29 Mai 2019 publicat în Horoscop 187 share-uri

Acest AstroTop relevă care sunt cele mai pacifiste și bune la suflet zodii ale Horoscopului și care sunt zodiile cele mai combative. Ați schimba în vreun fel această ordine?

7.  Zodia Leu

Cei din zodia Leu pot fi necruțători uneori. Așa le este caracterul. Se înfurie atunci când simt că atenția nu este îndreptată asupra lor și fac apoi tot posibilul să își recâștige rolul principal în atenția celor din jur. Pot să uimească însă uneori prin gesturi de tandrețe pe care le fac din toată inima față de cei pe care îi iubesc. 

8.  Zodia Gemeni

Cei născuți în Zodia Gemeni au momente când pot deveni foarte cruzi la adresa oamenilor care le ies în cale. Adesea, polița cea mai scumpă pentru acest gen de purtare o plătesc cei dragi. Chiar și așa, persoanele din acestă zodie sunt conștiente de impactul negativ pe care îl pot avea asupra celor din jur și vor face multe eforturi ca să se schimbe. Adesea, aceste eforturi dau roade. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Foto: Shutterstock/ Pencio

9.  Zodia Capricorn

Cei născuți în zodia Capricornului își pot ieși ușor din fire și îi pot răni pe cei pe care îi iubesc mai ales. Pare că fac aceste lucruri din răutate, dar de fapt au standarde foarte înalte în toate domeniile vieții lor și se așteaptă ca cei din jur să se ridice în orice clipă la aceste așteptări. Au tendința de a se comporta precum niște antrenori foarte exigenți, iar acest lucru îi poate îndepărta pe oameni din jurul lor. 

10.  Zodia Pești

Nu vă lăsați înșelați de aparențe. Da, sunt visători și foarte manierați, dar cei născuți în zodia Pești sunt maeștri ai pasiv agresivității. Când te aștepți mai puțin vei fi răpus și nici măcar nu îți vei da seama ce te-a lovit, fiindcă tehnicile lor sunt foarte subtile. La început par buni și inimoși dar apoi acționează fără pic de empatie și rănesc inimi fără să le pese. 

11.  Zodia Rac

Chiar dacă sunt buni și afectuoși cu cei din anturajul lor, în rest, tot ceea ce urmăresc cei din Zodia Rac este răzbunarea. Nu uită și nu iartă nimic. E posibil să încerce să își ia revanșa chiar și la mulți ani de la un eveniment ce i-a afectat. 

12. Zodia Scorpion

Cei născuți din zodia Scorpion sunt cunoscuți nu doar pentru magnetismul lor răvășitor ci și pentru lipsa lor de scrupule. Acționează fără rezerve doar ca să își urmărească interesele și nu le pasă, în mod evident, de victimele colaterale.  

Foto homepage: Shutterstock/ Ollyy


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri