Luna august este una dintre cele mai frumoase luni ale anului pentru că echivalează cu ideea de relaxare și de petrecere a vacanței de vară. Și, indiferent de zodie ar trebui să ne bucurăm de darurile verii: nopți îndelungate, întâlniri cu prietenii pe la terase și poate, vacanțe mult visate.

Top 5 - Cele mai norocoase zodii în luna august

Horoscop AUGUST: VĂRSĂTOR - Zodie norocoasă

Luna Nouă din data de 5 august va avea un impact direct asupra sectorului relațiilor în ceea ce îi privește pe nativii Zodiei Vărsător.

Este timpul să începeți un nou capitol în viața voastră, fie cu persoana care vă este deja partener/ă sau cu o alta. Transformările din sectorul Iubirii, impulsionate de energia îndrăzneață a zodiei Leu sunt întotdeauna benefice. Permit o schimbarea de atitudine și o înflorire a personalității individuale, cât și a legăturii de cuplu.

Și în planul călătoriilor Luna august 2019 are vești bune pentru dumneavoastră. Pregătiți-vă nu doar sufletul pentru o aventură binemeritată, ci și absolut toate simțurile. Aceasta este o perioadă benefică a reinventării de sine, dar mereu, în raport cu celălalt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Imagine: alphaspirit/ Shutterstock

Horoscop AUGUST: Săgetător - Zodie norocoasă

Luna Nouă în Leu din data de 5 august are o influență directă în sectorul călătoriilor pentru cei născuți în zodia Săgetător. Așadar, luna august va fi foarte benefică pentru planurile voastre de vacanță și călătorie. De asemenea, această perioadă va fi benefică pentru viața voastră amoroasă.

Lăsați-vă imaginația să zboare, cele mai frumoase clipe le veți petrece curând alături de persoana pe care o iubiți. Se știe că energia călătoriilor dinamizează orice suflet cu un farmec aparte. Iată de ce, nativii singuri din Zodia Săgetător pot spera că vor atrage în viața lor pe cineva special, luna aceasta. Vă veți simți mai bine și în ceea ce privește sănătatea voastră, ba veți începe chiar, să faceți alegeri mult mai potrivite, cu un caracter preventiv, cum ar fi... să vă înscrieți la înot sau la fitness.
 

Horoscop AUGUST: BERBEC - Zodie norocoasă

Luna Noua din Leu pe data de 5 august ar putea anunța începerea unui nou capitol în viața nativilor din Berbec. În acest moment este nevoie să faci un efort serios pentru schimbarea pe care o aștepți în viața ta. Dacă te-ai născut în Zodia Berbec, așteaptă-te ca această lună de vară să te stimuleze în sens pozitiv în aspecte care țin de planul transformării personale, câștigului material și creativității.

Seriozitatea nu înseamnă că nu poate fi plăcută - dimpotrivă, Soarele din Leu dorește ca voi, pur și simplu, în această perioadă, să vă bucurați de eforturile depuse până acum. Este luna când culegeți în sfârșit roadele, când aveți tăria de caracter de a lua ceea ce vi se cuvine.

Odată ajunși pe această direcție, transformarea interioară profundă nu va mai lăsa loc decât pentru "din ce în cemai bine".

 

Imagine homepage: alphaspirit/ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri