar totul pe mâna destinului și arăți că ești interesat și că accepți mănușa aruncată de univers. Marte și Venus lucrează la unison pe harta astrală a acestei zodii aducând în peisaj pasiune și romantism nu doar pentru cei single, dar și pentru cei căsătoriți sau aflați în relații.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Familia va juca un rol important în viața multor nativi Berbec în această perioadă, tinzând să se lase influențați de opiniile acestora, mai ales ale unor membrii mai în vârstă ai familiei. Este nevoie de diplomație, iubire și iertare pentru a menține relațiile în echilibru în această perioadă, dar nu îți va fi greu căci toate acestea există deja în ține. Pe plan profesional, este posibil să debutezi cu un nou proiect pe perioadă nedeterminată. Iți va aduce entuziasm și mai mulți bănuți în buzunar pentru a-ți îndeplini visurile. 

Horoscop Taur iulie 2020

Iulie 2020 este o luna excelentă pentru zodia Taur. Chiar dacă ultimele luni au fost, poate, mai greu de digerat pentru Taur, acesta începând să se simtă captiv în amânările, urzelile și încurcăturile destinului, iată că ițele vieții încep încet, încet să se descurce de la sine. Iulie 2020 este pentru Taur o lună a clarității, a viziunii, a concentrării, a capacității de regenerare și de restructurare a propriei vieți. Începând cu luna iulie, mulți Tauri vor începe să pună concret bazele unei noi vieți, o viață în care înțeleg mai bine ce își doresc și ce li se potrivește cu adevărat sufletului lor. Se poate spune chiar că renasc din propria cenușă, că sunt determinați și hotărâți să își revină cu orice preț, să reușească în ce și-au propus.

Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR
Foto: By Tim Kats /Shutterstock

Fie că ies de bunăvoie din relații toxice și care nu mai duceau nicăieri, fie că sunt nevoiți, în această perioadă Taurii sunt îndemnați să își urmărească vocea inimii, să se redescopere, să își urmeze chemarea sufletului fără opreliști, fără dubii, fără se se mai uite înapoi. Pe mulți Tauri îi așteaptă schimbări mari, poate greu de dus pe moment, dar atât de frumoase pentru viitor. Astfel, există multe oportunități de lucru pentru Taur, există multă speranță, posibilități noi de a fi cu persoană iubita sau de a reîncepe o relație nouă, acumularea de cunoștințe noi sau implementarea unor planuri de afaceri.

Horoscop Gemeni iulie 2020

Iulie 2020 este o lună plină și activă pentru zodia Gemeni, cu mult timp dedicat propriei afaceri sau scopurilor profesionale, dar și timp alocat familiei și conexiunilor sociale. Este posibil ca o persoană dragă din familie să aibă nevoie de ajutorul tău, solicitându-ți în mod consecutiv prezența și sprijinul. Fie că ne referim la locul de muncă, fie că ne referim la grupuri de persoane apropiate, în această perioada vei învăța importanța cooperării și a comunicării eficiente în rezolvarea anumitor probleme.

Astfel, foarte probabil că vei delega anumite responsabilități unor colaboratori sau persoane din anturajul tău. Sfârșitul lunii promite și o perioadă de relaxare și detașare, o vacanță fiind binevenită pentru a-ți încărca bateriile pe o plajă goală, la umbra unei umbrele.

Nativii single au parte de un iulie însorit, multă muncă, momente de distracție alături de câțiva prieteni apropiați, multe celebrări și aniversări în familie, mai multe posibilități de începere a unor relații, dar până la sfârșitul lunii nimic care să le trezească interesul și să le dea fluturi în stomac. Surprizele pe plan sentimental apar însă în ultima săptămâna a lui iulie și vor continua și în august…

Horoscop Rac iulie 2020

Iulie 2020 va fi o lună provocatoare pentru zodia Rac din punct de vedere emoțional. Chiar dacă, poate, a construit o relație puternică cu persoana iubită, iată că anumite probleme pe care a preferat să le ignore, sperând că vor dispărea de la sine, nu îi dau pace în această lună și vin să îi perturbe liniștea și existența. Atâta timp cât nu uită să se iubească pe sine și să țină cont și de sentimentele persoanei iubite în același timp, relația de iubire a Racului va fi mai profundă, mai puternică ca niciodată.

Este drept că Racul se va confrunta cu sentimente contradictorii, cu indecizii, cu teste sau nesincronizari din partea universului, poate chiar presiuni din partea anumitor persoane, dar una peste alta, acesta va fi sigur pe sine și decis în privința a ceea ce își dorește. În același timp, se va simți mai apropiat ca niciodată de persoana iubită, uniți de același obiectiv comun, de a-și întemeia o familie sau de a o suda mai bine pe cea pe care au format-o. Iulie vine la pachet și cu un nou început profesional, iar în acest domeniu este posibil să primești o propunere de job, de proiect sau de afaceri, pe care îți va fi greu să o refuzi.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>> 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri