Cititi horoscopul european pentru fiecare zodie in parte si descoperiti ce le-au rezervat astrale celor 12 zodii in luna martie 2020:

Horoscop martie 2020 pentru zodia Rac

Martie este o luna frumoasa pentru zodia Rac, o luna de cules si tesut visuri de dragoste. Daca nu ati cunoscut inca pe cineva, atunci luna martie va va aduce cu siguranta alaturi de persoana la care visati. Astrele lucreaza activ si comploteaza cum stiu ele mai bine pentru ca nativii Rac single sa isi intalneasca sufletul pereche. Nici nu trebuie sa faci nimic deosebit, ci doar sa te concentrezi pe iubirea de sine, pe ganduri frumoase, pe mai mult timp acordat evolutiei personale si acelor lucruri care iti bucura sufletul. Lucrurile se vor aranja de la sine, chiar atunci cand te astepti mai putin. Relatiile care debuteaza in aceasta perioada se bazeaza pe implinire, sentimentul de multumire si satisfactie, comunicare, tandrete, sprijin si delicatete a simtirii. Energia ta este maxima in aceasta perioada asa ca o poti consuma practicand un tip de activitate fizica in care te angajezi cu placere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In plus, ai parte de timp de calitate si in compania altor persoane din anturajul tau, precum familie, colegi sau prieteni. Este foarte probabil sa experimentati impreuna diverse activitati culturale, culinare sau muzicale. Este adevarat ca aceasta luna te poate prinde facandu-ti griji in privinta banilor si al locului de munca actual, dar vei gestiona eficient aceasta instabilitate financiara.

Horoscop martie 2020 pentru zodia Leu

Martie este o luna extrem de productiva si fructuoasa pentru zodia Leu, acesti nativi reusesc sa isi indeplineasca o parte din visurile lor materiale, indiferent ca ne referim la o masina, achizitia/ vanzarea unui teren sau o investitie masiva in viitorul lor. Chiar daca esti scos un pic din rutina sau zona de confort, iar micile provocari nu vor lipsi nici ele din peisaj, pe termen lung aceste schimbari sunt benefice pentru tine si familia ta si te ajuta sa traiesti mai bine viata pe care ti-o doresti. Sanatatea ti se imbunatateste si ea si reusesti sa gasesti solutii noi si mai eficient la probleme mai vechi de sanatate. Pe de alta parte, nativii Leu single au parte de o portie zdravana de stralucire, popularitate si respect din partea celorlalti.

Pasiunea pe care o investesti in tot ceea ce faci te face sa fii curajos, indraznet si sa dai dovada de o forta interioara pe care cei din jurul tau o admira si fata de care persoanele de sex opus se simt puternic atrase. Este foarte posibil sa calatoresti in interes de afaceri, chiar si pentru termen scurt, si in interactiunile tale socioprofesionale sa cunosti o persoana care te va indragosti cu adevarat de tine. Ai tendinta de a atrage in jurul tau persoane inteligente, loiale, cu o carisma la fel de puternica ca a ta. Nu fi sceptica si nici nu refuza din start sansele destinului! Iubirea se naste de multe ori in inima persoanelor care se aseamana.

Horoscop martie 2020 pentru zodia Fecioara

Chiar daca ai tendinta de a fi mai sensibil/a in primele 2 saptamani ale lunii martie si sa traversezi o perioada mai tulbure si mai dificila din punct de vedere sentimental, energia de bun augur se va reintoarce cu siguranta la tine in a doua jumatate a lunii. Nu neaparat ca te indragosesti de cineva anume, dar te reindragostesti de propria viata. Sentimentele de neimplinire si de insatisfactie fata de viata ta actuala se disipeaza si lasa loc impacarii cu sinele. Inveti sa te imbratisezi si sa te accepti asa cum esti, sa accepti etapa vietii in care te afli in acest moment, dar si sa actionezi acolo unde este cazul.

Reusesti sa revitalizezi acele lucruri sau emotii care merita si te angajezi in activitati si experiente noi care readuc viata si magie in propria viata. Si fiindca lucrurile bune nu vin niciodata singure, sa nu te mire daca odata trecuta data de 17 martie, o calatorie pe care o intreprinzi in scop profesional sau intelectual se poate transforma intr-o experienta romantica speciala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri